Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Πεζοδρόμιο ντροπής στο κέντρο του Κιλκίς

Οδός Κώστα Γαβριηλίδη 31 στο Κιλκίς: Χωρίς λόγια

Λα.Συ. Κιλκίς: Δήλωση του Κώστα Τσαουσίδη, υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”


Υπογράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας σειράς παρεμβάσεων – άλλες παρασκηνιακές κάποτε ανεπίσημες και όχι μόνο – σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και δεν είναι μόνο αυτό. Επανέρχονται συζητήσεις παρωχημένες και επιχειρήματα ξεπερασμένα από την ίδια την πραγματικότητα. Πιο πολύ φαντάζουν ωσάν εκθέσεις ιδεών οι οποίες φαίνονται να αγνοούν ένα θεσμικό πλαίσιο το οποίο και στην τοπική διοίκηση εκφράζεται με το σύνθημα “τα κέρδη τους οι ζωές μας” αφού δεν αναφέρονται:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 20/8/2023, 10:22 μ.μ.

Συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις ληστειών και κλοπών
Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης τρία άτομα για δύο περιπτώσεις ληστειών.

Θ. Βαφειάδης: Το Ιστορικό Κέντρο του Κιλκίς και η νίκη που έρχεται.....

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για αύριο Δευτέρα 21/8/2023 από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

"Θερμά συγχαρητήρια Κώστα Ζάλτο..."

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Ζάλτο, για την σπουδαία χθεσινή προσπάθεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπου κατέκτησε την 30η θέση στη σφυροβολία με 69,98 μέτρα.

3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου των Αμπελιών ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 2023

Ανακοίνωση Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Πέτρου 
Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΘΥΕΛΛΑ, Αγίου Πέτρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας και της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου Νομού Κιλκίς, με στόχο την ενίσχυση της ιδέας του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, προκηρύσσει αγώνες δρόμου με την επωνυμία: 3ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ-ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 2023, που θα διεξαχθούν στον Άγιο Πέτρο με τους παρακάτω όρους: