Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Πρώτοι και με διαφ(θ)ορα.. .

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Στη χώρα που πας και ζητάς βοήθεια για τη ζωή σου στο "Αστυνομικό τμήμα" και χάνεις μετά από λίγο τη ζωή σου , μπροστά στο "Αστυνομικό τμήμα" Στη χώρα που μπαίνεις σε ένα τραίνο αλλά " δεν έφτασες ποτέ ". Στη χώρα που σε πετάνε από τον καταπέλτη πλοίου "γιατί σε περνάνε για " λαθρεπιβατη". Στη χώρα που σε πετάνε από το τρόλλεϋ γιατί δεν είχες εισιτήριο. 

Όλγα Μαρκογιαννάκη: Την Κυριακή ψηφίζουμε πρόοδο, λέμε όχι στην οπισθοδρόμηση

Υπογράφει η Όλγα Μαρκογιαννάκη
Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ

Οι ευρωεκλογές της Κυριακής είναι σημαντικές αλλά και κρίσιμες για δύο πολύ σοβαρούς λόγους.

ΚΚΕ δαγκωτό!


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες και η πολιτική δραστηριότηα της ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ με αφορμή τις ευρωεκλογές. Αυτήν την εβδομάδα περιόδευσε στο Νοσοκομείο Κιλκίς, στην ΤΟΜΥ και Κέντρο Υγείας ο Ηλίας Κονδύλης υποψήφιος ευρωβουλευτής συνοδευόμενος από την Ειρήνη Χατζή γραμματέα της ΤΕ Κιλκις. Επισκεύθηκαν επίσης το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ενημερώθηκαν αναλυτικά για το έργο και τις ανάγκες του.

Οι δημότες θα πρέπει να εμπιστεύονται την δημοτική αρχή...

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Σπύρος Ρ.
Σήμερα κάποια δημοσιεύματα έφεραν στην επικαιρότητα ένα θέμα αξιοπιστίας του προσωπικού της δημοτικής αρχής Παιονίας.

(VIDEO) Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, στο Κιλκίς

 
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, στο Κιλκίς. Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΜΙΚΡΟΔΑΣΟΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 11-06-2024 ΤΡΙΤΗ από ώρα 08:30 έως 12:30.

Μήνυμα Καλλισθένης Πάκα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα – Κυμπαρίδη

Υπ. Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία 

Στις 9 Ιουνίου συνδιαμορφώνουμε το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βγει ισχυρή από τις εκλογές αυτές .
Πρέπει να συνεχίσει να είναι το πιο ισχυρό κόμμα εντός του Ε.Λ.Κ., του κεντροδεξιού κόμματος που υποστηρίζει την Ευρωπαική ολοκλήρωση και διέπεται από τις ιδεολογικές αρχές της χριστιανοδημοκρατίας και του φιλελεύθερου συντηρητισμού, για να ακούγεται η εθνική μας φωνή σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ευρώπης .

Ευρωπαϊκές εκλογές...

Υπογράφει ο Γεώργιος Β. Τάχος
Μέλος Συνδικάτου VERDI Γερμανίας
Σε ολόκληρη την Ενωμένη Ευρώπη επικρατεί σήμερα, μια βαθιά σύγχυση κα ανασφάλεια. Οι πολιτικές ηγεσίες έχουν παραδώσει τους λαούς τους, στις ορέξεις των εκφραστών του πιο ακραίου νεοφιλελευθερισμού.

Κάλεσμα για ίδρυση Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης

Υπογράφει ο Άκης Κωνσταντινίδης
Αγαπητά Ιδιοκτήτες Καταστημάτων Εστίασης,
Παίρνοντας την πρωτοβουλία με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας οργανώσαμε μια συγκέντρωση και σας προσκαλούμε σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση με θέμα την πιθανότητα ίδρυσης ενός Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης.

Ώρα για παρτάκι στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς



Γενική Συνέλευση του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Γνωστοποιούμε στα εγγεγραμμένα στο μητρώο μελών του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6/20224 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, που βρίσκεται επί της οδού ΑΘ. ΤΣΟΥΝΤΑ 2, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου με θέμα την τροποποίηση και την εναρμόνιση του ισχύοντος καταστατικού, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στους σχετικούς παραπάνω αναφερόμενους νόμους.

Οι Αστυνομικοί της Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την ΕΤΑΙΡΊΑ ZINCOMETAL S.A.

Δελτίο τύπου 
Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς

Ο Πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο & οι Αστυνομικοί της Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την ΕΤΑΙΡΊΑ ZINCOMETAL S.A. για τη δωρεά 3 κάδων ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών με σχήμα καρδιάς προς την Ένωσή μας. Οι κάδοι τοποθετήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, στο Τμήμα Διαβατηριακού ελέγχου Ευζώνων, και στο Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Η κάλπη θα δείξει...

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Επισκέψεις από υποψήφιους ευρωβουλευτές δεχτήκαμε ουκ ολίγες το τελευταίο δίμηνο στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ενόψει των εκλογών της Κυριακής 9ης Ιουνίου.

Εθελοντική αιμοδοσία Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 7/6/2024, 7:55 π.μ.

Συνελήφθησαν 3 άτομα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν στις 5 Ιουνίου 2024 δύο ημεδαποί άνδρες και μία ημεδαπή γυναίκα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Μουσική συναυλία με τίτλο "Νυν και αεί" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:45, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», υπό την αιγίδα και την ενίσχυση του Δήμου Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει συναυλία ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ελευθερίων».

Τα νέα του βουλευτή Πέτρου Παππά

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Στην «Ελλάδα 2.0» ο 21 ετών Κιλκισιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής σφυροβολίας Γιάννης Κορακίδης, εξακολουθεί να προπονείται σε χωράφια
Παρά την παγκόσμια διάκριση που πέτυχε για τη χώρα, κατακτώντας το 2022 το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία σε ηλικία κάτω των 20 ετών, ο νεαρός αθλητής από το Πεδινό Κιλκίς, Γιάννης Κορακίδης παραμένει χωρίς την παραμικρή υλικοτεχνική στήριξη από την Πολιτεία.