Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

(video) Η Παιδική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ έψαλε τα κάλαντα του Λαζάρου στο Κιλκίς

 
Η Παιδική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ έψαλε τα κάλαντα του Λαζάρου στο Κιλκίς. Σάββατο, 27 Απριλίου 2024.

Τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Αντιμετώπιση πολυτραυματιών σε τροχαίο ατύχημα"

Υπογράφει η Βικτωρία Διαμαντίδου
Εκπαιδευτικός 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Οι μαθητές του ΒΥ1, της Β τάξης του τομέα Υγείας του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς παρουσίασαν με θεατρικό δρώμενο το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο "Αντιμετώπιση πολυτραυματιών σε Τροχαίο Ατύχημα". Επισκέφτηκαν Γυμνάσια της πόλης του Κιλκίς όπου μετά την παρουσίαση ακολούθησε εκπαίδευση των μαθητών γυμνασίου από τους μαθητές της Β Τάξης του Τομέα Υγείας του 1ου ΕΠΑΛ. Επίσης, εκπαίδευσαν και τους καθηγητές του ΕΚ Κιλκίς με πολύ επιτυχία.

Μιλάμε με την Χρυσή Ολυμπιονίκη και Υποψήφια Ευρωβουλευτή 2024 με την Νέα Δημοκρατία και το Ε.Λ.Κ. (E.P.P.) κυρία Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου

Επιμέλεια Χρυσή - Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Στις επάλξεις, στον αγώνα, πάντα. Ευρωεκλογές Ιούνιος 2024 με τον Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη, με την Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (E.P.P.).
Πως είσαι αγαπητή Βούλα, πώς νιώθεις για τον νέο και όμορφο αγώνα σου;
Ποιος ειναι ο άμεσος επόμενος σταθμός της προεκλογικής σου καμπάνιας;

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς δύο άτομα για πλαστογραφία

Κατασχέθηκαν 599 κενά έγγραφα διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών (ταυτότητες, άδειες οδήγησης, άδειες διαμονής)

Συνελήφθησαν χθες (26 Απριλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί άνδρες, για πλαστογραφία.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 27/4/2024, 6:12 μ.μ.

Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

Συνελήφθησαν προχθές (25 Απριλίου 2024) στην Πέλλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 4 ανήλικοι ημεδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Ποδηλατική βόλτα στις Καστανιές Κιλκίς


Η 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της Ολυμπιακής Εβδομάδας, αποτελεί μια καινοτομία αφού συνδέει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την εκπαιδευτική πράξη και βοηθά ουσιαστικά στην εισαγωγή νέων ιδεών και πρακτικών στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

Παρουσίαση του βιβλίου του Βλάση Αγτζίδη, "Μεταξύ Σεβρών και Λωζάννης. Πλευρές της μικρασιατικής τραγωδίας".

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 19:30 στον χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρος Ιστορίας ΒΛΑΣΗ ΑΓΤΖΙΔΗ "Μεταξύ Σεβρών και Λωζάννης Πλευρές της μικρασιατικής τραγωδίας".

Κραυγή αγωνίας για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Κιλκίς – Ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Καραγεωργίου
Θεματική εκδήλωση – συζήτηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς και συγκεκριμένα την κατάρρευση που σημειώνει η Παθολογική πτέρυγα του ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Οι εργαστηριακοί γιατροί κλείνουν τα ιατρεία τους από τις 8 Μαΐου 2024

Ανακοίνωση 
 Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου 

Κινητοποίηση ξεκινούν οι εργαστηριακοί γιατροί, προκειμένου να αποτρέψουν τον οικονομικό τους αφανισμό εξαιτίας του θηριώδους clawback που τους επιβάλλεται.

Ερώτηση ΚΚΕ για την τραγική υποστελέχωση της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και άλλων τμημάτων και κλινικών του

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας, για την τραγική υποστελέχωση της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και άλλων τμημάτων και κλινικών του

Η πολιτική υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας, που ακολουθείται απ' όλες διαχρονικά τις αστικές κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα, απαξιώνει τη Δημόσια Υγεία, ενισχύοντας την κερδοφορία της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο αυτό. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η σταθερή υποστελέχωση των δημόσιων δομών Υγείας, με ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα την Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, καθώς και άλλα τμήματα και κλινικές του.

Άσκηση Πυρόσβεσης και Απεγκλωβισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε άσκηση πυρόσβεσης και απεγκλωβισμού μαθήτριας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας.

Ολοκλήρωση του σεμιναρίου «Εφηβεία: τα πολλαπλά της πρόσωπα» για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στο Πολύκαστρο το βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας με τίτλο: “Εφηβεία: τα πολλαπλά της πρόσωπα”, διάρκειας 24 ωρών. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 12 γονείς.

Διάκριση του μαθητή του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς Γιάννη Σαμοθρακίτη, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς
Πρώτη φορά για σχολείο της πόλης του Κιλκίς έχουμε διάκριση μαθητή και πρόκρισή του στις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού Bιολογίας, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2005. Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας διεξάγεται σε σύνδεση με τη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας ( International Biology Olympiad – IBO), και έχει ως σκοπό την επιλογή και ανάδειξη ταλαντούχων μαθητών/τριών της χώρας που ενδιαφέρονται για τη Bιολογία. 

Η ΚουΠα, ο καιρός, ο Μανούσος και η βροχή

Του Γιάννη Σιταρίδη
Λίγες ώρες απομένουν πριν το παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας!
Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει από το 11ο λεπτό με το σκορ στο 24-7 υπέρ μας. Ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε την ημέρα διεξαγωγής του. Ο λόγος; Η βροχή και τα απόνερα αυτής, κάποιες σταγόνες νερού που κατά τους φιλοξενούμενους θα μπορούσαν να καταστούν επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών τους.

Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας συγχαίρει την Μαρία Ιωακειμίδου για την κατάκτηση του χρυσου μεταλλίου στο itf taekwondo

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας συγχαίρει την δημότισσα μας Μαρία Ιωακειμίδου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο itf taekwondo, ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος με την ομάδα των self defense, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κoper της Σλοβενίας.