Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Και με ήλιο και με ζέστη η αποστολή εξετελέσθη

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία όπως πάντα η 113η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος των Ἁκριτών" Πολυκάστρου.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 3/7/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Κολύμβηση είναι εδώ
«Παπάκια» και «Δελφίνια» μπαίνουν καθημερινά στις πισίνες, και τα μαθήματα Κολύμβησης δίνουν και παίρνουν στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Τρεις προπονητές εισέρχονται στο νερό μαζί με τα «Παπάκια» καθοδηγώντας τα να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εκμάθησης, που θα τα «οδηγήσει» στα «Δελφίνια». Εκεί οι προπονητές μας τους «μεταλαμπαδεύουν» τις γνώσεις τους και ξεκινούν την εκμάθηση των βασικών στυλ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 3/7/2023, 8:26 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Ματθαίος Τσαχουρίδης και Δημήτρης Μπάσης στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Αγοράστε το εισητήριό σας από το viva ΕΔΩ
Μια μοναδική μουσική σύμπραξη παρουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι τα αδέλφια της καρδιάς μας, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ανταμώνοντας μουσικά με τον μοναδικό Δημήτρη Μπάση. Μετά από την σύμπραξή τους στον «Σασμό» καθώς και στο «Σπίτι με το Mega», έρχονται να μας παρασύρουν σε μουσικές δίχως σύνορα. Μοναδικές ερμηνείες και διασκευές συνθέτουν το τοπίο αυτής της μουσικής σύμπραξης.

Με αλματώδεις ρυθμούς η αύξηση των οίνων ΠΟΠ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ το 2022

Αγέρωχα, εκκεντρικά, ιδιαίτερα και ξεχωριστά, τα κρασιά της Γουμένισσας που ανήκουν στην κατηγορία Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) επιβεβαίωσαν και το 2022, πως ικανοποιούν τις πιο υψηλές απαιτήσεις της αγοράς τόσο της εγχώριας, όσο και του εξωτερικού, έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας οργανοληπτικού ελέγχου/κατάταξης οίνων ΠΟΠ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ για το 2022, που πραγματοποιήθηκε στο οινοποιείο των αδελφών Τάτση.

Συλλυπητήρια Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, για το θάνατο του Γιώργου Iωννίδη

Ανακοίνωση Νέας Δ
ημοκρατίας Κιλκίς 
Η απώλεια του επί σειρά ετών προέδρου του Εργατικού κέντρου ν. Κιλκίς, στελέχους της μεγάλης μας παράταξης Γιώργου Iωννίδη (Φορτούλα ) είναι ένα ισχυρό σοκ για όλους.

Αφιερωμένο στους αναγνώστες της Γνώμης και όχι μόνο: Σώπα μη μιλάς.... (του Αζίζ Νεσίν)

Η οπτικοακουστική μουσική παράσταση "Η Κατάρα του Πεύκου", στην Αρχαία Πόλη Ευρωπού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Παιονίας Κιλκίς, σας προσκαλούν στην πρωτότυπη οπτικοακουστική μουσική παράσταση, "Η Κατάρα του Πεύκου" (και το τραγούδι του Γιάννη) των Alcedo Folk Band,
την Κυριακή 9 και Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, ώρα 20.30 στην Αρχαία Πόλη Ευρωπού.

Διάκριση του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Η ομάδα PcHarv του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς πέτυχε άλλη μια εντυπωσιακή διάκριση στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση τον οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΛΛΑΚ). 

Book Signing και συζήτηση με τον νεότερο Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριο Περτσινίδη, στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου
Το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πηγή και τον Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριο Περτσινίδη, σας προσκαλούν την Πέμπτη 6 Ιουλίου σε ένα απόγευμα συζήτησης γύρω από το πρώτο του βιβλίο «Μακριά από τις Σκιές».