Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) με Μηνά Παπαδόπουλο

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφθηκε για ανταλλαγή ευχών, τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς, κ. Μηνά Παπαδόπουλο.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς για το 2024

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι με θητεία από την 1η Ιανουαρίου 2024 έως και 31η Δεκεμβρίου 2024, ως εξής:

Η Κοινότητα Γουμένισσας ευχαριστεί θερμά τη δικηγόρο Χριστίνα Χαραλαμπίδου

Με πρωτοβουλία του απελθόντος Προέδρου της Κοινότητας Γουμένισσας Αστέριου Τάτση και μετά από την ευγενική παραχώρηση των Εταιρειών Κτηματογράφησης της Παιονίας και της Υπεύθυνης Δικηγόρου Χριστίνας Χαραλαμπίδου, παρελήφθησαν υπολογιστές, έπιπλα και το σύνολο του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Γραφείου Κτηματογράφησης Γουμένισσας από τον τέως Πρόεδρο και διατέθηκαν στην Κοινότητα, σε σχολεία και φορείς της Γουμένισσας.

Ιερά Πανήγυρη του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού, στον Ιερό ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς



Χριστουγεννιάτικο «γεύμα αγάπης» στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, σε γιορτινή ατμόσφαιρα προσφέρθηκε για άλλη μια χρονιά το «γεύμα αγάπης» στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με πρωτοβουλία του προσωπικού του φορέα, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Η καλή διάθεση όλων μας συνεχίστηκε και το κέφι και ο χορός πυροδοτήθηκαν όταν την είσοδό τους στο Κέντρο έκαναν ο Κ.Σιώπης (κλαρίνο), ο Χ. Ξενιτίδης (ακορντεόν) και ο Κ.Παπαδόπουλος (νταούλι). Η έκπληξη των παιδιών και η χαρά τους ήταν μεγάλη. Την ίδια ημέρα, όπως κάθε χρόνο υποδεχτήκαμε μέλη του συνδέσμου ΠΑΟΚ Κιλκίς, μοιράζοντας δώρα για όλους τους ωφελούμενους.

"Στα χοροστάσια των Χριστουγέννων" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε στις 16 Δεκεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο, ο πολιτιστικός σύλλογος Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, με τίτλο "Στα χοροστάσια των Χριστουγέννων".

Η Κονότητα Πεδινού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κονότητας Πεδινού Κιλκίς
Ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της Κοινότητας Πεδινού Κιλκίς ευχαριστούν τα άτομα που βοήθησαν στην τοποθέτηση κολώνας φωτισμού σε στάση του ΚΤΕΛ (παραγκάκι) η οποία βρίσκεται 2 χιλιόμετρα έξω από χωριό και ήτανε χωρίς φωτισμό από την ημέρα που έγινε.