Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στεφ. Παραστατίδης: Το κλείσιμο της SONOCO αποτελεί πλήγμα για τον τόπο μας

Υπογράφει ο Στέφανος παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του κλεισίματος των δύο εργοστασίων της SONOCO, στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη, που οδηγεί στην ανεργία 90 οικογένειες αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον τόπο μας.

Η τέχνη του αποπροσανατολισμού και της συγκάλυψης

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την ώρα που ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αστικά κόμματα κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «απομακρύνει την χώρα από το ευρωπαϊκό κεκτημένο», το ΚΚΕ αναδεικνύει τις βαριές ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων, της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ που οδηγούν σε «Τέμπη», υποκλοπές, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συνολική επίθεση σε δικαιώματα όπως η Υγεία και η Παιδεία.

Β' Κυριακή Νηστειών

Του Ηλία Θεοχαράκη
Αγαπητοί αδελφοί
Την προσεχή Κυριακή που είναι η δεύτερη των νηστειών της αγίας Τεσσαρακοστής, τιμά η Αγία μας Εκκλησία την μνήμη ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΡΗΓΌΡΙΟΥ ΠΑΛΑΜΆ
Δεν επιλέχθηκε τυχαία ο συγκεκριμένος άγιος από την Αγία μας Εκκλησία, ανάμεσα από εκατομμύρια μάρτυρες και πατέρες.

Σύσταση σε σώμα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς Παιονίας
Την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 18:30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής παρουσία του οργανωτικού υπευθύνου Δουΐτση Χρήστου, για την ανάδειξη Συντονιστή, αναπληρώτριας Συντονίστριας καθώς και του πενταμελούς συντονιστικού.

Απάντηση Ν. Φαραντούρη στον Κ. Μητσοτάκη για τις αναφορές στο πρόσωπό του

Υπογράφει ο Νικόλας Φαραντούρης*
«Η Δικαιοσύνη βαστά σπαθί. Σαν της πάρεις το σπαθί απομένει μόνο με τη ζυγαριά.»
Στρ. Μυριβήλης

Χθες στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κατάσταση πανικού, αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου, στον υποψήφιο, είπε, Ευρωβουλευτή που εμφανίζεται στα κανάλια και επικαλείται την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για να ρίξει την Κυβέρνηση.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" ενημερώνει τη νέα σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι η ακόλουθη:

Η Νόνη Δούνια, Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. και το Ε.Λ.Κ., μιλά στους: Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Η Παναγιώτα (Νόνη) ΔΟΥΝΙΑ, Υποψήφια Ευρωβουλευτής 2024 με την Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα (E.P.P.), μιλά στην Χρυσή-Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου και το Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

(VIDEO) Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Κιλκισιώτη συγγραφέα Βασίλη Στόικου "Δε θα γίνει επανάσταση στο μικρό χωριό απόψε"

Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Κιλκισιώτη συγγραφέα Βασίλη Στόικου "Δε θα γίνει επανάσταση στο μικρό χωριό απόψε". Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Δράσεις ΚΔΑΠ Δήμου Παιονίας, για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Τα νέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (29/3/2024)

Δελτίο τύπου τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης

1. Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Πρωτάθλημα βόλεϊ Παγκορασίδων (Κ16) Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Β΄ΟΜΙΛΟΣ).
Οι Παγκορασίδες μας νίκησαν εντός έδρας τον Ποσειδώνα Βέροιας με 3-2 σετ (23-25, 25-22, 19-25, 25-17, 15-3 και ατύπως πήραν την ρεβάνς του πρώτου γύρου όπου είχαν χάσει με 3-2 σετ.

Στις νίκες επέστρεψαν οι μικρές (Κ16) του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στις νίκες επέστρεψαν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος οι μικρές (Κ16) του Συλλόγου, αφού το Σάββατο 23/03, στο ΔΑΚ Κιλκίς, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Φ.Ο. Αριδαίας. Ο Άτλας, που δεν συνάντησε κάποια σθεναρή αντίσταση, επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή, και διατήρησε την σωστή τακτική σε άμυνα και επίθεση, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Έτσι έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη με 3-0 (25-15, 27-25, 25-13), σκορπίζοντας χαμόγελα στου φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς (Τετάρτη 3/4 και Κυριακή 7/4)

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
(ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΛΚΙΣ: ΧΕΡΣΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΗΛΙΟΦΩΤΟ, ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΑΚΡΙΤΑΣ, Μ. ΣΤΕΡΝΑ, ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΕΙΚΑ, ΜΙΧΑΛΙΤΣΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ: ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΚΟΡΩΝΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 07-04-2024 Κυριακή από ώρα 11:00 έως 15:00.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 19 έως τις 25 Μαρτίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.