Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στους ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προσκαλεί όλα τα μέλη σε Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ για την τριετία 2023-2026, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ., στο κτήριο του σωματείου (21ης Ιουνίου 167Α). Σε περίπτωση μη απαρτίας οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα , στον ίδιο τόπο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, με όσα μέλη παρευρεθούν και χωρίς την διαδικασία της απαρτίας.

Δυναμική η παρουσία των Παιόνων Γουμένισσας στα 46α Θεοτόκεια

Δελτίο τύπου ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήταν δυναμική η παρουσία του Πολιτιστικού σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" στα 46α Θεοτόκεια. Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 όλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου εμφανίστηκαν σε μια υπέροχη χορευτική βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος μας με τίτλο "χοροπατήματα στη Γουμένισσα", χορεύοντας χορούς τόσο της Γουμένισσας όσο και της ευρύτερης Μακεδονίας, κατάπληκτοντας ευχάριστα το κοινό.

Υπάρχει περίπτωση να παίξει ποτέ o Κιλκισιακός στο Champions League; (Α΄Μέρος)

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Οι παλιοί Κιλκισιώτες σίγουρα θυμάστε την παλιά θρυλική ομαδάρας μας, την Κιλκισιακάρα μας! Μιλάμε για εποχές αρχές δεκαετίας του 80! Εκείνη η ομάδα πρωταγωνιστούσε πάντα στην τότε Β΄ Εθνική και όλοι οι αντίπαλοι μας φοβόταν και μας υπολόγιζαν.

Πανηγύρι στην Πικρολίμνη Κιλκίς



Προσωπική δωρεά Θεολόγου Ζώτου σε δέκα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας


Σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 ανακοινώνεται η προσωπική δωρεά του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας ( IFBDO) κ. Θεολόγου Ζώτου σε δέκα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας εκ των οποίων το ένα θα είναι το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και ένα το Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Είναι προτεραιότητα των επόμενων Δημοτικών Αρχών η δημιουργία μιας ανθρωποκεντρικής, συμπεριληπτικής και φιλικής προς τους πολίτες κοινότητας;

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος 
Βαγιάτης 
Κοινωνικός Λειτουργός, Υπ. Διδάκτορας Κοινωνιολογίας – Παν. Αιγαίου,
Οργανωτικός Γραμματέας ΝΠΔΔ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί την κινητήριο δύναμη κάθε κοινότητας και μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση της κοινωνικής ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής. Όντας δίπλα στους πολίτες και έχοντας επίγνωση των πραγματικών αναγκών της τοπικής κοινότητας, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή πολιτικών για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών, νέων αλλά και ευάλωτων ομάδων, με σκοπό να διασφαλίσει ότι κανένα μέλος της δεν θα μείνει πίσω.

Θεόδωρος Βαφειάδης: Δεν χρειάζονται χρίσματα, αλλά άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο

Συνέντευξη παραχώρησε στον Άγγελο Γαβρή στην εκπομπή “ΜΑΖΙ” και στην συχνότητα του City 106.1 ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Το νέο”, Θόδωρος Βαφειάδης.

Νέα Ρυθμιστική Απόφαση για το κυνήγι: Μια πρωτοφανής οπισθοδρόμηση

Δελτίο τύπου 
Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας

Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία αποδοκιμάζει έντονα τη νέα Ρυθμιστική Απόφαση για το κυνήγι και πλέον ανησυχεί σοβαρά για τις προθέσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) για τη βιοποικιλότητα μετά από αυτό το ιστορικό πισωγύρισμα. Με την Απόφαση που εκδόθηκε χθες, 16 Αυγούστου, το ΥΠΕΝ όχι μόνο αγνόησε τις τεκμηριωμένες προτάσεις της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας και άλλων περιβαλλοντικών φορέων, αλλά ενέδωσε σε πρωτοφανή βαθμό στις απαιτήσεις της κυνηγετικής συνομοσπονδίας.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Κιλκίς

Ήταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα sold out στην μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο ΜΑΖΙ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με πρωτοφανή επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χωριό Πεδινό

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με πρωτοφανή επιτυχία για δεδομένα χωριού πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χωριό Πεδινό του Νομού Κιλκίς, αφιερωμένες στον Εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στη Σήραγγα Κατερίνης.

Ο Στελάρας

Του Θανάση Βαφειάδη
Άριστος γνώστης της «γαλλικής». Όχι αυτής που μιλάει απταίστως ο γνωστός δικηγόρος, ο «Ζαμέ Κορωπί», ούτε εκείνης που μας δίδασκε στο Λύκειο η ηλικιωμένη και δύστροπη καθηγήτρια γαλλικών, που δε θυμάμαι το όνομά της. Θυμάμαι, όμως, ότι της είχαμε βγάλει το λάδι καθώς της κλέβαμε τα χοντρά γυαλιά μυωπίας κι εκείνη ψηλαφούσε απεγνωσμένα την επιφάνεια της έδρας για να τα βρει. Αλλά αυτοί ήμασταν!