Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Συνάντηση Φραγγίδη με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ, παρουσία και του πατρός Επιφανίου.

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "COZY" Κιλκίς τo 2004 - 2009 (154 φωτογραφίες)

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "COZY" Κιλκίς τo 2004 - 2009 (154 φωτογραφίες).
Δείτε ΕΔΩ

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μαθήματα τοπικής ιστορίας του Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Κ.Ζ. 
Σας στέλνω τις φωτογραφίες αυτές (Έξω από το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο στην Κρηστώνη) εκφράζοντας την οργή μου που πρέπει να τα βλέπει ο γιος μου ενώ προσπαθώ να του γνωρίσω μέρος της Ιστορίας του τόπου μας. 

Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Χέρσο Κιλκίς

Ένα νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της περιφέρειας Κιλκίς στην περιοχή του Χέρσου.
Σας περιμένουμε.
Πληροφορίες εγγραφέςτηλ. 6937303974 τώρα Δωρεάν και μέσω ΕΣΠΑ

Η εγκληματικότητα στην κεντρική Μακεδονία (εκτός Θεσσαλονίκης) το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Κάθε Έλληνας ΥπΕξ οφείλει να είναι ένας "μικρός Ελ. Κ. Βενιζέλος"


Υπογράφουν οι:
- Ντάμπου Μαρία, Πολιτική Επιστήμονας Δ.Π.Θ. / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Πειραιά
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Δημοσιογράφος
Η πατρίδα μας έχει μεγάλο και σπουδαίο ιστορικό σε ικανούς Υπ. Εξωτερικών, από τα χρόνια τους εθνάρχη Ελευθερίου Κ. Βενιζέλου, από πιο πριν, μα και μέχρι σήμερα. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Σάββατο 8/8/2020, 12:30 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών 
- Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2017, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπής σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020, οι λαϊκές αγορές στο Κιλκίς, Πολύκαστρο και Γουμένισσα


Ανακοίνωση Σωματείο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς 
Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι, οι λαϊκές αγορές στο Κιλκίς, Πολύκαστρο και Γουμένισσα θα γίνει την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 λόγω εορτασμού του 15Αύγουστου.

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς για τη μονάδα επεξεργασία στερεών αποβλήτων στο Σταυροχώρι

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς, σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για την εγκατάσταση Μονάδας Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων στο Σταυροχώρι 
Για ακόμα μία φορά έγινε ολοφάνερη η πρεμούρα της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να προωθήσει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στην περιοχή μας, μιας και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο έφερε τελευταία στιγμή, εκτός ημερήσιας διάταξης και χωρίς εισήγηση, προς συζήτηση ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η εγκατάσταση Μονάδας Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων στο Σταυροχώρι.