Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Εργασίες στο δίκτυο φωτισμού στην οδό Λαγκαδά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Eργασίες στο δίκτυο φωτισμού επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας: Στο επίκεντρο η αστυνόμευση των πόλεων

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:30, στα γραφεία της, 26ης Οκτωβρίου 43.

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά της

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη της στην κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος). Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα της Πολιτιστικής Εταιρίας. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Η αδιαφορία του Δήμου Κιλκίς, σε όλο της το μεγαλείο

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε. Κ.
Ο δρόμος μεταξύ της οδού Ναϊάδων και Σοφοκλέους στην πόλη οτυ Κιλκίς, είναι κλειστός για 20 ημέρες. Μπροστά στο 5ο δημοτικό. Είχε πέσει το ρύθρο από αμέλεια του εργολάβου της υπό ανέγερση κατοικίας.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 31η Ιανουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δήμος Παιονίας: Πρόταση εκσυγχρονισμού πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης σε πρόγραμμα λειψυδρίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης επισκέφθηκαν στην Αθήνα τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη προκειμένου να υποστηρίξουν την πρόταση που υπέβαλλε η ΔΕΥΑΠ στο πρόγραμμα:"Παροχή πόσιμου νερού και διαχείριση υδάτων" "Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Λειψυδρίας" του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στέφανος Μάλγαρης: Δηλώνω παρών στην προσπάθεια εξόδου του Δήμου Κιλκίς, από τη μιζέρια και τη φθίνουσα πορεία

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Εννέα μήνες πριν από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 που πρόκειται να διεξαχθούν στις 8 και 15 Οκτωβρίου, ο προοδευτικός χώρος και αυτοί που βλέπουν διαφορετικά το Δήμο Κιλκίς πρέπει συσπειρωθούμε σε μια κοινή προσπάθεια.

Η δύναμη της εικόνας

Της Σοφίας Μαυρίδου
Βλέποντας πολλές αναρτήσεις και σχόλια από την κηδεία του Τέως, το συμπέρασμα είναι ένα. Τελικά όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την απλή κομψότητα που δείχνει αρχοντιά και ήθος. Και δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στο πολίτευμα.

Πρόταση εκσυγχρονισμού των δικτύων ύδρευσης όλων των οικισμών του δήμου από την ΔΕΥΑ Παιονίας

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης επισκέφθηκαν στην Αθήνα τονΥπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη προκειμένου να υποστηρίξουν την πρόταση που υπέβαλλε η ΔΕΥΑΠ στο πρόγραμμα: «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου που προΐσταται.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του καθηγητή και ερευνητή Δημήτρη Νικοπολιτίδη

Ανακοίνωση 
 Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού
 Κιλκίς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του μέλους μας, καθηγητή και ερευνητή Δημήτρη Νικοπολιτίδη για το θάνατο του.