Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών μέσω της πλατφόρμας zoom


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Η ενημέρωση και η ασφάλεια δεν σταματά.
Στο πλαίσιο των διαδικτυακών μαθημάτων και δράσεων της δομής μας, να σας ενημερώσουμε πως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, η δομή μας παρέχει δωρεάν τη συμμετοχή σας στο online σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Κιλκίς: Μετεγκατάσταση της επιχείρησης N&M Greece στην οδό 21 Ιουνίου 14


Ανακοίνωση 
N&M Greece
Σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα N&M έχει μεταφερθεί επί της οδού 21 Ιουνίου 14 (Έναντι Voi Noi)

Ερωτικά τραγούδια του '50 & του '60 στον OkRadio, με τον Ηλία Καλπάκα


Αύριο,  Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του Ηλία Καλπάκα, Jukebox Boogie. The Old-Fashioned Radio Show #40 αφιέρωμα στα ερωτικά τραγούδια του '50 & του '60. Γιατί τον έρωτα πρέπει να το γιορτάζουμε και να τον εξυμνούμε κάθε ημέρα. Στις 9 μ.μ. και φυσικά στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Κιλκίς Ok-radio. www.ok-radio.gr

Στη μνήμη της Ζωγραφιάς Αμοιρίδου

Υπογράφει η 
Σταυρούλα Γιοβανούδη
Πρόεδρος Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Πριν από μέρες έφυγε για το ταξίδι της αιωνιότητας η αγαπητή και αξέχαστη φίλη Ζωγραφιά Αμοιρίδου. Η Ζωγραφιά υπήρξε, για πολλές δεκαετίες, ενεργό μέλος της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, σταμάτησε δε τη συμμετοχή της εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Κορωνοϊός (16/2/2021): 1121 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 29 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1121, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 173905 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 50 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1800 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 16/2/2021, 6:27 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθησαν χθες (15 Φεβρουαρίου 2021) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 2 αλλοδαπές γυναίκες, καθώς διαπιστώθηκε σε όχημα που επέβαιναν να μεταφέρουν και να εισάγουν στην χώρα 135 πακέτα τσιγάρων, 14 συσκευασίες καπνού και 11 δοχεία αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι - δασμοί και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Αν-ορθόδοξος φόβος


Γράφει ο Ηλίας Αθαν. Θεοχαράκης
Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε. α.
Πτυχιούχος Θεολογικής σχολής Α.Π.Θ
Όλη η ορθόδοξη πίστη μας καλοί μου χριστιανοί, στηρίζεται στην Ανάσταση του Κυρίου μας. Ο Χριστός με την Ανάσταση του κατάργησε τον θάνατο και δεν υφίσταται πλέον, αλλά είναι μια στιγμιαία μετάβαση στην άλλη ζωή την αιώνιο. Έλεγε ο αείμνηστος θεολόγος Δημήτριος Παναγόπουλος ότι στον κόσμο ήρθαμε για να πεθάνουμε και πεθαίνουμε για να ζήσουμε. 

Ήταν 3 Νοεμβρίου 2002 -Εγκαίνια του νέου αστυνομικού κτιρίου Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Αν θέλετε να ψαρέψετε καραβίδες... ατυχήσατε


Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Β.Δ. 142/71, άρθρο 1, παράγραφος 5, «Περί αλιείας υδροβίων ζώων λιμνών, ποταμών & προστασίας αυτών», απαγορεύεται σε όλες τις λίμνες και τα ποτάμια της επικράτειας η αλιεία της καραβίδας από 15 Φεβρουαρίου μέχρι 15ης Μαΐου εκάστου έτους. Για την απαγόρευση αυτή δεν προβλέπεται και δεν θα εκδοθεί ειδική απόφαση.

Δήμος Κιλκίς: Κλειστοί και αύριο Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και δομές προσχολικής αγωγής


Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστοί για τρίτη συνεχή μέρα οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, οι δομές προσχολικής αγωγής της ΚΔΕΚ καθώς και το ΚΔΑΠ ΜεΑ λόγω της κακοκαιρίας και της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Κλειστά την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς


Κλειστές θα παραμείνουν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικής και γενικής αγωγής όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, μετά από σχετικές εισηγήσεις των Δημάρχων Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γοργόπης "Η Γόρτυνα"


Smartphones και Τηλεκπαίδευση


Υπογράφοιυν:
Δρ. Αικατερίνη Ρώσσιου
Φιλόλογος– Πληροφορικής – Φυσικός
Διευθύντρια 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε.. Κιλκίς
Την περασμένη εβδομάδα ένας καλός μου φίλος και εξαιρετικός επιστήμονας βρέθηκε στο σπίτι μου και μου χάρισε το τεύχος ενός περιοδικού. Ποιο είναι το σημείο που θέλεις να προσέξω τον ρώτησα. Έχω κάνει μια μικρή εισήγηση σ΄ένα συνέδριο μου απάντησε και θέλω να τη διαβάσεις.

OkRadio: Ο Θωμάς Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ με την δημοσιογράφο Αλεξία Χαρακίδα και την δικηγόρο Νικολοπούλου Αναστασία



Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 04/15-02-2021) (που επικαιροποιεί το εν ισχύ Έκτακτο Δελτίο με α.α.3 που εκδόθηκε την Πέμπτη 11-02-2021) και ισχύει από τη Δευτέρα 15-02-2021.