Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού φωταγωγήθηκε το Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων

Η Βουλή των Ελλήνων, με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, φωταγώγησε σήμερα το Μέγαρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, τιμώντας το έργο του διεθνούς ανθρωπιστικού κινήματος.

Στo δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα ταεκβοντό τις Ένωσης Βορείου Ελλαδος (ETABE), η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Στo δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα ταεκβοντό τις Ένωσης Βορείου Ελλαδος (ETABE) που διεξήχθη στις 26-27-28 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου συμμετείχε ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Δένδιας στο Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Η ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς, σας προσκαλεί στην πολιτική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας και συντονιστή της Νέας Δημοκρατίας στην Κεντρική Μακεδονία κ. Νικόλαο Δένδια όπου και θα ακολουθήσει συζήτηση με πολίτες την Κυριακή 12 Μαϊου και ώρα 18.00 μ.μ στο Καφέ NONAS στον πεζόδρομο 25ης Μαρτίου.

Θεματική εκδήλωση ΠΑΣΟΚ Κιλκίς με θέμα ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ



Γιορτή της Μητέρας στη Γουμένισσα



Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιώργου Τσίπρα, στο Κιλκίς



3ο Running Παλιού Αγιονερίου Κιλκίς

Δείτε την προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ

(VIDEO) Επίσκεψη και δήλωση Θοδωρή Ζαγοράκη στο Κιλκίς

Επίσκεψη και δήλωση Θοδωρή Ζαγοράκη στο Κιλκίς. Τετάρτη, 8 Μαϊου 2024.

Κάλεσμα συνοδών των κατασκηνωτών/ωφελούμενων του Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»

Ανακοίνωση Συλλόγου 
Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετέχουν ως συνοδοί των κατασκηνωτών/ωφελούμενων του Συλλόγου «ΒηματίΖΩ» να προσέλθουν στα γραφεία του Φορέα, Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς, καθημερινές 9:00-18:00.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του βιβλίου του Βλάση Αγτζίδη, "Μεταξύ Σεβρών και Λωζάννης. Πλευρές της μικρασιατικής τραγωδίας"



2ο Τουρνουά Μπάσκετ Πάσχα από τον ΑΕΤΟ Κιλκίς, για αγόρια και κορίτσια

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΤΟΣ Κιλκίς ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΣΧΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΤΣΙΑ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ), το Διήμερο 9-10/5/2024 στα κλειστά γυμαστήρια του ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ.

Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης προς δήμαρχο Κιλκίς: Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης των συμβούλων και οχι στημένων ερωτοαπαντησεων

Υπογράφει ο  
Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 2η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής και δεν υπήρχαν ερωτήματα από την παράταξη μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο τρόπο που πραγματοποιείται αυτή η συνεδρίαση, "άχαρα" όπως υποστήριξε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Χατζηαποστολου, χωρίς κανονιστικό πλαίσιο, χώρις δικαίωμα στους δημοτικούς συμβούλους να τοποθετούνται επί των όποιων θεμάτων επιθυμούν, με έτοιμες ερωτήσεις και έγραφες έτοιμες επι πολλων σελίδων απαντήσεις.

Σεμινάριο για 40 απασχολούμενους στον κλάδο της γεωργίας της Π.Ε Κιλκίς

To KEK ΟΡΑΜΑ σε συνεργασία με τo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. -Κ.Δ.Β.Μ.» θα υλοποιήσει σεμινάριο για 40 απασχολούμενους στον κλάδο της γεωργίας της Π.Ε Κιλκίς με τα εξής θέματα: