Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ξυλοκερατιά Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυλοκερατιάς πραγματοποιεί προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο "παλιό" Δημοτικό Σχολείο του χωριού και τώρα Πολιτιστικό Σύλλογο [δίπλα στην εκκλησία], την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, 10-12 π.μ. κινητή μονάδα του νοσοκομείου Κιλκίς θα βρίσκεται εκεί τις ώρες αυτές, για τις ανάγκες της Αιμοδοσίας.

(Video) Οι δυσκολίες δε θα αφήσουν τη μνήμη μας να ξεθωριάσει


"Οι δυσκολίες δε θα αφήσουν τη μνήμη μας να ξεθωριάσει"
Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς, Οκτώβριος 2020.
Δείτε ΕΔΩ

Κορωνοϊός (1/11/2020): 1678 νέα κρούσματα και 9 θάνατοι


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 1.678 νέα κρούσματα και 9 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 40.929 και των θυμάτων σε 635. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 140 συμπολίτες μας, ενώ 291 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 1.792.030 κλινικά δείγματα. 
Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Φωτογραφική αναδρομή στο εστιατόριο "ΛΕΣΧΗ ΚΥΝΗΓΩΝ" Κιλκίς τo 2007-2009 (90 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο εστιατόριο "ΛΕΣΧΗ ΚΥΝΗΓΩΝ" Κιλκίς τo 2007-2009 (90 φωτογραφίες)

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του γυμναστηρίου Kinesis Gym Κιλκίς


Ανακοίνωση Kinesis Gym Κιλκίς
Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της covid-19 και με δεδομένο ότι ο νομός Κιλκίς βρίσκεται στο «πορτοκαλί» επίπεδο, η διεύθυνση του KINESIS GYM εναρμονίζεται άμεσα και προβαίνει στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας του γυμναστηρίου μας από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και μέχρι νεοτέρων οδηγιών από τους ειδικούς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 1/11/2020, 5:25 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «AKILA» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων καθώς και 22 σπόροι κάνναβης.

Αναστολή λειτουργίας της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συναντηθήκαμε τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και μια πρωτόγνωρη επιδημιολογική συγκυρία.  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε.ΤΕΧΝΗ Κιλκίς έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τήρησε τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας τη στιγμή που μέλη, φίλοι και φίλες της Τέχνης αγκάλιαζαν τις δράσεις και τα εργαστήρια της. Αυτό το λίγο διάστημα που συνυπάρξαμε αποδείξαμε πως όταν θέλουμε μπορούμε. Όταν προσέχουμε καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών, παραμένοντας ασφαλείς.

Σιδηρόκαστρο: Σκοτώθηκε 78χρονος σε τροχαίο


Σήμερα (1 Νοεμβρίου 2020) και ώρα 11:00 περίπου, στην επαρχιακή οδό Χορτερού – Σιδηροκάστρου Σερρών, το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση γέφυρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.


Γιώργος Αναστασιάδης: Ενισχύστε άμεσα με κλίνες ΜΕΘ τις μονάδες υγείας του Νομού Κιλκίς


Με αφορμή την απουσία κλινών ΜΕΘ στις υγειονομικές μονάδες του Νομού Κιλκίς, ο πολιτευτής του Κινήματος Αλλαγής του Νομού Γιώργος Αναστασιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.