Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 30/6/2022, 11:41μ.μ.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπραξαν (26) διαρρήξεις οικιών και κλοπές οχημάτων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας

Στην εξάρθρωση τετραμελούς εγκληματικής οργάνωσης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν στο πλαίσιο εντατικής και επισταμένης έρευνας διακρίβωσαν τη δράση των μελών της που αφορά σε διαρρήξεις οικιών καθώς και κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους από τον Όμιλο Ψηφιακές Αναζητήσεις του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Φραγγίδης: Ισχυρό ΕΣΥ, η μόνη βιώσιμη απάντηση στην πανδημία και την προστασία της Δημόσιας Υγείας

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας με τίτλο «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας».

(Video) Κώστας Κιλτίδης: Αυτές οι εκλογές θα είναι εκλογές προσώπων

Κώστας Κιλτίδης σε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022: Αυτές οι εκλογές θα είναι εκλογές προσώπων

Τι λέει το ΚΚΕ Για τις πρόσφατες καταστροφές σε Άγιο Πέτρο, Εύρωπο, Πολύπετρο, Μεσιά, Τούμπα και Ρύζια του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ
Οι πρόσφατες καταστροφές περίπου 50.000 χιλιάδων στρεμμάτων καλλιεργειών σε καλαμπόκι, βαμβάκι, σιτάρι, ηλίανθο και φασόλια από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τους οικισμούς στον Άγιο Πέτρο, τον Εύρωπο, το Πολύπετρο, τη Μεσιά, την Τούμπα και τα Ρύζια του Δήμου Παιονίας ανέδειξαν για άλλη μια φορά στο λαό της περιοχής μας πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί η πολιτική της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης στον τομέα της πολιτικής προστασίας αλλά και της προστασίας της αγροτικής παραγωγής από τα αντίξοα καιρικά φαινόμενα, που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις.

Σκοτώθηκε 51 ετών άνδρας σε τροχαίο στη Βέροια

Χθες (29 Ιουνίου 2022) και ώρα 18.40 περίπου, στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας - Κυψέλης, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 51 ετών ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Ανακοίνωση Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας για τις αλλαγές συμβάσεων στην ALUMIL

Ανακοίνωση Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Το Συνδικάτο μας σταθερά όλο το προηγούμενο διάστημα ανοίγει το θέμα για αυξήσεις στα μεροκάματα και στους μισθούς, με την κατοχύρωση δικαιωμάτων μας μέσω υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην εταιρία της Alumil.

Τροπολογία για την εξαίρεση του επιδόματος παιδιού από το δηλούμενο εισόδημα για τη λήψη του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με τροπολογία που κατέθεσαν 64 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με πρωτοβουλία της Θεανώς Φωτίου, στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, ζητούν την εξαίρεση του επιδόματος τέκνων από τον υπολογισμό του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος, το οποίο αποτελεί την μετονομασία του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, ενός προγράμματος που θεσπίστηκε το 2016 για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης και απευθύνεται στα πλέον ακραία φτωχά νοικοκυριά.

Στο Κιλκίς έγινε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στον ΥπΑΑΤ Γ. Γεωργαντά οι προτάσεις της Εθνικής Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Ερημοποίησης

Την ενδιάμεση Έκθεση της Εθνικής Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Ερημοποίησης (ΕΘΕΚΕ) παρουσίασε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά η πρόεδρος της Επιτροπής, καθηγήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κυρία Ελένη Καπετανάκη – Μπριασούλη.

Πρόσληψη 38 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 8 μηνών , από την Ελληνική Αστυνομία

Πρόσληψη 38 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη εποχικών αναγκών και την ενίσχυση των Υπηρεσιακών Συνεργείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών/Α.Ε.Α. και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Β. Ελλάδος 

Κιλκίς: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Κιλκισίου

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 1η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που βρίσκεται στις Γ΄ Εργατικές Κατοικίες Κιλκίς, στον δρόμο προς το Μεταλλικό.

(Video) Ημερίδα αφιέρωμα στην Ελληνίδα του Ευξείνου Πόντου, της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας

Ευχαριστούμε θερμά τον Σάββα Ηλιάδη για την παραχώρηση πλάνων.
Ημερίδα αφιέρωμα στην Ελληνίδα του Ευξείνου Πόντου, της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας με τίτλο ΡΩΜΙΕΣ, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.
Ολόκληρη την εκδήλωση μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ