Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Who's Afraid of Anna Dimaki? ή "Είναι όμοια και όμως διαφέρουν"

Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε στον Καμπάνη Κιλκίς, την ημέρα τιμής μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη. Παρούσα και η Γνώμη. Ο Δήμαρχος Κιλκίς προσκαλεί την πρώην Αντιδήμαρχο Κιλκίς Άννα Δημάκη να μπεί στο πλάνο λέγοντας χαρακτηριστικά "Άννα έλα". Η κ. Δημάκη με μια μικρή καθυστέρηση μπαίνει στο πλάνο οπότε και βγαίνει η φωτογραφία.

Μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Της Μόνικας Σωτηριάδου
Μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς με την συμμετοχή της χορωδίας ΙΝ Μεταμόρφωση του Σωτήρος Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 21/6/2022, 11:00 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη χθες (20 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 150 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Άλλη αίσθηση του Σαββατόβραδου στο νομό Κιλκίς για όσους κάνουν τον κόπο να ανακαλύπτουν τις ομορφιές του, στα ξεχασμένα χωριά μας

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ο λόγος και η αναφορά δεν γίνεται τυχαία.
Σάββατο και το απόβραδο έχει κάτι διαφορετικό στην ατμόσφαιρα έτσι όπως ο καιρός παίζει περίεργα τα παιχνίδια του.

Eργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 και με διάρκεια τριών (3) εβδομάδων.

Το Κιλκίς χρωστάει πολλά στον "αγράμματο καράβλαχο" Ανδρέα από τη Ρούμελη...

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
«Μη κλαψς Βασιληκούλαμ. Άμα ηνε για τι Πατρίδα δάκρια δεν εχ, κλάματα μονάχα για όσοι ψοφούν στο στρόμα…»
Δυστυχώς τα μαθητικά βιβλία δεν έχουν ιδιαίτερες αναφορές στην 21η Ιουνίου, την επέτειο μιας από τις φονικότερες μάχες ( 8.500 νεκροί σε 3 ημέρες) μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων το 1913 στο Κιλκίς. Η νικηφόρα έκβασής της έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Ιππικός Όμιλος Κιλκίς: Τουρνουά Ιππασίας με αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας και υπερπήδησης εμποδίων

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Για πρώτη φορά, το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουνίου, διοργανώθηκε Τουρνουά Ιππασίας με αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης εμποδίων, αλλά και άδεια Ικανότητας Αθλητή, στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς. Ο αγώνας υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, στα πλαίσια των Ελευθερίων. Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την επιτυχία τους.

(Video) Παρέλαση 21ης Ιουνίου 2022 στο Κιλκίς

Παρέλαση 21ης Ιουνίου 2022 στο Κιλκίς

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς: 21η Ιουνίου - Ευκαιρία αναστοχασμού

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Η μάχη του Κιλκίς, την 21η Ιουνίου 1913, έχει χαρακτηριστεί δικαίως ως η φονικότερη των Βαλκανικών Πολέμων και αυτή που καθόρισε τα βόρεια σύνορα της χώρας. Το αξιόμαχο του ελληνικού στρατού, ο ορθός σχεδιασμός, το πείσμα και το θάρρος, οι εφορμήσεις της ελληνικής λόγχης αποτελούν το παράδειγμα και δείχνουν τον δρόμο για τις αντίστοιχες μάχες του σήμερα.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την 109η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την 109η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

«Η επική Μάχη του Κιλκίς, ένα από τα λαμπρότερα κεφάλαια της ελληνικής ιστορίας που σηματοδότησε την απελευθέρωση της Μακεδονίας, αποτελεί εξαιρετική πηγή υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης και φωτεινό ορόσημο στην πορεία της πατρίδας μας.

Μήνυμα Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, για την 21 Ιουνίου 1913

Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Yψώνουμε σήμερα περήφανα την γαλανόλευκη σημαία της Πατρίδας μας τιμώντας με την πράξη αυτή τους Ηρώες προγόνους μας που έπεσαν στο πεδίο της Μάχης καταφέρνοντας να απευλευθερώσουν το Κιλκίς.

Φραγγίδης: 21η Ιουνίου 1913 - Ημέρα μνήμης και τιμής στους προγόνους μας

Του Γιώργου Φραγγίδη
Η 21η Ιουνίου 1913, ημέρα εορτασμού της επετείου της απελευθέρωσης του Κιλκίς, αποτελεί ιστορικά μια από τις σημαντικότερες και φονικότερες μάχες του Β΄ βαλκανικού πολέμου, της οποίας η νικηφόρα έκβαση έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Ο Ελληνικός Στρατός δείχνοντας υψηλό ηθικό και απαράμιλλο ηρωϊσμό κατόρ θωσε να αποτυπωθεί η μάχη του Κιλκίς ως μια από τις πιο ένδοξες σελίδες της νεότερης ιστορίας.

Πετυχημένο το τουρνουά μνήμης Βασίλη Σεργιαννίδη και Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μνήμης των αείμνηστων πρόεδρων του Α.Ο. Κιλκισιακού, Βασίλη Σεργιαννίδη και Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, δύο ανθρώπων όπου με την δική τους μεγάλη προσφορά στον σύλλογο μας, αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι του.

Το πρόγραμμα των "Ελευθερίων" 2022

Το πρόγραμμα των "Ελευθερίων" 2022
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2022
‘’ΝΟΣΤΟΣ ρίζα μ’ και κλαδί μ’ ‘’
Θεατρική παράσταση για την δραματική έξοδο από τον Πόντο από το θίασο ΤΕΜΕΤέρ
Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς – 21:00
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Πρόγραμμα Πολυκαστρινών 2022

Πρόγραμμα Πολυκαστρινών

(Video) Πρώτο μπαζάρ 2022, χειροποίητων ειδών στο Ράντσο Κιλκίς

Πρώτο μπαζάρ 2022, χειροποίητων ειδών στο Ράντσο Κιλκίς, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022.