Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Στην τελετή χειροτονίας του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, ο Δήμαρχος Κιλκίς


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης αξιώθηκε της μεγάλης τιμής να συμμετάσχει σήμερα το πρωί στην χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών υπό τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερωνύμου.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την χειροτονία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου


Δήλωση του Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την χειροτονία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου

Σε κλίμα πνευματικής χαράς, σεβασμού και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου στο μητροπολιτικό ναό Αθηνών από το Μακαριώτατο κ. κ. Ιερώνυμο.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο Ποιμενάρχη. Άξιος.

Φάρμακο και Φαρμάκι


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Όταν το φάρμακο δίνεται σε υπερβολική δόση γίνεται φαρμάκι. Το ίδιο και ο λόγος. Όταν από συντροφικός και συναδελφικός γίνεται επικριτικός κι επιτιμητικός μετατρέπεται κι αυτός σε φαρμάκι, σύμφωνα με του Μένανδρου το γνωμικό: «η γλώσσα πολλούς εις όλεθρον ήγαγεν».

(Video) Κιλκίς: Εγκαίνια Κέντρου Φυσικής Ευεξίας της Βασιλικής Βαταμίδου

(Video) Εγκαίνια Κέντρου Φυσικής Ευεξίας της Βασιλικής Βαταμίδου στο Κιλκίς, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021.

Κορωνοϊός (16/10/2021): 2.313 νέα κρούσματα (38 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 30 θάνατοι και 361 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.313, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 692.197 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 116 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.171 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 16/10/2021, 4:29 μ.μ.


Συνελήφθη σημαντικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών

Στη σύλληψη σημαντικού στελέχους ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης – αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών εντός της ελληνικής επικράτειας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δϊωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από επιστάμενη και μεθοδική έρευνα που διενήργησαν.

(Video) Θύμωσε για τα καλά ο ποταμός Γαλλικός στο Κιλκίς

Θύμωσε για τα καλά ο ποταμός Γαλλικός στο Κιλκίς, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021.

Δήλωση Γ. Γεωργαντά, για τη χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου


Δήλωση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, για τη χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου
«Με χαρά και συγκίνηση συμμετείχα, σήμερα, στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών, στην χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.
Οι θερμότερες ευχές μας, στον νέο Ποιμενάρχη, τον οποίον σε λίγες μέρες θα υποδεχθεί ο λαός του Κιλκίς».


Τελέστηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου


Τελέστηκε σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών.

ΚΚΕ: Τραγική υποστελέχωση του Αναισθησιολογικoύ Τμήματος στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας
Η πολιτική υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας, που ακολουθείται απ’ όλες διαχρονικά τις αστικές κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα, απαξιώνει τη Δημόσια Υγεία, ενισχύοντας την κερδοφορία της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο αυτό. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η υποστελέχωση των δημόσιων δομών υγείας είναι χρόνιο «νόσημα», με χαρακτηριστικό παράδειγμα το αναισθησιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.