Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Φωτογραφική αναδρομή στο Καφέ Bar "BARON" Κιλκίς τo 2008-2009 (89 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο Καφέ Bar "BARON" Κιλκίς τo 2008-2009 (89 φωτογραφίες)
Δείτε ΕΔΩ

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Φλαμίγκο στην Πικρολίμνη

Λήψη φωτογραφιών: Αλέξανδρος Μωυσίδης

Σκηνογραφίες του άμορφου για την Οφέλια Κέιρος


Του Φώτη Μισόπουλου
''Συχωρέστε με! Είμαι ένοχος''[1α]
ΜΑΞΙΜ ΓΚΟΡΚΥ
....άγραφες επιφάνειες όλα λησμονημένα [1β]
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤΤ

Κιλκίς: Λειτουργία Σχολής Διαιτητών Ποδοσφαίρου


Σας ενημερώνουμε ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας για την περίοδο 2020-2021, η οποία θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς (Πόντου 6), καθώς και στα γραφεία της Επιτροπής Διαιτησίας (Β. Ρώτας 16α).

Τα νέα του ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς (18/10/2020)


Του Νίκου Νίτσα
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 τα τμήματα ΠΡΟΜΙΝΙ (2008) και ΜΙΝΙ (2006-2007) στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΡΜΟΝΑ στον Παντελεήμονα, προπονήθηκαν και έπαιξαν μπάσκετ με τα αντίστοιχα τμήματα των οικοδεσποτών.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Κιλκισιώτη Χρ. Γκόλιαρη, «Κύπρος 1945 – 1974. Κρυφές Πικρές Αλήθειες»


Υπογράφει ο Δημήτριος Τσιαμαντάς 
Αξιωματικός Ε.Α.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τα μέλη του και τους πολίτες του ν. Κιλκίς, ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κύπρος 1945 – 1974. Κρυφές Πικρές Αλήθειες», εκδ. Ελκυστής, του μέλους του Συνδέσμου κ. Γκόλιαρη Χρήστου, Εκπαιδευτικού, π. Σχολικού Συμβούλου.

Τεστ Κορωνοϊού αρνητικά, Εμπειρία μοναδικιά

Της Γεωργίας Κολεσιώτου
“Φακελωμένη” από το 2007 στο Θεαγένειο, πριν από ενάμιση μήνα εισήχθη για μία ακόμη χειρουργική επέμβαση, ρουτίνας, αυτή την φορά. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις ιατρικές συμβουλές και ενώ είχε σχεδόν ολοκληρωθεί ο προεγχειρητικός έλεγχος, ξαφνικά μού ανακοινώνεται από τον εφημερεύοντα γιατρό ότι το χειρουργείο αναβάλλεται λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε ασθενή της ίδιας Κλινικής και για το λόγο αυτό θα πρέπει να μεταφερθώ στο Τμήμα Λοιμώξεων για να είμαι προστατευμένη.

Γιαννιτσά: Την αγκάλιασε και βούτηξε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2020 στα Γιαννιτσά, πλησίασε πεζή ημεδαπή γυναίκα και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας περίπου 600 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

«Ακέφαλη» είχε μείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων


Πήγή: https://thesstoday.gr/
«Ακέφαλη» είχε μείνει εδώ και τρεις περίπου μήνες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων καθώς η θητεία του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον Γιώργο Μουτσιάνα, είχε λήξει από τις 30 Ιουνίου, μετά και από την παράταση που της είχε δοθεί τον Μάρτιο του 2020.

Εντοπίσθηκε παράνομος ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων σε περιοχή των Σερρών


➤Συνελήφθη ένα άτομο που εκμίσθωνε δωμάτια σε ηλικιωμένους και σε άτομα με κινητικά προβλήματα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις
Επίσης στους χώρους του ξενώνα δεν τηρούνταν οι συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης και τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού
Εντοπίσθηκε προχθές (16 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, παράνομος ξενώνας φιλοξενίας ηλικιωμένων και συνελήφθη ένας ημεδαπός υπεύθυνος του ξενώνα.

Μια παράταξη για όλους


Γράφει ο Χαράλαμπος Καραγεωργίου*
Νέα Δημοκρατία είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.
Κωνσταντίνος Καραμανλής (από την ιδρυτική Διακήρυξη της ΝΔ)
Αυτή η φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή πρέπει να γίνει οδηγός για όλους όσους ανήκουν σε αυτή την μεγάλη φιλελεύθερη αλλά και συντηρητική παράταξη, σε αυτή την παράταξη που ξέρει να συντηρεί αξίες και όχι απόψεις που είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μια φράση που όπως δείχνουν τα γεγονότα ακολουθείτε πιστά.