Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Τρείς διακρίσεις για Κιλκισιώτες μαθητές, στον 82ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών


Τρείς διακρίσεις σημειώθηκαν στον 82ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών «ο Θαλής» από μαθητές του νομού Κιλκίς. Πρόκειται για τη μαθήτρια της Γ´ τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς Νικολέτα Χαλκίδου, το μαθητή της Α’ Τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς Αριστογένη Στανημερόπουλο και τη μαθήτρια της Β’ Τάξης του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς Χρυσάνθη Πουλτουρτζίδου. 

Κάλεσμα του Δήμου Παιονίας σε όσους δεν απογράφηκαν ακόμη


Κάλεσμα του Δήμου Παιονίας σε όσους δεν απογράφηκαν ακόμη, να απογραφούν
Ο Δήμος Παιονίας δίνει την δυνατότητα σε όσους δεν απογράφησαν ακόμη, να απογραφούν ξεκινώντας αυτή την βδομάδα από τη ΔΕ Αξιούπολης και ΔΕ Ευρωπού.

Kinesis Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 119 (New Release)


Δελτίο τύπου Kinesis-Gym

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθειά του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος (προηχογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 119.

Σημεία συνέντευξης Γ. Φραγγίδη, στον ρ/σ Flash 99.4

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στον ρ/σ Flash 99.4, στην εκπομπή «Άναψε φλας» με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Στολάκη, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Το Κίνημα Αλλαγής συμπαραστέκεται στη σεισμόπληκτη Φλώρινα
Την Παρασκευή επισκεφθήκαμε τη σεισμόπληκτη Φλώρινα ως επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής μαζί με τον Πάρι Κουκουλόπουλο, μέλος του πολιτικού Συμβουλίου, και μαζί με άλλους συντρόφους από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τη Νομαρχιακή Επιτροπή. 

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας


Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
“Απολογισμός πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2021”.

(Video) Αφού ο χώρος βιντεοσκοπείται, γιατί δε δίνονται τα videos στην Αστυνομία;

Παράνομη χωματερή στις παρυφές της πόλης του Κιλκίς, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022.

Μαρία Σπυράκη: Η Roberta Μetsola ξέρει να δίνει μάχες για όλους τους Ευρωπαίους


Tι δήλωσε η Μαρία Σπυράκη για τη νέα πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου

Το Ευρωκοινοβούλιο έχει πλέον μια νέα γυναίκα στο τιμόνι, τη Roberta Μetsola. Η πρόεδρος είναι μητέρα τεσσάρων αγοριών και ξέρει να δίνει μάχες για όλους τους Ευρωπαίους και τις αξίες μας, αναφέρει σε ανάρτηση της στο facebook, η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη.

Κορωνοϊός (18/1/2022): 23.340 νέα κρούσματα (109 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 106 θάνατοι και 673 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 23.340, εκ των οποίων 53 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.703.396 (ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 443 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.214 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ένταξη του δήμου Παιονίας σε πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, με αρ. απόφασης 230.4.2/2022, εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείουη πρόταση του δήμου Παιονίας στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τη δράση: «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.», προϋπολογισμού37.200,00 ευρώ.

Δωρεά παιδικών βιβλίων στη μνήμη της Σοφίας Μιχαηλίδου


Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς δέχτηκε, στη μνήμη της Σοφίας Μιχαηλίδου, δασκάλας και μέλους του Εφορευτικού της Συμβουλίου, δωρεά παιδικών βιβλίων από τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς. Ο Σύλλογος προέβη στη δωρεά αυτή, αντί στεφάνου, θέλοντας να εκφράσει τη βαθύτατη του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον επί σειρά ετών εκπαιδευτικό του Σχολείου, Δημήτρη Καλιεντζίδη, για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του.

Εξιχνιάστηκαν πολυάριθμες περιπτώσεις απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών

- Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 60χρονη αλλοδαπή – μέλος της εγκληματικής οργάνωσης
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ξεπερνά τις (286.000) ευρώ
Με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικών προσώπων των υποψήφιων θυμάτων σε τροχαία ατυχήματα ή ανάγκης άμεσης χειρουργικής επέμβασής τους λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αποσπούσαν χρηματικά ποσά
Πολυάριθμες υποθέσεις εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών από μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που έλαβαν χώρα από τον Οκτώβριο του 2021, κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 18/1/2022, 6:05 μ.μ.


Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (17 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για λαθρεμπόριο τσιγάρων


Συνελήφθη χθες (17 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.