Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Χαίρει των Κιλκισίων η πόλις τους Αγίους Πεντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες (Φωτογραφίες)

Με πνευματική χαρά και αγαλλίαση πανηγύρισε ο Ιερός Κλήρος και ο ευλαβής Λαός του Κιλκίς τους ουράνιους προστάτες και εφόρους τους, Αγίους ενδόξους Πεντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες, τους εν Τιβεριουπόλει αθλήσαντες και Πολιούχους Κιλκίς.

Κάτοικοι της σημερινής Στρώμνιτσας, επισκέφτηκαν το Κιλκίς, για να προσκυνήσουν την εικόνα των 15 Μαρτύρων

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου*
100 περίπου άτομα με δύο λεωφορεία, κάτοικοι της σημερινής Στρώμνιτσας, επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 το Κιλκίς για να προσκυνήσουν το χέρι του Αγίου Πέτρου και την εικόνα των 15 Μαρτύρων.

Ενημερώστε επιτέλους τους ηλικιωμένους συγγενείς σας για τις τηλεφωνικές απάτες

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 3 Οκτωβρίου 2023, συνεργός του προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή των Σερρών και με το πρόσχημα ότι η κόρη της, την οποία παρίστανε άλλη συνεργός του, τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός άνδρας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 25/11/2020, 8:45 μ.μ.

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 2 αλλοδαπών

Η κατάλληλη αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών.

Κιλκίς: Γκαλά Όπερας "100 χρόνια Μαρία Κάλλας", με τις σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη, Βάσω Βαϊούλη και Αναστασία Πατσακίδου

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο «Μαρτυρικά 2023» στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου (Video, Φωτογραφίες)

Επιτυχές χαρακτηρίστηκε το Διήμερο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο υπό τον τίτλο "Μαρτυρικά 2023" που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, με γενικό θέμα «Χριστιανισμός και Ευρώπη».

Χειροτονία Διακόνου στην πανήγυρη της Αγίας Αικατερίνης του Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Μέσα σε κλίμα πνευματικής κατάνυξης εορτάστηκε η ιερά μνήμη τους Αγίας ενδόξου Μεγαλοπαρθενομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου στον ομώνυμο νεόδμητο Ιερό Ναό του Κιλκίς.

Η ΚΕΝΤΡΟμόλος Δύναμη



Υπογράφουν:
Χρυσή - Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου, Οικονομολόγος / Επιχειρηματίας
Μαρία Ντάμπου, Πολιτική Επιστήμονας / Διεθνολόγος
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Δημόσια συζήτηση γίνεται ξανά, περί της ύπαρξης ή μη του Kεντρώου ή Μεσαίου Χώρου και στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Ίσως αυτή η κουβέντα να μην σταμάτησε ποτέ. Κυρίως αναρωτιόμαστε σε ποιον ανήκει κομματικά αυτός ο ιδεολογικός χώρος. Ένας θολός και αμφιλεγόμενος πολιτικός όρος που αν και χρησιμοποιήθηκε ευρέως την τελευταία 40ετία -από την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, την Δημοκρατική Συμμαχία, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων κτλ- δεν έχει πείσει καθαρά περί της ορθότητάς ύπαρξης του. 

(VIDEO) Εξοπλισμός σχολικών αιθουσών του Κιλκίς με διαδραστικούς πίνακες τελευταίας τεχνολογίας

Εξοπλισμός σχολικών αιθουσών του Κιλκίς με διαδραστικούς πίνακες τελευταίας τεχνολογίας. Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023.

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

1. Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023.

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη πραγματοποίησε η Καλλισθένη Πάκα

Δελτίο τύπου Καλλισθένης Πάκα
Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γεώργιο Φλωρίδη πραγματοποίησε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υπ. Βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα.
Η συνάντηση έγινε σε ζεστό και φιλικό κλίμα στο γραφείο του Υπουργού και η συζήτηση επικεντρώθηκε στο Κιλκίς, τον κλάδο των δικηγόρων και τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο Β. Γεωργιάδης, η Σ. Χατζηπανάγου, η Β. Μαρκοπούλου, ο Μ. Θεοχαράκης και η Φ. Κυριακίδου πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στο ΟκΡαδιο