Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου

Στο πλαίσιο σχέσεων συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κιλκίς και του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Χατζημλάδης και η Σύμβουλος σε θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κα Καλλισθένη Πάκα, την 26.1.2024 στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Κοπή πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ο ετήσιος χορός – κοπή πίτας της Ένωσής μας για το 2024 στο γνωστό κέντρο «Κτήμα των Ευχών». Μεγάλος αριθμός μελών της Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς μας τίμησαν με την παρουσία τους δημιουργώντας ένα θερμό κλίμα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα παιδιά της Ένωσής μας τα οποία πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια.

Ερώτηση Παραστατίδη για την απώλεια εξαμήνων του ΔΙΠΑΕ Κιλκίς, λόγω υποστελέχωσης του τμήματος

Δελτίο τύπου Στέφανου  Παραστατίδη 
Σε κατάθεση ερώτησης προς τους αρμόδιους Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Εσωτερικών προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, με έδρα το Κιλκίς, λόγω υποστελέχωσης και άρνησης των αρμόδιων Υπουργείων να εγκρίνουν τις απαιτούμενες προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού, με αποτέλεσμα την απώλεια ακαδημαϊκών εξαμήνων.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημητρίου Σκορδά

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Κιλκίς
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κιλκίς εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς τους οικείους του Δημητρίου Σκορδά, τέως Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας για τον αδόκητο χαμό του. Η συμβολή του εκλιπόντος υπήρξε πολύτιμη στη λειτουργία του νοσοκομείου και στην προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Ο Β. Νικολαϊδης, ο Ο. Τσάπαλος, η Γ. Τέντε, η Β. Μαδέση, η Ε. Ανεσιάδου και ο Δ. Βαρτζόπουλος πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Δραστηριότητες των τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα μας που βρίσκεται στον Β΄όμιλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ αγωνιζόταν εντός έδρας με τον Αίαντα Κρύας Βρύσης, τον οποίο και νίκησε με 3-0 σετ (25-11, 25-18, 25-16). Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων, με λίγες καλές φάσεις. Δόθηκε η ευκαιρία στις αναπληρωματικές παίκτριες να παίξουν για να αρχίσουν να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες.

Αρχαίοι αριθμοί

Του Κώστα Μπούζα
Η έννοια του αριθμού προέκυψε από την ανάγκη του ανθρώπου να μετρήσει αντικείμενα, αποστάσεις, τη γη του, τον πληθυσμό του οικισμού του και τόσα άλλα.

Eνημερωτική εκδήλωση στο Eπιμελητήριο Κιλκίς, για τη Δράση Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία»/ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ΕΦΕΠΑΕ συνδιοργανώνουν Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο: «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» την Τρίτη 6/2/2024 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Βασίλης Σεργαννίδης του Επιμελητηρίου Κιλκίς (Στενημάχου 2, Κιλκίς). (Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στα τηλ.: 23410-24580, 2310-480.000).

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ


Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (30/1/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Ηττα από το Πολύκαστρο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Κάτω από κακές καιρικές συνθήκες ο Αλέξανδρος Κιλκίς ηττήθηκε με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο από την Α.Ε. Πολυκάστρου. Οι άνεμοι ήταν δυνατοί και δεν άφησαν τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τέρματα τις δύο φάσεις που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος, εν αντιθέσει με τον Αλέξανδρο που δεν μετέτρεψε σε γκολ τις δύο δικές του μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Ο Σϋνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, στα γενέθλια της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο κ. Δημήτριος Πέρρος, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Κιλκίς, παρευρέθηκαν στον εορτασμό της «ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ της 33 Μ/Κ ΤΑΞ» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 110 χρόνων από την ίδρυση της.

Όταν οι συνθήκες αλλάζουν, οφείλεις να αναπροσαρμόζεις και τον σχεδιασμό σου

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Παιονίας έχει αρχίσει και απασχολεί του κατοίκους η αυξανόμενη εγκληματικότητα η οποία αρχίζει και γίνεται ανεξέλεγκτη. Ειδικά στον πρώην δήμο Πολυκάστρου ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένος και υπάρχει το Camp υποδοχής των μεταναστών έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαίτερα αισθητή η απουσία της Ελληνικής Αστυνομίας.