Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας για τον απολογισμό πεπραγμένων της Διοίκησης του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Η δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της θητείας της απέδειξε ότι υπηρετεί μία πολιτική από την οποία κέρδος έχουν οι λίγοι, μια πολιτική που καμία σχέση δεν έχει με τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Η σημερινή διοίκηση αποδέχεται την επιβαλλόμενη κυβερνητική πολιτική της ΝΔ, σε συνέχεια των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ αλλά και την πολιτική της ΕΕ, χωρίς αντιδράσεις και μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τη διαφημίσει μέσα από δελτία τύπου, δημόσιες τοποθετήσεις και εμφανίσεις που εκθειάζουν άμεσα ή έμμεσα την πολιτική αυτή. Η πολιτική αυτή έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία συνειδητά συγκαλύπτονται, όπως:

Εορταστικό ωράριο του γυμναστηρίου Kinesis Gym στο Κιλκίς


Ανακοίνωση Kinesis Gym
Από Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 έως και Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 το ωράριο λειτουργίας μας θα είναι ως εξής:

ΔΑΣ–ΟΤΑ εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: Περί εκλογών ο λόγος...

Ανακοίνωση Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Συναδέλφισσα συνάδελφε,
Οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, θα διεξαχθούν σε μια εποχή που η επίθεση της κυβέρνησης στα δικαιώματα των εργαζομένων οξύνεται.

Τα προσωπεία του φασισμού και οι θεματοφύλακές του...

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η ικανότητα του φασισμού να προβάλλεται με πολλά προσωπεία έγκειται στο γεγονός ότι δρα στα πλαίσια του συστήματος, εξισώνει ανόμοιες καταστάσεις μέσα από γενικεύσεις και ομογενοποιήσεις, στοχεύοντας στον λαϊκό θυμικό που θέλει να χειραγωγήσει και να εκτονώσει αποσοβώντας κάθε σκίρτημα ριζοσπαστισμού του.

Φραγγίδης: «Απροστάτευτος ο πολίτης από τον Προϋπολογισμό του 2022 απέναντι σε πανδημία, ακρίβεια και ενεργειακή κρίση»


Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή Κιλκίς και Υπεύθυνου ΚΤΕ Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών για την κύρωση του Προϋπολογισμού 2022
Δείτε την ομιλία ΕΔΩ
Ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

Ο δήμαρχος, οι σιωπηλοί αντιδήμαρχοι και η τέντα του τσιμεντόπαρκου


Μια αξιοθρήνητη παρουσίαση της Τέντας του Τσιμεντόπαρκου Κιλκίς προσπάθησε να κάνει ο δήμαρχος Κιλκίς, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο γραφείο του σε συνέντευξη όπου κλήθηκαν επιλεκτικά τα μέσα ενημέρωσης του Κιλκίς. Ανάμεσα σε δύο σιωπηλούς αντιδημάρχους προσπάθησε με έναν πάνω από 20 λεπτά μονόλογο (!) να δικαιολογήσει την πλήρη ανυπαρξία του Δήμου 10 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Τραγούδι για την ανακύκλωση από μαθητές και μαθήτριες του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Τραγούδι για την ευαισθητοποίηση στο θέμα της ανακύκλωσης. Το τραγούδι γράφτηκε στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Την ορχήστρα διευθύνει ο καθηγητής Μουσικής του σχολείου μας κος Γιώργος Ιακωβίδης.

Το "Hμερολόγιον Ασυρμάτου" με το δίδυμο Νίτσα Νικόλα και Ηλία Καλπάκα ξεκινάει στον OkRadio


"Hμερολόγιον Ασυρμάτου" 
Ραδιοφωνικές σελίδες ενός πολιτιστικού ημερολογίου με τους Νίτσα Νικόλα και Ηλία Καλπάκα από Παρασκευή 17-12-2021, 11:00-13:00.
Συντονιστείτε πληκτρολογώντας www.ok-radio.gr στο ραδιόφωνο της πόλης του Κιλκίς.

(Video) Συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Ευχαριστήρια επιστολή 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς, καθηγητές και μαθητές, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την προθυμία και την άμεση ανταπόκρισή σας να στηρίξουμε με την πρωτοβουλία-δράση μας, το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, καθώς και οικογένειες της πόλης μας.

Παρουσιάστηκε το Εθνικό Μητρώο Διαδικασιών – Για πρώτη φορά το Κράτος καταγράφει και προτυποποιεί όλες τις διοικητικές διαδικασίες του


Ένα εργαλείο που θα συμβάλει δραστικά στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την αναβάθμιση της ευρύτερης λειτουργίας του Δημοσίου παρουσίασε στους Υπηρεσιακούς και Γενικούς Γραμματείς όλων των υπουργείων την Πέμπτη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Κορωνοϊός (16/12/2021): 4.696 νέα κρούσματα (45 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 96 θάνατοι και 692 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.696, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.022.141 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 151 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.116 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συλλυπητήρια Συλλόγου Διδασκόντων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, για το Θάνατο της Αναστασιάδου Ελένης

Ανακοίνωση  Συλλόγου Διδασκόντων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς,
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους του. Της δασκάλας, Αναστασιάδου Ελένης. Μιας άξιας εκπαιδευτικού που εργαζόταν στο Σχολείο μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λειτούργημά της και ευαισθησίας απέναντι στους μαθητές και τις μαθήτριές της.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Συλλυπητήρια Συλλόγου Διδασκόντων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, για το Θάνατο της Σοφίας Παντελιάδου

Ανακοίνωση Συλλόγου Διδασκόντων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό της εκλεκτής συναδέλφου Παντελιάδου Σοφίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 16/12/2021, 5:05 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 257 γραμμαρίων.

Με παρέμβαση Γ. Γεωργαντά ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Κιλκίς


Ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Κιλκίς, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Σημειώνεται ότι το Κιλκίς εντάσσεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, ενώ οι μερίδες που διατίθενται σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέρχονται στις 950 ημερησίως, (με περιθώριο σχετικής αύξησής τους).