Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

(VIDEO) Christmas Show ΟΔΥΣΣΕΑ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη

Christmas Show ΟΔΥΣΣΕΑ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη. Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023.

Έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Γιαννόπουλος (Γκαϊντατζής) από το Γαλλικό Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Πλήρης ημερών έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Γιαννόπουλος.
Ενας από τους τελευταίους αυθεντικούς οργανοπαίχτες της Θρακιώτικης γκάιντας από το χωριό Γαλλικός Κιλκίς.

Περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες εκπαιδεύτηκαν το 2023 προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας στην επιχείρησή τους

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Τα σεμινάρια «Τεχνικών Ασφαλείας Β ή Γ Κατηγορίας» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. παρακολούθησαν εντός του 2023 περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες, οι οποίοι εδρεύουν στους Δήμους Κιλκίς, Παιονίας και Θεσσαλονίκης με σκοπό να αναλάβουν οι ίδιοι τα καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας στην επιχείρησή τους. Με το πέρας της διαδικασίας οι συμμετέχοντες μπορούν, πλέον, να εκπληρώνουν τα καθήκοντα του τεχνικού ασφαλείας απαλλάσσοντας την επιχείρησή τους από την υποχρέωση να συνεργάζεται με εξωτερικό συνεργάτη που τελεί τα καθήκοντα αυτά και τον οποίο υποχρεούνται να πληρώνουν για όλο το διάστημα της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα πάγια έξοδά τους. Στα σεμινάρια συμμετείχαν εκπρόσωποι επιχειρήσεων ποικίλων κλάδων δραστηριότητας ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάσσονται.

Προευτρεπισμός των Χριστουγέννων

† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Η εορτή των Χριστουγέννων κατέχει μια ιδιαίτερη εορτολογική θέση μέσα στο εκκλησιαστικό έτος και αποτελεί η σαρανταήμερη προεόρτια ετοιμασία της, αλλά και η μεθεόρτια πνευματική απόλαυση των δωρεών και χαρισμάτων αληθινό θησαύρισμα πνευματικής προαγωγής. Άλλωστε η εορτή της θείας Επιφανείας “κρηπίς ημίν αρραγής και θεμέλιος αστεμφής και αρχής σωτήριος και κορυφή πανσεβάσμιος (των νοητών και αρρήτων μυστηρίων)” (Αμφ. Ικονίου, Λόγος 1ος εις τα Γενέθλια του Μεγάλου Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, P.G. 39, 36α).

Στην Ισπανία ο δικός μας Παντελής Ελευθεριάδης

Νέος ορισμός για το μέλος του ΣΔΚ Κιλκίς και Πρόεδρου της ΟΔΚΕ Παντελή Ελευθεριάδη. Αυτήν την φορά στην Ισπανία.

Ευχές εορτών από το Βουλευτή Κιλκίς, Στέφανο Παραστατίδη



Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ
Περιοχή μεταξύ των οδών: Μεσημβρίας, Ακροπόλεως, Προφήτη Ηλία και έως το τέλος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς (περιοχή 1ου Λυκείου Κιλκίς)
Ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς που κατοικούν στις προαναφερθείσες οδούς ότι λόγω διαρροής έχει διακοπεί η υδροδότηση. Το γεγονός είναι έκτακτο και δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση. Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο για την αποκατάσταση της βλάβης.
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία των καταναλωτών.

(VIDEO) 10 έργα ζωτικής σημασίας για το νομό Κιλκίς, παρουσιάζει ο Γιώργος Γεωργαντάς

 
10 έργα ζωτικής σημασίας για το νομό Κιλκίς, παρουσιάζει ο Γιώργος Γεωργαντάς. Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023.