Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ (Video, Φωτογραφίες)


Δελτίο τύπου Αθλητικού Συλλόγου «Άθλος» 
Το Σάββατο 15-2-2020, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου «Άθλος» στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς.

Ξέφρενο Αποκριάτικο Πάρτι για το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ
Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, το Κδαπ 3 φιλοξένησε το 1ο Αποκριάτικο Πάρτυ για τους μαθητές του Κδαπ3 και Κδαπ4 του ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΥ. Από νωρίς το απόγευμα, οι δασκάλες με χαρά υποδέχτηκαν τους μικρούς μασκαράδες, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Βάφτηκαν, χόρεψαν zumba σε αποκριάτικους ρυθμούς, έπαιξαν, γέλασαν και κεράστηκαν από τα αγαπημένα τους snacks.

Τα νέα του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς (24/2/2020)

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς έδωσε το παρόν στον αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Κατερίνη. Με επιτυχία τερμάτισαν ο Νικόλαος Παπαδόπουλος με τον ίππο NB SHIRIN BINT NICARAGUA στην κατηγορία των 20χμ και η Βικτώρια Σχοινά με τον νεόλεκτο ίππο Salomi R στην κατηγορία των 40χμ, ενώ ο Γεώργιος Πατλάκας με τον ίππο Bess Guy και ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον ίππο Rio Deva ήταν οι χρυσοί νικητές των κατηγοριών 40χμ και 40χμ πρώην ιπποδρομιακών ίππων αντίστοιχα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/2/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νέο Camp του ΠΑΟΚ 
Το προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας αποτελούν το Επίσημο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς

Με την ίδρυση νέων προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας συνεχίζεται η επιτυχημένη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Κιλκίς, το οποίο υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Ο Σύλλογος Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτα του


Δελτίο τύπου Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία και φέτος όπως κάθε χρόνο την Κυριακή το μεσημέρι 02 Φεβρουαρίου 2020 ο Σύλλογος Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτα του με ταυτόχρονη απονομή πλακετών σε συνάδελφους και τον απολογισμό του στο Κέντρο «Θέατρο».

3o Γυμνάσιο Κιλκίς: Μάθημα δωρεάν εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3o Γυμνάσιο Κιλκίς θα προσφέρει δωρεάν απογευματινά μαθήματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών - πλοήγησης σε Γονείς – Κηδεμόνες, Παππούδες - Γιαγιάδες των μαθητών – πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου: Ατομικά ρεκόρ για Α. Αλέρου και Στ. Παρασκευά

Δελτίο τύπου Τμήματος Στίβου Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» της Πηγής των Τρικάλων, χτύπησε και φέτος η καρδιά του κλασσικού αθλητισμού όπου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, παρουσία πλήθους κόσμου που προσήλθε αθρόα για την παρακολούθηση των αγώνων.

Επίσκεψη 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το 8ο Δημοτικό σχολείο του Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης. Στόχος της συνάντησης η συνύπαρξη, η αποδοχή και η διασκέδαση μέσα από κοινές δράσεις. 

Αγώνες τμημάτων υποδομής της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ
ΑΓΟΡΙΩΝ 2007-08
Το Σάββατο 22-2-2020 η ομάδα των ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν. 2007-08) αντιμετώπισε στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς την ομάδα του Αετού Κιλκίς την οποία και κέρδισε εύκολα όπως δείχνει και το σκορ με 30-45. Οι μικροί μας αθλητές ξεκίνησαν το παιχνίδι με πολύ τρακ το οποίο στην πορεία του αγώνα και κατά διαστήματα ξεπέρασαν και παρουσίασαν πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.

ΚουΠα Κιλκίς: Ουδέν κακό αμιγές καλού


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager) 
Κανένα «κακό» δεν είναι απαλλαγμένο και καθαρό από το «καλό», σημαίνει κατά λέξη η παραπάνω ρήση που τόσο εύστοχα χρησιμοποιήθηκε από τους στωικούς φιλοσόφους 
Εν ολίγοις μέσα σε οτιδήποτε αρνητικό, φωλιάζει, υπάρχει, βρίσκεται κάτι θετικό. Έτσι και χθες στο απογευματινό παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον του ΑΟΚ Βέροιας. 

Κιλκίς: Ενημερωτική δράση για τον παιδικό καρκίνο

Μηνύματα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, γιατί κάθε παιδί πρέπει να έχει την ευκαιρία να ζήσει, στέλνουν ο Δήμος Κιλκίς και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς


Εννέα μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Στις 7-8 -9 Φεβρουαρίου 2020 διεξήχθη το πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo του 2020 της Ένωσης Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ στο κλειστό Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν οι κατηγορίες ανδρών-γυναικών και το τεχνικό πούμσε. 

Ενορία Αγίου Δημητρίου Κιλκίς: Χοροεσπερίδα με παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα

Δελτίο τύπου Εκκλησιαστικού συμβουλίου Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού της Κέντρου η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει Χοροεσπερίδα με παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα.

Η Θρακική Εστία Κιλκίς στο 12o Πανελλήνιο Πανθρακικό Aντάμωμα

Η Θρακική Εστία Κιλκίς συμμετέχει στο 12o Πανελλήνιο Πανθρακικό Aντάμωμα του Διδυμοτείχου, στις 27 Ιουνίου 2020, για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γλέντι και χορό.
Λεπτομέρειες στο 6977476554

Πολύκαστρο: Διαφήμιση για προμήθεια υγρών καυσίμων στα Σκόπια

Χωρίς σχόλια
Το διαφημιστικό αυτό φυλλάδιο αυτό μοιράστηκε στο Πολύκαστρο και αφορά προμήθεια υγρών καυσίμων από Σκοπιανά πρατήρια. 

Κοπή πίτας του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σάββατο 15-02-2020 και ώρα 21.00, τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην οικογενειακή ταβέρνα «Ράντσο», στο Κιλκίς. 

Με το δεξί στη νέα αγωνιστική χρονιά, ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς.  Αποτελέσματα του πρώτου αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος:

Αποκριάτικο πάρτι του "Άθλου" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Τσικνοπέμπτη, 20-2-2020 στο χώρο "Golden"  του «Άθλου» δεν ζήσαμε ένα συνηθισμένο αποκριάτικο πάρτι, αλλά ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι "μασκέ".

Αποκριές 2020 στο Πολύκαστρο


Τα νέα του Δήμου Παιονίας (24/2/2020)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου & Ομαλού Δήμητρα Τζιάλη συνοδευόμενη από τοπικούς συμβούλους και κατοίκους των δύο χωριών είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο του Πολυκάστρου. Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Τζούρτζος, Βαγγέλης Νίτσης και Γιάννης Αδαμόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Χρήστος Καραθόδωρος.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» στο Πολύκαστρο, την 25η Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς εξέλεξε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την παρακάτω σύσταση:

Κλειστό αύριο Τρίτη, το 5ο νηπιαγωγείο Κιλκίς λόγω γρίπης

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αναστέλλεται αύριο Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 η λειτουργία του 5ου νηπιαγωγείου Κιλκίς λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι η καταγραφή υψηλού ποσοστού απουσιαζόντων νηπίων από το σχολείο.

Ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του καρναβαλιού στον Άσπρο

Ανακοίνωση Τοπικού Συμβουλίου και Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου
Με σεβασμό στην μνήμη 24χρονου συγχωριανού μας, που έχασε πρόσφατα την ζωή του, σας ενημερώνουμε ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του καρναβαλιού μας, τόσο για την Καθαρά Δευτέρα όσο και για τις άλλες μέρες.

Αποκριάτικος πυρετός στα ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Μία εβδομάδα αποκριάτικη ολοκληρώθηκε για τις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics, κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν ιδιαίτερα τις πνευματικές τους δεξιότητες. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν ολοκληρώθηκε το τουρνουά σκάκι που διεξήχθη μεταξύ των τριών δομών μας.

Βιωματικό εργαστήρι για ενήλικες με τίτλο «Αλλάζοντας σε έναν κόσμο που αλλάζει» στο Πολύκαστρο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας «ΕΥΚΡΑΝΤΗ» και τον Δήμο Παιονίας, πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για ενήλικες με τίτλο «Αλλάζοντας σε έναν κόσμο που αλλάζει», στο Πολύκαστρο.

Η Λέσχη Ανάγνωσης του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς συναντά τον κ. Αδάμο Παναγιώτη


Γράφει η Σοφία Μεσίγκου*
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων «Λέσχη Ανάγνωσης» του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 20-2-2020, συνάντηση και συζήτηση με τον εξαίρετο συνάδελφο και συγγραφέα κ. Παναγιώτη Αδάμο. Η συνάντηση έγινε στον χώρο της Βιβλιοθήκης του σχολείου με πρωτοβουλία της συντονίστριας εκπαιδευτικού, κ. Μεσίγκου Σοφίας. 

Αγαθοπούλου: Η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς άρχισε πολύ νωρίς να … ξεχνάει

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι στην κοπή της πίτας του Νοσοκομείου Κιλκίς ενώ ήταν καλεσμένος πολύς κόσμος, οι 2 βουλευτές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι κομμάτων, κλπ., οι αιρετοί του ΣΥΡΙΖΑ πληροφορηθήκαμε για το γεγονός από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατόπιν εορτής.

(Video) Συνεργεία του Δήμου Κιλκίς, κλαδεύουν δέντρα στην πόλη του Κιλκίς


Συνεργεία του Δήμου Κιλκίς, κλαδεύουν δέντρα στην πόλη του Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020.

Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης: "Κρατάμε το λόγο μας, πάμε μαζί Μπροστά"


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης παρουσίασε διεξοδικά την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, σε μια ογκώδη συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, τα πεπραγμένα της νέας Δημοτικής Αρχής.