Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Παρεμβάσεις των αντιπροσώπων της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» από τους ΣΕΠΕ Κιλκίς & ΣΕΠΕ Παιονίας

Δελτίο τύπου 
«Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» 
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στους ΣΕΠΕ Κιλκίς και Παιονίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 93η ΓΣ της ΔΟΕ. Την πιο κρίσιμη ΓΣ των τελευταίων ετών! Αυτή τη φορά κυριολεκτικά η κάθε ψήφος μετράει, γιατί μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή στη ΔΟΕ, με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» 1η δύναμη, μιας και στην προηγούμενη ΓΣ η διαφορά μεταξύ ΔΑΚΕ και ΑΣΕ ήταν μόλις 3 ψήφοι. Η συμμετοχή και η επιλογή είναι καθοριστική, γιατί το αποτέλεσμα σε κάθε Σωματείο, ο συσχετισμός που θα καταγραφεί στο νέο ΔΣ της ΔΟΕ, το πολιτικό μήνυμα που θα σταλεί, θα επιδράσουν αποφασιστικά στις εξελίξεις.

Εκδήλωση με μουσική ασιατικών καρτούν στο Θέατρο Λόφου, από το Πολυάνειο Ωδείο



"Προσπάθεια αμαύρωσης της πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Κιλκίς - Άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση σε μέλη του"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Η προσπάθεια αμαύρωσης της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Κιλκίς, από μεμονωμένα άτομα, που καμία σχέση δεν έχουν με τον Κιλκισιακό, έπεσε τελικά στο κενό και ήδη καταδικάστηκε από τη διοίκηση της ομάδας.

Ολοκληρώθηκε το 3ο Running και οι 3οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου Παλιού Αγιονερίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Αγιονερίου 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το φετινό 3o Running Π. Αγιονερίου και οι 3οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου, που διοργάνωσε ο ΑΠΣ Ατρόμητος Π. Αγιονερίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Π. Αγιονερίου, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024.

Και φέτος το καλοκαίρι αστυνομικοί με ποδήλατα θα περιπολούν στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης

Αστυνομικοί με ποδήλατα θα περιπολούν και φέτος το καλοκαίρι στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, με στόχο την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των τουριστών της περιοχής.

Συλλυπητήρια ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς, για το θάνατο του Χρήστου Χειρούλη

Ανακοίνωση ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Με οδύνη και σεβασμό, το Δ.Σ. του ΑΤΛΑ αλλά και σύσσωμος ο σύλλογος, «αποχαιρετά» τον ιδρυτή και ακάματο εργάτη των ιδεών του, κ. Χρήστο Χειρούλη, ο οποίος μας άφησε την Παρασκευή 31 Μαΐου, με την ίδια αξιοπρέπεια και παρρησία που τον χαρακτήριζε πάντα, για το «μεγάλο» ταξίδι. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα μας χάρισε σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο. Συλλυπητήρια στους δικούς του και όσους «κρυφά περπάτησαν μαζί του».

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στο εντευκτήριο της Ένωσης. Το σεμινάριο παρακολούθησαν μέλη του συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΛΙΤΕΣ” και “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ (BLS/AED)”.

Δυο Κυπελλούχοι Ελλάδος και μια δεύτερη θέση από το Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης για τον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στην Ιερισσό το Πανελλήνιο Κυπελλο Σωματικής Διάπλασης και Fitness Challenge της ΠΟΣΔ. Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο «Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς» με 9 αθλητές.

Συγχαρητήρια για την άνοδο του Κιλκισιακού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη
«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη Διοίκηση της ομάδας ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

(VIDEO) Εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, με τίτλο "Ξεφυλλίζοντας τις Αναμνήσεις"



Δελτίο τύπου Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 01/06/24, στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς, η παράσταση "Ξεφυλλίζοντας τις Αναμνήσεις" του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βαπτιστή Κιλκίς, ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βαπτιστή Κιλκίς
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Δρ. Λαμπρινή Φρόση για την επαναξιολόγηση και την άμεση ανάκληση της απόφασης της σχετικά με την υποχρεωτική εγγραφή των μαθητών/-τριων με τόπο κατοικίας τους οικισμούς Καστανιών και Σταυροχωρίου που αποφοιτούν από το Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης προς το Γυμνάσιο Χέρσου, απόφαση που θα είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω απαξίωση και το κλείσιμο του Γυμνασίου Βαπτιστή. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 4/6/2024, 11:50 π.μ.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (3 Ιουνίου 2024) από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ανακοινώσεις για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων της ΦΙΕΡΑΤΕΞ

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Μετά την αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου SONOCO, το κλείσιμο της οποίας άφησε εκατοντάδες εργαζόμενους στο δρόμο,άλλο ένα ιστορικό εργοστάσιο στο Νομό μας,που λειτουργεί από το 1988 στον Παντελεήμωνα,οδεύει για κλείσιμο και για τους αρμόδιους, ξημέρωσε ακόμη μία Κυριακή.

Φίλιππος Σαχινίδης: «Η θέση της γυναίκας στην οικονομία»

Υπογράφει ο Φίλιππος Σαχινίδης 
Πρώην Υπουργός Οικονομικών και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής - Υποψήφιος ευρωβουλευτής
Στη μεταπολιτευτική περίοδο έγιναν σημαντικά βήματα προόδου όσον αφορά τη θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση με μια σειρά ιστορικών τομών στο οικογενειακό δίκαιο αλλά και στο κράτος πρόνοιας, που διασφάλισαν την ισότητα των δύο φύλων, ανοίγοντας τον δρόμο και για τη βελτίωση της θέσης της γυναίκας και στην οικονομία. 

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Ι. Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, στην Αλεξανδρούπολη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ιεροψαλτών Ι. Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Στον απόηχο της μουσικής εκδήλωσης "Άγγελοι σκιρτήσατε...", που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους διοργανωτές για την όλη προετοιμασία της εκδήλωσης και τη θερμή φιλοξενία που μας επιφύλαξαν. Ευχαριστούμε θερμώς τους Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο και Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίο για τις ευχές και τη στήριξη τους σε αυτό το εγχείρημα.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας - 4/6/2024

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους στην Ευρωπό
Η Αντιδημαρχία ΔΕ Ευρωπού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πρασίνου, την Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού, την ΔΕΥΑΠ και το Γυμνάσιο Ευρωπού πραγματοποίησαν την Δευτέρα δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.

Διαμαρτυρία για την πλήρη μετακίνηση του ιατρού Σταύρου Μαυρουδή, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Παρεμβαίνει η Παναγιώτα Παπαδοπούλου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε πρόσφατα για άλλη μια φορά την απόφαση της πλήρους μετακίνησης του οικογενειακού μας ιατρού κυρίου Σταύρου Μαυρουδή στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Ο οικογενειακός μας ιατρός, που επί πολλά χρόνια μας φροντίζει με αφοσίωση και επαγγελματισμό, αποτελεί έναν ακρογωνιαίο λίθο της τοπικής μας κοινότητας.

(VIDEO) Προεκλογική ομιλία Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Κιλκίς

Προεκλογική ομιλία Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Κιλκίς. Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024.