Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Έφυγε ένας μεγάλος αγωνιστής της Δημοκρατίας και του Πολιτισμο

Υπογράφει ο Αθανασιάδης Βασίλειος
Επίτιμος Πρόεδρος "Ακριτών" Πολυκάστρου

“Γιώργος Ιασωνίδης ο μεγαλύτερος αδερφός του πατέρα μου. Μία ολόκληρη Ζωή στους αγώνες στους αγώνες για τη δημοκρατία στους αγώνες για την ελεύθερη σκέψη στους αγώνες για τον ελεύθερο άνθρωπο.

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με τον Πρόεδρο του Κόμματος ΝΙΚΗ Δημήτρη Νατσιό

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη, τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα και τα μέλη, Βάϊο Γκόρα και Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος ΝΙΚΗ, κ. Δημήτρη Νατσιό.

Συγχαρητήρια Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς σε Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας

Ανακοίνωση Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, κ. Δημήτριο Κυριακίδη και κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη, για την επανεκλογή τους και τους εύχονται καλή και παραγωγική θητεία.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: Συνεχίζουμε με αντιδεξιά ψήφο

Ανακοίνωση ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ σε συνέχεια της δημόσιας τοποθέτησής της για την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καλεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες όλης της χώρας, γυναίκες και άνδρες, να στηρίξουν με την ψήφο τους υποψηφίους και υποψήφιες των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων και της ευρύτερης Αριστεράς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 12/10/2023, 9:58 μ.μ.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις επαναληπτικές Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των επαναληπτικών Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Ο Ζαχαράκης Στέργιος, Περιφερειάρχης Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κρήτης, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά



Ο νεαρός υπερδραστήριος κύριος, εργασιακά και πολιτικά, Ζαχαράκης Στέργιος, Περιφερειάρχης Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κρήτης, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Την ώρα που έπεσε η βόμβα (κάπου στον κόσμο)

Του Κώστα Μπούζα
Κάποτε τον ονόμασαν φόνο. Άλλοτε ατύχημα. Άλλες φορές πάλι, ανθρωπιστική καταστροφή ή και παράπλευρη απώλεια. Πίσω όμως απ’ όλα αυτά τα προσωπεία, δεν έπαυε να είναι θάνατος. Απόλυτος και αδυσώπητος...

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς σχετικά με τη διακοπή των σχολικών μεταφορών σε Σχολεία του Κιλκίς

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς
Αν ένα πράγμα δείχνει η απροειδοποίητη διακοπή της μεταφοράς των μαθητών στο Κιλκίς (όπως συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας), είναι ότι με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας και της Περιφέρειας αποκλείονται δεκάδες παιδιά από την εκπαιδευτική διαδικασία.

(VIDEO) Αγιασμός νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 της ΝΙΚΗΣ Ευκαρπίας Κιλκίς


Μήνυμα Νατάσας Σωτηριάδου για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών στην Π.Ε. Κιλκίς

Υπογράφει η Νατάσα Σψτηριάδου
Ευχαριστώ από καρδιάς την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου, στο συνδυασμό μας την «Αλληλεγγύη» και τον Περιφερειάρχη μας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στέφανος Παραστατίδης για την αναστολή μεταφοράς μαθητών Κιλκίς: Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνονται οι πολλαπλές ανισότητες στον χώρο της εκπαίδευσης

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Αν δεν μεσολαβήσει κάποιο θαύμα, από αύριο οι μαθητές του Κιλκίς που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές δεν θα έχουν την δυνατότητα μετακίνησης με μισθωμένα λεωφορεία λόγω κήρυξης ως αγόνου του σχετικού διαγωνισμού της Π.Ε. Κιλκίς και λήξης της παράτασης των ισχυουσών συμβάσεων.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Νέο Γυναικόκαστρο, Βακούφι, Κάτω-Μέσους-Άνω Αποστόλους, Μαυρονέρι, Πικρολίμνη, Ξυλοκερατιά, Μπακαίκα και Γαλλικό, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Τελικά αποτελέσματα και σταυροδοσίες των Δημοτικών Εκλογών στο Κιλκίς

ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ νέο Κιλκίς ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗ

ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ νέο Κιλκίς

18η Τακτική Γενική Συνέλευση του "Πόλις"


Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η τακτική Γ. Συνέλευση των μελών του.

Τελικά αποτελέσματα και σταυροδοσίες των Δημοτικών Εκλογών στην Παιονία

01-1 ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
01-2 ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ_1
01-3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
01-4 ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

02-1 ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ
02-2 ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ_1
02-3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
02-4 ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ

03-1 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
03-2 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ_1
03-3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΗΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
03-4 ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

04 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και η Επιμορφωτική Κιλκίς, ανέδειξαν τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο του έργου MED-QUAD μέσω μιας σειράς τοπικών δράσεων

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στις πόλεις Κιλκίς, Σέρρες και Καβάλα, κατά τη διάρκεια των τοπικών εκθέσεων και εκδηλώσεων

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε), εταίρος του έργου «MEDiterranean Quadruple helix Approach to Digitalization» (MED-QUAD) σε συνεργασία με την Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. (Επικεφαλής Εταίρος του έργου), πραγματοποίησαν μια σειρά ενημερωτικών τοπικών εκδηλώσεων στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2023. Οι τοπικές εκδηλώσεις είχαν σκοπό τη διάδοση των επιτευγμάτων του έργου και του θετικού αντίκτυπου στους εκπροσώπους του Τετραπλού Έλικα δηλ. στα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις, την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.

Δήλωση Χρήστου Παπαστεργίου για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών

Υπογράφει ο Χρήστος Παπαστεργίου
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "Πράξεις για τη Μακεδονία"

Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Μας ανέδειξαν δεύτερους, αυξάνοντας την δύναμή μας κατά 50%, συγκριτικά με το 2019. Σταθήκαμε άξιοι της επιλογής τους τότε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.