Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Οι υποχρεώσεις που έχουν οι ιδιοκτήτες δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς

Ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
1. Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
α) να μεριμνά για τη σήμανση και την καταγραφή του ζώου του, μέσα σε προθεσμία δύο μηνών από τη γέννηση του ζώου και πριν εγκαταλείψει το ζώο τον τόπο γέννησής του, ή εντός μηνός από την εύρεση ή αγορά του και υποχρεούται να δηλώνει μέσα σε πέντε μέρες την απώλεια του ζώου του σε κτηνίατρο που έχει πιστοποιηθεί στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους,

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς «Ο Φλάμπουρας»

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς «Ο Φλάμπουρας» θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στις 17:00 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

(Video) Τελετή έναρξης του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής, στο Κιλκίς


Τελετή έναρξης του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς.

Στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς η τελετή έναρξης του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής


Εξαιτίας της σημερινής κακοκαιρίας μεταφέρεται από την πλατεία Ειρήνης στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς (οδός Γρηγορίου Λαμπράκη) η τελετή έναρξης του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής στη χώρα μας και στο Κιλκίς. Η τελετή έναρξης, που θα συνοδευθεί από παρέλαση των συμμετεχουσών αθλητικών αποστολών των βαλκανικών χωρών, θα ξεκινήσει στις 18:00.

Συνάντηση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς, με το Δήμαρχο Κιλκίς

Το Δ.Σ.  της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς την Πέμπτη 3-10-2019 πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Κιλκίς κ. Κυριακίδη Δημήτριο.

NoLogo και… το infotainment στα καλύτερά του!

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έρχεται η νέα κοινωνικοπολιτική εκπομπή, στο Newn WebRadio, η NoLogo. Μία εκπομπή που συνδυάζει την ενημέρωση με την διασκέδαση, το ποιοτικό με το ανάλαφρο, την λογική με το συναίσθημα. Στόχος της νέας αυτής, ενημερωτικής εκπομπής θα είναι η ανάδειξη και η ανάλυση των τεκταινόμενων στην διεθνή και ευρωπαϊκή, αλλά και την ελληνική πολιτική σκηνή, ενώ παράλληλα θα γίνεται βαθύς σχολιασμός των κοινωνικών και ανθρωπιστικών προβλημάτων που ταλανίζουν την σημερινή κοινωνία.

Αδιέξοδο στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Κιλκίς - Μηδενίστηκε η πίστωση

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Σε συνεδρίασή του, την Τετάρτη 2/10/19, το Δ.Σ Κιλκίς έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Κιλκίς, βάσει της οποίας το ποσό των 80000 ευρώ που είχε προγραμματιστεί για τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ του 2019, επιστρέφεται στα αποθεματικά του Δήμου. 

45 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
"Η Νέα Δημοκρατία ...
... είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη,''...

Σήμερα στο Κιλκίς, η τελετή έναρξης του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής


Η τελετή έναρξης του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής θα γίνει σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 18:00 στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Ισίδωρου Κούβελου και άλλων επίσημων αρχών, με παρέλαση των δέκα συμμετεχουσών βαλκανικών χωρών (Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και Ελλάδα).

Κιλκίς: Ανοιχτή συνάντηση για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο τη διαχείριση των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς και των αδέσποτων ζώων προγραμματίζει ο Δήμος Κιλκίς την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.