Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων που πραγματοποιούν ανά την Ελλάδα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ για τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των Ελλήνων αντιπροσώπων βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (στις 26 Μαΐου 2019) θα επισκεφθεί το Κιλκίς το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα: 18:00 π.μ. ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Δημήτρης Καιρίδης.

Σκοτώθηκε 35χρονος σε τροχαίο έξω από την Ποντοηράκλεια Κιλκίς

Χθες (8 Μαΐου 2019) το βράδυ στην επαρχιακή οδό Χέρσου – Ευζώνων στο ύψος της Ποντοηράκλειας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, πραγματοποίησαν σήμα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας προκειμένου να το ελέγξουν, ωστόσο ο 35χρονος αλλοδαπός οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών και στη συνέχεια σε μικρή απόσταση το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού και τον τραυματισμό ενός εκ των 8 επιβαινόντων. 

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και στο πλαίσιο των περιοδειών ανά την Ελλάδα επισκέπτεται το Κιλκίς την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 ο Πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Κιλκίς: Εκδήλωση γνωριμίας παιδιών δημοτικού με το μπάσκετ

Ανακοίνωση ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Άλλη μία εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου με τίτλο "ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ". 

Και η Σουλτάνια Πεϊκίδου με το Δημήτρη Κυριακίδη στο "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Στο κρίσιμο σταυροδρόμι των εκλογών και η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού επιλέγει να πάει Μπροστά! Για να διασφαλίσει καλύτερες προοπτικές στον τόπο δίνοντας ώθηση στη δημιουργία, στη συλλογικότητα και στην ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου Κιλκίς. 

Αυτός είναι ο τοπικός συνδυασμός "Αξιού ΠΟΛΗ - Όλοι μαζί" για το δημοτικό διαμέρισμα Αξιούπολης

Ανάληψη καθηκόντων Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Πευκοδάσους

Την Παρασκευή 3 Μαΐου, ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πευκοδάσους ο κ. Μιχάλης Μελικίδης, ο οποίος και υπέγραψε τη σχετική πράξη της τοποθέτησης του ενώπιον του Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη.

Δείτε το προεκλογικό σποτ του υποψ. Δημοτικού Συμβούλου Μπάμπη Παρλαλόγλου


Προεκλογικό σποτ του υποψ. Δημοτικού Συμβούλου Μπάμπη Παρλαλόγλου, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Δείτε Video από τα εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη


Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019.

Επίσκεψη Απόστολου Τζιτζικώστα στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο


Δελτίο τύπου Απόστολου Τζιτζικώστα
Επίσκεψη στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο του Κιλκίς πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Μαΐου 2019, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.