Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Η Τόλμη Κιλκίς προπονητικό camp με ολυμπιονίκες Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Σημαντική προετοιμασία ενόψει των πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Taekwondo WTE, των πανελληνίων, και ΕΤΑΒΕ πραγματοποιήθηκε στα τέλη του μήνα με διοργανωτή τον Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων.

Ο Γ. Φραγγίδης ρωτά για ην αιφνιδιαστική πτώχευση του βρετανικού ταξιδιωτικού κολοσσού «Thomas Cook»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Eρώτηση σχετικά με την αιφνιδιαστική πτώχευση του βρετανικού ταξιδιωτικού κολοσσού «Thomas Cook» και τις συνέπειές της στον ελληνικό τουρισμό κατέθεσαν ο τομεάρχης τουρισμού Γιώργος Φραγγίδης μαζί με άλλους δεκατέσσερις βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Κλειστό το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς δεν θα λειτουργήσει αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου λόγω των βοθρολυμάτων που πλημμύρισαν πάλι την αυλή, εξαιτίας της νεροποντής της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019.  Ο Δήμαρχος Κιλκίς ήδη έδωσε εντολή να γίνουν εργασίες για να λυθεί το θέμα. 

Μέρα γιορτής για τον μαζικό αθλητισμό και το ορεινό τρέξιμο ήταν το Kilkis Run


Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Κιλκίς
Μέρα γιορτής για τον μαζικό αθλητισμό και το ορεινό τρέξιμο ήταν η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς. Εκατοντάδες αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον αγώνα Kilkis Run μήκους 4,8 χιλιομέτρων ενώ οι μικροί αθλητές έτρεξαν τον παιδικό αγώνα «Δρόμος του Σπηλαίου» μήκους 1000 μέτρων. 

Το Γυμναστήριο "Αλέξανδρος" και οι Πρωταθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Δύο αδέρφια από τα Γιαννιτσά, η Ειρήνη και ο Δημήτρης Μητώνας, οι οποίοι είναι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, ασχολούνται με Πρωταθλητισμό στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος: Είκοσι δύο χρόνια από το πρωτόκολλο του Κιότο

Γράφει ο Σεραφείμ
Κερασιώτης
Μαθηματικός – Εκπαιδευτικός
Η περιπέτεια αντιμετώπισης των παραγόντων που ευνοούν παγκόσμια τις κλιματικές αλλαγές άρχισε το 1997, η αφύπνιση των χωρών μετά από 21 χρόνια είναι άκρως επιβεβλημένη και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα περιορισμού των «αερίων θερμοκηπίου».

Η Coca Cola ασκεί εκ συστήματος δικαστική τρομοκρατία

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η πρόσφατη δικαστική ήττα της Coca Cola φέρνει στο προσκήνιο τη σχέση της αμερικανικής πολυεθνικής με το δικαστικό σύστημα της χώρας και την εργαλειοποίησή του από την πλευρά των στελεχών της. 

Ερώτηση Φραγγίδη με θέμα «Προβλήματα και μελλοντική πορεία προγραμμάτων Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»

Ερώτηση Φραγγίδη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Χατζηδάκη
Κύριε Υπουργέ,
Πληθώρα είναι οι περιπτώσεις αποκλεισμών αλλά και προβλημάτων που εμφανίστηκαν λόγω μεγάλης ζήτησης κατά την ενεργοποίηση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ». 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Sial Middle East 2019” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Στο πλαίσιο της πολιτικής για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας περιοχής θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “SialMiddle East 2019”, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2019.

Σάββας Τσιτουρίδης: Μπράβο στο Σταύρο Θεοδωράκη!

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει την κρατική χρηματοδότηση του Ποταμιού μέσω του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ελληνικό δημόσιο. Μπράβο του!».

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση
ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ», σε εφαρμογή του άρθρου 18 του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 20ης Σεπτεμβρίου 2019 συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού 25ης Μαρτίου 20, την Κυριακή 6.10.2019 και ώρα 17.00 με 19.00 με θέμα ημερησίας διατάξεως:

Εργασίες συντήρησης στη συνδετήρια οδό με το αεροδρόμιο (οδός Προφήτη Ηλία)

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη συνδετήρια οδό με το αεροδρόμιο (οδός Προφήτη Ηλία) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Συναντήθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου συναντήθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων του δήμου Παιονίας μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου καθαριότητος κ. Ι. Συμεωνίδη. Στην συνάντηση παρευρέθη ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κ. Σιωνίδης και οι περισσότεροι εκ των προέδρων.

ΚΚΕ: Χαμένες διδακτικές ώρες σε γυμνάσια και λύκεια της ΠΕ Κιλκίς, εξαιτίας των κενών σε εκπαιδευτικούς

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Για ακόμα μια χρονιά τα σχολεία άνοιξαν όμως τα κενά σε εκπαιδευτικούς είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να χάνονται διδακτικές ώρες και να υποβαθμίζεται η λειτουργία των σχολείων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εκπαίδευση των μαθητών, αλλά και τις εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών. 

Τέσσερις χιλιάδες επισκέπτες στη μεγάλη γιορτή της ηλεκτροκίνησης «Voltάρω 3» στην παραλία Θεσσαλονίκης

Με καθολική επιτυχία ολοκληρώθηκε και η φετινή διοργάνωση του «Voltάρω», της εκδήλωσης που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με σκοπό την παρουσίαση των καλών πρακτικών της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και την ενημέρωση των πολιτών.

Από κιλκισιώτες αστυνομικούς συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 41χρονος για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 41χρονος ημεδαπός, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Δεύτερη ευκαιρία στους αγρότες για τη ρύθμιση οφειλών προς τη ΔΕΗ



Σε παράταση της προθεσμίας σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών για την ένταξη στο αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, προχωρά η Κυβέρνηση, έπειτα από συνεργασία της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αυτά είναι τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Τη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020, ο ΑΕΤΟΣ περνώντας στην 3η δεκαετία δράσης, θα συμμετέχει με περισσότερα τμήματα από κάθε άλλη χρονιά στα πρωταθλήματα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ)