Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Συλλογή υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού για την Αλβανία

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς - Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο
Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, Δήμο Παιονίας και την Αντιπεριφέρεια, καλεί τον κάθε πολίτη, τις Συλλογικότητες και του Φορείς του Νομού μας να συνδράμουν προσφέροντας υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό για τον δοκιμαζόμενο Αλβανικό λαό μετά τον καταστροφικό σεισμό στην περιοχή του Δυρραχίου.

Τα νέα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, Δευτέρα, 9/12/2019, 11:30 μ.μ.

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
ΦΙΛΙΚΑ 
Στο πανέμορφο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ φιλοξενήθηκαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου επτά (7) τμήματα του ΑΕΤΟΥ για φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματά της.

Η Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς κοντά στον δοκιμαζόμενο Λαό της Αλβανίας

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς 
Με την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας ανταποκρίθηκε η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς. 

"Αναδιανομή της φτώχειας σε λιγότερους, η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας..."

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Στην πεπατημένη της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. την επιδοματική πολιτική διαχείρισης της φτώχειας και αυτή να γίνεται με χειρότερους όρους. Φοροαπαλλαγές, εισφοροαπαλλαγές και άλλα προνόμια για το κεφάλαιο και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, φτώχεια και ανασφάλεια για την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

(Video) Ομιλία του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, στο Κιλκίς


Η ομιλία του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, στο Κιλκίς. έγινε στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ.

Επένδυση δύο σουηδικών εταιρειών στον τομέα της ιατρικής κάνναβης, στο Πολύκαστρο

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση της Πέμπτης 5 τ.μ., των σουηδικών εταιρειών "Aureum Life Investments AB" https://aureumlife.se/en/ και "Oboya Horticulture Industries AB"  https://en.oboya.se/ , υπεγράφη μεταξύ τους, μία αρχική συμφωνία συνεργασίας για την καλλιέργεια και παραγωγή ιατρικής κάνναβης στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στον Ευρωπό, Γουμένισσα και Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Ευρωπό, Γουμένισσα και Πολύκαστρο με την παρουσία του δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, αντιδημάρχων δήμου Παιονίας, προέδρων κοινοτήτων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και φορέων και πολιτών του δήμου. Στην Γουμένισσα παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

"Γιατί δεν ψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου Κιλκίς για το 2020"

Υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω",Δ. Αγαθόπουλος, Ε. Αναστασιάδου, Α. Σεϊτανιώτης
Ο προϋπολογισμός κάθε Δημόσιου οργανισμού προκύπτει ή θα πρέπει να προκύπτει από μία κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που θα παίρνει υπόψη μία σειρά παραμέτρους για την όσο το δυνατό επιτυχή εφαρμογή του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση για το 2020 αναφερόμενοι στον Δήμο Κιλκίς.

Κιλκίς: "Όχι στην πράσινη απάτη"

Ανακοίνωση "Πρωτοβουλίας πολιτών ενάντια στις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, σε Κιλκίς και Παιονία"
Στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μία ασύλληπτου μεγέθους καταστροφή της ελληνικής φύσης από άκρου σε άκρο από την επέλαση των ανεμογεννητριών, των πάσης φύσεως υδροηλεκτρικών και των μεγαφωτοβολταϊκών σε δημόσιες εκτάσεις.

24χρονος απατεώνας απέσπασε 5.260 ευρώ από πρατηριούχο στη Χαλκιδική

Συνελήφθη προχθές (7 Δεκεμβρίου 2019) σε περιοχή της Αττικής, ένας ημεδαπός ηλικίας 24 ετών, διότι την προηγούμενη ημέρα (6 Δεκεμβρίου 2019) επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 52χρονο σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Χαλκιδικής και με το πρόσχημα ψευδούς παραγγελίας καυσίμων, αλλά και δήθεν λανθασμένης ηλεκτρονικής πληρωμής αυτών, κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 5.260 ευρώ, το οποίο απεστάλη ηλεκτρονικά από τον 52χρονο σε τραπεζικό λογαριασμό του 24χρονου.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, έως και την Πέμπτη 12-12-2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 15/09-12-2019), που ισχύει από την Δευτέρα 09-12-2019 έως και την Πέμπτη 12-12-2019.

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες...

Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμαρχο Κιλκίς τους αντιδημάρχους και το προσωπικό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, που αφορούσε στην παροχή χριστουγεννιάτικου δένδρου και το στολισμό της αυλής με εορταστικά λαμπάκια, για το στολισμό του σχολείου εν όψη της γιορτής των Χριστουγέννων. 

Χριστουγεννιάτικη απόδραση του ΚΔΑΠ Kinesis for kids, στο "Μύλο των ξωτικών"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Χριστούγεννα, μια εποχή μαγική, γεμάτη ζεστασιά, θαλπωρή και παιδικά γέλια.
Τι καλύτερο, για να μπούμε σε αυτό το εορταστικό κλίμα, από μία επίσκεψη στο μαγευτικό «Μύλο των Ξωτικών»

Βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας, από το 2ο ΓεΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου ΓεΛ Κιλκίς 
Με τη μέριμνα της θεατρικής ομάδας του 2ου ΓεΛ Κιλκίς το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας. 

"Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς εκφράζει τα συλλυπητήρια της...

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Αμέσως μετά την είδηση της απώλειας της Μητέρας της Υπευθύνου Γυναικών της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς κ. Σοφίας Καπαλτσίδου το Συμβούλιο της νομαρχιακής οργάνωσης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:

Ομιλία στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με τον π. Επιφάνιο Θεοδωρίδη

Ομιλία με θέμα «Ο πόνος στη ζωή μας και η κατάθλιψη των εορτών» διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΛΕΚ (Μητροπόλεως 11, Κιλκίς).

Θ. Βαφειάδης: "Στόχος μας πρέπει να είναι μόνο το καλό του Δήμου Κιλκίς"

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ο Επικεφαλής κάθε αυτοδιοικητικού συνδυασμού οφείλει να παραμείνει σταθερός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ανεξάρτητα από τις πολιτικές του πεποιθήσεις. 

Διαμαρτυρία για τα αδέσποτα στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς
Σας προσκαλούμε όλους, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 14:00, στη διαμαρτυρία που θα γίνει έξω από το Δημαρχείο Κιλκίς.

Παζαρτζικλής: "Θέτω εαυτόν εκτός παράταξης ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ"

Υπογράφει ο
Λάζαρος Παζαρτζικλής 
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Η επιλογή του επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής μας παράταξης, κ. Τονικίδη, να ενταχθεί οργανωτικά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια, παρά να διαχωρίσω τη θέση μου από την επιλογή και από την κοινή μας αυτοδιοικητική πορεία.