Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

"Καλή επιτυχία Μπαμπά μου"

Υπογράφει η Αγγελική Στεφούδη
Λίγες ώρες μόνο έμειναν λοιπόν πριν πάτε στην κάλπη για να πάρετε στα χέρια σας την πόλη σας, την καθημερινότητά σας, τη διαβίωσή σας, τους δρόμους που περπατάτε και οδηγείτε και το περιβάλλον όπου ζείτε.

Θεόδωρος Βαφειάδης: Επιτέλους πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο Κιλκίς

Ειρήνη Βαλεντίνα Αγγελίδου: Είμαστε όλοι μέρος της αλλαγής


Με τον Θεόδωρο Βαφειάδη και τον συνδυασμό μας Νέο Κιλκίς δώσαμε έναν μεγάλο και καθαρό αγώνα με σεβασμό στον πολίτη και στην δημοκρατική διαδικασία. Ήρθε η ώρα της αλλαγής. Είμαστε όλοι μέρος της αλλαγής. Την Κυριακή στις 8/10 ψηφίζουμε για δήμαρχο.

Δήλωση ΚΚΕ για τον βανδαλισμό του σημείου προβολής των θέσεων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Πολύκαστρο

Δήλωση ΚΚΕ
Ο βανδαλισμός του σημείου προβολής των θέσεων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Πολύκαστρο αποδεικνύει ότι τα φασιστικά, εθνικιστικά μορφώματα δεν έχουν θέση ούτε στα Δημοτικά, ούτε στα Περιφερειακά Συμβούλια, ούτε πουθενά.

Ανθρωπιστική βοήθεια από το Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς, αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιπέσει οι πληγέντες κάτοικοι της Θεσσαλίας από τα πρωτόγνωρα πλημμυρικά φαινόμενα, προέβη σε δωρεά με την καταβολή χρηματικού ποσού για την αγορά εμφιαλωμένων νερών. Ελπίζουμε αντίστοιχες πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας, να αποτελέσουν την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα.

Σταμάτης Παπουλίδης: Δώσε την Ευκαιρία σε Ανθρώπους με Διάθεση για Προσφορά και Άποψη για τα Κοινά


Για το Noμό Κιλκις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Δώσε την Ευκαιρία σε Ανθρώπους με Διάθεση για Προσφορά και Άποψη για τα Κοινά.

Η ψήφος έχει λόγο την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Ορθή διαχείριση των προβλημάτων υπάρχει όταν ακούς, σχεδιάζεις, υιοθετείς, υλοποιείς λύσεις για τα προβλήματα της Περιφερειακής Διοίκησης και συνάμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου λοιπόν, βγάζουμε τις παρωπίδες· δίνουμε φωνή στη ψήφο μας και βήμα σε ανθρώπους με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα του τόπου μας.

Ασταμάτητο το ρεύμα νίκης του ΝΕΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Από την έναρξη της προεκλογικής περιοδείας του υπ. Δημάρχου Κιλκίς Θεόδωρου Βαφειάδη, σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, σε όλα τα χωριά του Δήμου Κιλκίς, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο, αυτό που καταγράφεται είναι η δυναμική και το ισχυρό και ασταμάτητο ρεύμα νίκης του ΝΕΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Γράμμα σε Πολιτικό

Του Κώστα Μπούζα

Αγαπητέ μου Πολιτικέ.
Παίρνω το θάρρος να σου γράψω, γιατί σε θεωρώ πραγματικά δικό μου άνθρωπο. Εγώ, βλέπεις, σε διαλέγω. Μεγάλη τιμή για μένα, δε λέω, αλλά και μεγάλη ευθύνη. Για κάθε σου αστοχία, πρέπει να ζητώ τον λόγο πρώτα από τον εαυτό μου.

Τα νέα του δημοτικού συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κώστα Σιωνίδη

Δελτίο τύπου Κ. Σιωνίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με τα μέλη του συνδυασμού "ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ", επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες τα χωριά Στάθης, Κάρπη, Μικρόδασος, Πευκόδασος, Αξιοχώρι, Βαλτοτόπι, Καμποχώρι και Ρύζια, παρουσίασαν το έργο της διοίκησης και συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών για διάφορα θέματα. Οι κάτοικοι με χαρά τους υποδέχτηκαν και τους έδωσαν τις πιο θερμές ευχές.

Τα νέα της Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς και της Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας (6/10/2023)


Ανακοινώσεις Π.Ε. Κιλκίς (6/10/2023)

Ανακοινώσεις Π.Ε. Κιλκίς
Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η υπ’αρ.3549/27-9-2023 (ΑΔΑ:ΨΛ8Χ4653ΠΓ-42Υ) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της δράσης 3.1.2 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε εθνικά συστήματα ποιότητας» που περιλαμβάνεται στο υπομέτρο 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας» του Μέτρου 3 «Συστήματα ποιότητας γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022, το οποίο μέτρο αποσκοπεί στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών γεωργικών προϊόντων με την αξιοποίηση των συστημάτων ποιότητας.

Απολογισμός της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στην ΠΑΘΕ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Δελτίο τύπου ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Δημόσια δέσμευση του περιφερειάρχη κ. Τζιτζικωστα να κατέβουμε στα αρμόδια υπουργεία μαζί με όλους τους υποψήφιους για την περιφέρεια και τον Δήμαρχο Παιονίας εμεις ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ για να είμαστε παρών και να ακούσουμε τι ακριβώς ζητάνε και πως το ζητάνε όταν πάνε στο γραφείο ενός υπουργού. Να έχουμε και εμεις φωνή εκεί μέσα και να ζητήσουμε αυτά που δικαιούμαστε, με τον δικό μας τρόπο.