Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

3ο Παραδοσιακό Αντάμωμα στον Άσπρο Παιονίας


Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 στο Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούνται από τις 08:00 πμ έως 12:00 μμ λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Η παρούσα ανακοίνωση ισχύει για την Πέμπτη 20/07/2023 και για την Παρασκευή 21/07/2023

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ναό της Αναστάσεως

Με την ευλογία και την ευχή του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ' τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, στον σεπτότερο Ναό της Οικουμένης, τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Ιουλίου έ.έ., κατά την οποία συλλειτούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Μαδάβων κ. Αριστόβουλος.

Ερώτηση Π. Παππά σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε την Παρασκευή 14 Ιουλίου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας. Η ερώτηση κατατέθηκε σε συνέχεια των ανακοινώσεων των εργαζομένων.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς -18/7/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Παραμένουν στον Αλέξανδρο Κιλκίς οι Ζορμπας-Μπελίτσας
Αποτελούν δύο από τα κορυφαία ονόματα στο ποδόσφαιρο του τόπου μας, και ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ποδοσφαιριστές του θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Ζορμπάς και ο Νίκος Μπελίτσας.