Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Οτιδήποτε γέρικο δεν είναι επικίνδυνο, αλλά κουβαλάει σοφία

Υπογράφει ο Γιάννης Κουτσουρίδης
Κιλκισιώτης, γεωπόνος
Το δέντρο αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή

Αναζητούνται συνοδοί για τις κατασκηνώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλογου 
 Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών Ατόμων με Αναπηρία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών Ατόμων με Αναπηρία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς αναζητά συνοδούς για τους ωφελούμενους του για την κατασκηνωτική περίοδο 23-08-23 με 1-09-23 στην περιοχή του Σταυρού.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 2341020733, 2341400249 και ώρες 8:00-15:00 καθημερινά.

Τιρεκίδης: Αντί για κλιματιζόμενους χώρους για τον καύσωνα, ο δήμος παρέχει βραδινή ταινία με… χιόνια

Υπογράφει ο 
Θεόφιλος Τιρεκίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονιας
Με το θερμόμετρο να φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου,τις επόμενες ημέρες, θα περιμέναμε από την διοίκηση του δήμου να επιδείξει περισσότερη ευαισθησία για τους δημότες. 

Χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σας συμβουλεύει:Μην εμπιστεύεστε αγγελίες που παρουσιάζουν μεγάλες ευκαιρίες στο εξωτερικό (ασυνήθιστα υψηλός μισθός, κ.τ.λ.) από ιστοσελίδες ή άλλες πηγές αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 7/7/2023, 9:45 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκιδική που πυροβόλησε και τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο 3 ανήλικους

Συνελήφθη σήμερα (7 Ιουλίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, που πυροβόλησε και τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο τρεις ανήλικους.

Σκοτώθηκε 17 χρονη σε τροχαίο στην Πέλλα

Σήμερα (7 Ιουλίου 2023) και ώρα 04.00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Προμάχων - Αριδαίας Πέλλας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονη ημεδαπή με συνεπιβάτιδα ακόμη μία 17χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 17χρονης συνεπιβάτιδας και τον τραυματισμό της 17χρονης οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

(Video) Book Signing και συζήτηση με τον νεότερο Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριο Περτσινίδη, στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Book Signing και συζήτηση με τον νεότερο Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριο Περτσινίδη, στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου. Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Φυσκιωτών, ευχαριστεί θερμά...



Φανάρια δρόμου Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου-Γιατί δεν επέλεξαν τους κυκλικούς κόμβους;

Γράφει ο Στράτος Ξηρουδάκης
Επανερχόμενος στις από 18-12-2018 παρατηρήσεις μου με θέμα: «Φανάρια δρόμου Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου-Γιατί δεν επέλεξαν τους κυκλικούς κόμβους;», παραθέτω τις φωτογραφίες από την πόλη του Ηρακλείου Κρήτης και από το σημείο Χανιόπορτα μέχρι το ύψος του τάφου Καζαντζάκη.

Εοίσκεψη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, στο πλαίσιο της μέριμνάς της για τη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών και των σπουδαστριών της σε πολιτιστικά και ιστορικά θέματα και με απώτερο στόχο την ολιστική τους καλλιέργεια και παιδεία, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο του Ηρωικού Σκρα και κατατέθηκε στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων της Μάχης του Σκρα.