Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Μπράβο στην τροχαία και δήμο Κιλκίς - Νέες θέσεις στάθμευσης στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, θα δώσουν ανάσα στο πρόβλημα της στάθμευσης!

Παρεμβαίνει ο αναγνώστηετης Γνώμης Κ.Τ.
Ως δημότης του Κιλκίς θα ήθελα να συγχαρώ αρχικά την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού αλλά και τη Δημοτική αρχή της πόλης μας.

Αυτή είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Κιλκίς

Ανακοίνωση Γραμματέα Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ
Τις τελευταίες ημέρες συντελείται μία δημόσια συζήτηση για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ποιο θα είναι το πρόσωπο που προτίθεται να δώσει χρίσμα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Δήμο του Κιλκίς. 

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Αγάπη είναι, πάνω απ’όλα να χαρίζεις τον εαυτό σου

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μία δράση διαφορετική και παράλληλα άκρως σημαντική για τη καθημερινή επιβίωση πολλών συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ξεκίνησε πριν τρείς μήνες με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σε συνεργασία και με την απόλυτη στήριξη των καταστημάτων εστίασης της πόλης μας.

Παράταση απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου)

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου παρατείνεται για αύριο Δευτέρα 24/7/2023 από τις 8.00 το πρωί και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, η απαγόρευση κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Το ΚΔΑΠ Kinesis κάνει βουτιά στον βυθό της θάλασσας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Μία άκρως καλοκαιρινή και διαφορετική κατασκευή έφτιαξαν τα παιδιά μας στο ΚΔΑΠ Kinesis την ώρα του αγαπημένου τους μαθήματος «Φτιαξ' το μόνος σου ». Τα υλικά μας; Βότσαλα, κοχύλια, μπλε τέμπερα, ένα κεράκι ρεσό και λίγη ασημόσκονη. Βάψαμε την πέτρα μας μπλε, ρίξαμε τη μαγική μας σκόνη κι έπειτα κολλήσαμε τα κοχύλια και το κεράκι δημιουργώντας το πιο όμορφο διακοσμητικό. Ανυπομονούμε να το διακοσμήσουμε στον χώρος μας.

Μ. Τσερνικούδης: Παραμένω ως απλό και περήφανο μέλος της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Υπογράφει ο Μιχάλης Τσερνικούδης

Πριν κάποια χρόνια μαζευτήκαμε κάποια άτομα που ανησυχούσαμε για τις καταστάσεις που διαμορφωνόντουσαν στον δήμο μας. Δημιουργήσαμε την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ. 

VIDEO: SOS - Έτοιμος για ανάφλεξη ο λόφος Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, λόγω προκλητικής αδιαφορίας των υπευθύνων

SOS: Έτοιμος για ανάφλεξη ο λόφος Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, λόγω προκλητικής αδιαφορίας των υπευθύνων. Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, 1:15 μ.μ.

Αναμενόμενα πετυχημένη η εκδήλωση παγωτού στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παγωτού από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιος Τρύφων", την Κυριακή 16 Ιουλίου στο αναψυκτήριο Dιsneyland στη Γουμένισσα.

Η ταινία "Στα άκρα" στο θερινό σινεμά της Τέχνης στο Μεταλλικό

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με ένα σύγχρονο αστυνομικό θρίλερ, σφιχτό, με δυνατές ερμηνείες και σενάριο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, με την υπογραφή του Τζιορντάνο Τζεντερλίνι, (συν)σεναριογράφου της ταινίας "Οι Άθλιοι", συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ.
ΣΤΑ ΑΚΡΑ (Entre la vie et la mort / On the edge)
(Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία, 2022)