Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

(VIDEO) Εναρκτήρια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Καμπάνη Κιλκίς

Εναρκτήρια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Καμπάνη Κιλκίς, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023.

Το έθιμο-γιορτή Κόλντε Μπάμπω, στην Καστανερή Παιονίας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανερής "Το Πάικο"
Στις 23 Δεκεμβρίου για μια ακόμα χρονιά, σας περιμένουμε όλους στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Καστανερής για το φαντασμαγορικό έθιμο της φωτιάς των Χριστουγέννων. Με τις υπέροχες μουσικές της Bronza Banda, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Καστανερής, το Κόλντε Μπάμπω είναι ένα έθιμο- γιορτή για το τέλος του χρόνου, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 2/12/2023, 4:49 μ.μ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2 και εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήραγγες του αυτοκινητοδρόμου.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae kwon do I.t.f., στις Σέρρες

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae kwon do I.t.f. που διοργανώθηκε Σέρρες το Σάββατο και την Κυριακή 18-19/11/2023 συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος “Άθλος” Κιλκίς με δύο Αθλητές.

Ομαδικός περίπατος 4 χλμ από τους Περιπατητές Κιλκίς



TRES VOX - Οι τρεις νέοι Έλληνες Βαρύτονοι στην Κύπρο - 18 Δεκεμβρίου στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, οι τρείς νέοι βαρύτονοι με τις εξαιρετικές φωνές τους, Ευάγγελος Αραμπατζής, Ιωάννης Λαζόπουλος και Αλέξανδρος Λαζόπουλος, ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν το κοινό στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στις 8 το βράδυ.

9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, με την συμμετοχή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στο 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων – με τίτλο "Νέοι εξαγωγικοί ορίζοντες για την αγροδιατροφή – Προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας στη γερμανική αγορά", που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα, 28 και 29 Νοεμβρίου 2023, με πρωτοβουλία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, την Ελληνογερμανική Συνέλευση και το Επιμελητήριο Φλώρινας, προσκαλέστηκε ο πρώην Πρόεδρος, νυν μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην Υφυπουργός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, που κατέθεσε τις προτάσεις του στην 2η ενότητα του Συνέδριου με τίτλο «Στρατηγικές δικτύωσης και εργαλεία προώθησης παραγωγών στην αγορά των τροφίμων και ποτών».

Η διαφορετική ανάγνωση του προϋπολογισμού του 2024

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών

Κάθε κρατικός προϋπολογισμός διαβάζεται με ποικίλους τρόπους, καθώς πίσω από τα νούμερά του κρύβονται πολλές ερμηνείες. Στο κείμενο που ακολουθεί σημειώνονται κάποιες εξελίξεις, που ρίχνουν τη δική τους σκιά στις προβλέψεις, όπως αυτές δίνονται στη σχετική Εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών για το 2024.

Συμμετοχή ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς στο πανελλήνιο κύπελλο taekwondo "Σταµάτης Κάσσης"

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το πανελλήνιο κύπελλο taekwondo "Σταµάτης Κάσσης" πραγµατοποιήθηκε στις 18-19 Νοεµβρίου 2023. Σε αυτήν διοργάνωση συµµετείχε ο Α.Σ ‘Η Τόλµη’ Κιλκίς µε τους αθλητές-ριες:

Παράταση της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στις διενεργούμενες έρευνες της ΕΛΣΤΑΤ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την παράταση της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνές της.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για ένταξή τους α) στo Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών για την περίοδο έως και Απρίλιο 2024 και β) στο υπο-Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της Έρευνας Διάρθρωσης Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων 2023, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι και την 24η ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2023 στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ (https://www.statistics.gr/).
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.statistics.gr/el/statistical-interviewers


ΚΚΕ Κιλκίς: Εγκληματικές ευθύνες για τη σχολική μεταφορά και για την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ καταγγέλει στον λαό του Κιλκίς τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, της περιφέρειας και του δήμου για την μη εκτέλεση του έργου της σχολικής μεταφοράς με ασφάλεια των μαθητών καθώς και για την παρατηρούμενη έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία του δήμου Κιλκίς.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 διεξήχθησαν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Καρκινοπαθών Ελλάδος και στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία. Δικαστικός αντιπρόσωπος ορίστηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς ο Ιωάννης Χατζηαποστόλου.

(VIDEO) Παρουσίαση του βιβλίου "Εκεί στα 20.000 πόδια..." της Φωτεινής Γιαννίτση, στο Πολύκαστρο

Παρουσίαση του βιβλίου "Εκεί στα 20.000 πόδια..." της Φωτεινής Γιαννίτση, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.

Εναίσθημα



Του Φώτη Μισόπουλου

στον Μανόλη Πανουσιάδη, που έφυγε

Να ενθουσιάζεσαι- με την ανησυχία σου.....
ΑΝΤΡΕ ΖΙΝΤ [1]