Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Οι Μπλε στο Club ΜΥΛΟΣ


Αυτά είναι τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, Βουλευτή Καβάλας, ως Προέδρου της Επιτροπής, και τους Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, Ευρωβουλευτή και Ιωάννη Κεφαλογιάννη, Βουλευτή Ρεθύμνου, ως μέλη, συνεδρίασε σήμερα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

"Ευχαριστούμε θερμά, την εταιρία AS COMPANY..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς»
"Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία AS COMPANY για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από αύριο (17 Δεκεμβρίου 2018) έως και 30 Δεκεμβρίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα

Τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές στις επόμενες εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής.
ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΘΡΑΚΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δυναμικό ξεκίνημα Γιώργου Αναστασιάδη

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη για την ανακοίνωση των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής
"Ευχαριστώ την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ακόμη μία φορά, καθώς και την τιμή που μου επιφύλαξε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Κιλκίς στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.


Όλοι στον αγώνα ΓΑΣ Κιλκίς vs Άρη Θεσσαλονίκης


Εύζωνοι: Συνελήφθη 25χρονος για δύο εκκρεμή σε βάρος του εντάλματα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2018) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 25χρονος αλλοδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων κατά την έξοδό του από τη χώρα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των Αρχών Αυστρίας για διακίνηση ναρκωτικών, ληστεία, βιασμό και απειλή.

Κιλκίς: Μαθητές και γονείς στολίζουν το Δέντρο της Αγάπης


Χατζησάββας: "Ποτέ δεν φύγαμε από το μνημόνιο"

Παρακολουθήστε τις εργασίες του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας (3η Ημέρα)

"Ευχαριστούμε θερμά, την επιχείρηση Παιχνιδιών Giochi Preziosi ..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς»
"Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστούν θερμά την μεγαλύτερη επιχείρηση Παιχνιδιών Giochi Preziosi ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων ρούχων παιχνιδιών σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

"Ευχαριστούμε θερμά, την Αθλητική Ένωση Πεδινού Κιλκίς..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς»
"Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου 
«Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Πεδινού Κιλκίς, για την ευγενή και γενναιόδωρη αρωγή βοηθείας πακέτων στήριξης προς τον φορέα μας εν όψει εορτών, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε κάθε μήνα και εν όψει εορτών.