Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών στις εκλογές ΕΛΜΕ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

Στο ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo WT στη Σόφια Βουλγαρίας η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo WT, αγωνιστικό και poomsae, 14ο Hereya Open Championship διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Asics Arena στη πόλη Σόφια Βουλγαρίας στις 2-3/12/2023.

Ρεβεγιόν στο Ράντσο Κιλκίς


Θέση εργασίας στο Λογιστικό Γραφείο AKFOROLOGIKA - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Β. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Το γραφείο μας αναζητά νέο συνεργάτη. Η θέση αφορά πλήρη απασχόληση.
Προυπηρεσία σε ίδια θέση θα εκτιμηθεί καθώς και γνώση των προγραμμάτων της Epsilon Net. Το γραφείο μας βρίσκεται στην πόλη του Κιλκίς στο κέντρο.
Στείλε μας το βιογραφικό σου στο email: info@akforologika.com

Συναυλία της χορωδίας του 3ου Γυμνασίου σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό σύνολο «Πόλις» στο Κιλκίς

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη συναυλία της χορωδίας και της ορχήστρας του 3ου Γυμνασίου σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό σύνολο «Πόλις» που θα γίνει στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Κήπος του Χριστουγέννων» του Δήμου τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 καθώς και του άρθρου 78 του Ν.4954/2022, σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 15η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά “Χριστούγεννα στη Συννεφοχώρα” στο Θέατρο Σοφούλη

Η Παιδική Σκηνή της Εταιρείας Θεάτρου ENIGMA παρουσιάζει την χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά “Χριστούγεννα στη Συννεφοχώρα” στο Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά).

Ευχές εορτών από το Σύλλογο Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς



Σίσυφος δεσμώτης ή το μεταίχμιο



Του Φώτη Μιασόπουλου

πάνω σε μια ιδέα του Αντρέ Ζιντ [1]

Ξεκίνησε η κατασκευή του 4ου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ξεκίνησε η κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου. Το έργο, προϋπολογισμού 1.525.000€, κατασκευάζεται από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ για λογαριασμό του Δήμου Παιονίας. Το έργο χρηματοδοτήθηκε με ποσό 1.350.000€ που διεκδίκησε και έλαβε η διοίκηση του δήμου Παιονίας, από το Ταμείο Αλληλεγγύης του νόμου 4662/2020.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τρίτη 12/12/2023, 3:55 μ..μ.

Σχηματισμός δικογραφίας για ναρκωτικά
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στις 9 Δεκεμβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα μαζί με συνεργό τους και αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο, προσέκρουσαν σε υπηρεσιακό όχημα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός και τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα. 

Γ. Γεωργαντάς: Νέα ευκαιρία δήλωσης εμπραγμάτων δικαιωμάτων για το Κτηματολόγιο της Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γεωργαντά
Ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την επιτάχυνση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του Ελληνικού Κτηματολογίου. Γίνεται γνωστό ότι για τις περιοχές, όπου οι αρχικές εγγραφές, στο Κτηματολόγιο, έχουν καταστεί οριστικές μέχρι τις 30.11.2018 -ιδιαίτερα όπως το Πολύκαστρο και το Πευκόδασος, που η οριστικοποίηση των αρχικών εγγραφών έγινε το 2017- παρέχεται, μέχρι την 30η -11-2024, η δυνατότητα διόρθωσης της ανακριβούς εγγραφής, με την ένδειξη «αγνώστου ιδιοκτήτη», είτε εξωδικαστικά , μέσω αίτησης διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος, είτε δικαστικά, μέσω άσκησης αγωγής.

«Δώρο & Γέφυρα Ζωής»: Έρχεται στις Σέρρες το 2ο Συνέδριο για τη δωρεά οργάνων

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Δεκεμβρίου 2023 διοργανώνεται στις Σέρρες, στο Αμφιθέατρο ΔΙΠΑΕ Σερρών, το 2ο συνέδριο με τίτλο «Δώρο & Γέφυρα Ζωής»: Από την Αιμοκάθαρση στην Μεταμόσχευση - Δωρεά Οργάνων.

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Δήμο Παιονίας

Το τριήμερο 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα στις πλατείες των πόλεων και των χωριών του Δήμου Παιονίας.

Focus 2023: Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του οπτικοακουστικού κλάδου στο Λονδίνο

Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε και φέτος στη Focus 2023, όπου είχε σημαντική παρουσία στην επίσημη παρουσίαση της Ελλάδας ως ανταγωνιστικού κινηματογραφικού προορισμού διεθνώς, που συνδιοργάνωσαν το Hellenic Film Commission/Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το ΕΚΟΜΕ.

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

- Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι, δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη, Νέο Συνεδριακό Κέντρο Π.Κ.Μ.) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Ερώτηση Π. Παππά σχετικά με την μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι του Νομού Κιλκίς από την κακή λειτουργία του ΚΤΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Συζητήθηκε χθές στη Βουλή, η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι του Νομού Κιλκίς από την κακή λειτουργία του ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Συνεδρίαση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18 μ.μ στα γραφεία τη η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς, με την απαιτούμενη απαρτία.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Φύσκα και Σπουργίτη του Δήμου Κιλκίς, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 14-12-2023 Πέμπτη από ώρα 09:30 εως 11:30, στη Φύσκα και Σπουργίτη του Δήμου Κιλκίς.

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις μέχρι και 5-1-2024, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς

Ανακοίνωση Δκικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς συνεχίζει με την ίδια ένταση τις κινητοποιήσεις για την προάσπιση της αξιοπρέπειας του δικηγορικού σώματος και του θεσμικού ρόλου του δικηγόρου.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (12/12/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το προπονητικό camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Αλέκος Θεοδωρίδης πραγματοποίησε άλλη μία προπόνηση για το Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου, στο επίσημο προπονητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων» στο Κιλκίς το Alexandros Sports Center.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα παγκορασίδων για τα κορίτσια Κ16 του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Το περασμένο Σάββατο 9/12/2023 ξεκίνησε το πρωτάθλημα των παγκορασίδων μας Κ16. Τα κορίτσια του Αίαντα Κιλκίς αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Βέροιας.

Η ΤΕΧΝΗ ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον 29ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού»

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΤΕΧΝΗ» ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον Εικοστό Ένατο (29) Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού» και θέμα ελεύθερο.

Στεφ. Παραστατίδης: Παραδοχή αποτυχίας της αξιολόγησης, δέσμευση για μονιμοποίηση με αναδρομική ισχύ για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Αναγνωρίζοντας ουσιαστικά ότι η διαδικασία αξιολόγησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών έχει αποτύχει, η Υφυπουργός Παιδείας κα Μιχαηλίδου, προχώρησε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικά υπεύθυνου για θέματα Παιδείας Στέφανου Παραστατίδη.

Μαθαίνουμε για την έννοια του εθελοντισμού στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά με νέα θεματική «Εθελοντισμός». Με αφορμή, λοιπόν, την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία που ήταν στις 03/12, στο μάθημα ζωγραφικής, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα άτομα αυτά και τις μορφές αναπηρίας που υπάρχουν. Έπειτα, δημιουργήσαμε χρωματιστές λωρίδες για φόντο και εκεί τοποθετήσαμε τα κομμάτια του ατόμου με το αναπηρικό αμαξίδιο, δίνοντας έτσι έμφαση σε αυτό. Μία σημαντική ημέρα που μας κάνει, να μην ξεχνάμε τον σεβασμό και την αλληλεγγύη, που πρέπει να δείχνουμε στα άτομα αυτά, άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη ψυχής και η μοναδικότητά τους.

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων Νομού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων Νομού Κιλκίς

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων Νομού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων ώστε να πραγματοποιηθεί το τσάι αγάπης στις 3-12-2023. Επίσης την ορχήστρα του Χάρη Ξενιτίδη και του Γιάννη Θεοδωρίδη για τη μουσική επιμέλεια. 

Πρώτη επίσημη για τα κορίτσια Κ16 του ΑΤΛΑΝΤΑ στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Πρώτη επίσημη για τα κορίτσια Κ16 του ΑΤΛΑΝΤΑ στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ για τον Β’ όμιλο, στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, το Σάββατο 09.12.2023, και οι μικρές του Συλλόγου μας βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον Α.Π.Σ. Αίολο Κατερίνης. Τα κορίτσια, που έδειξαν διάθεση για διάκριση και πειθαρχία, τηρώντας όλες τις εντολές του Προπονητή κ. Δερέκη, έφτασαν στην νίκη, στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου τους, κερδίζοντας σε ψυχολογία, απόδοση και εμπειρία.