Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Ενημερωτική ημερίδα για την “Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας”

Ενημερωτική ημερίδα που αφορά την προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης στην παρέμβαση Π3-75.1 “Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας” του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023-2027, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Στενημάχου 2, Κιλκίς).

Εκδήλωση ΚΚΕ Κιλκίς με τίτλο "Αδιέξοδα δεν υπάρχουν - Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε"

Η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με τίτλο: Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε. Κεντρικός ομιλητής ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαική Συσπείρωση.

Το Ζωοπάζαρο του Κιλκίς

Του Θανάση Βαφειάδη
Στα χρόνια της τουρκοκρατίας ο μοναδικός κοινόχρηστος χώρος της πόλης όπου γινόταν και το ζωεμπόριο ήταν μια μεγάλη δενδροφυτευμένη πλατεία στη συμβολή των σημερινών οδών 21ης Ιουνίου και Βενιζέλου, που σύμφωνα με προφορικές μαρτυρίες ονομαζόταν «Ατ Παζάρ». Με το ρυμοτομικό σχέδιο του 1922, που συνέταξε ο Άγγλος αρχιτέκτονας Harold F. Trew, δημιουργήθηκε η πλατεία της «Νέας Αγοράς», η σημερινή «πλατεία Λατσιών», όπου γινόταν η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά και το ζωεμπόριο.

Εκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Τερζοπούλου στην ΤΕΧΝΗ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Μαρίας Τερζοπούλου με τίτλο «VLACK HUMOUR ΚΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΛΟΓΙΟ», την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης Κιλκίς.

Η Ιστορία φυτρώνει εκεί που τη σπέρνουν

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Συμπληρώθηκαν φέτος δυο χρόνια αίματος στον πόλεμο ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία, με πεδίο μαχών την Ουκρανία, της οποίας οι αχυράνθρωποι και ο ναζιστικός συρφετός δέχτηκαν να την μετατρέψουν από σιτοβολώνα της Ευρώπης σε ματωμένο πεδίο βολής.

Κούλουμα στην Ευρωπό Παιονίας



Η Μαρία Σπυράκη πρώτη μεταξύ των Ελλήνων ευρωβουλευτών σε κοινοβουλευτική επιρροή

Δελτίο τύπου μαρίας Σπυράκη
Η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη είναι η πρώτη Ελληνίδα σε κοινοβουλευτική επιρροή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με το δείκτη BCW που αξιολογεί την επίδοση των βουλευτών στα Κοινοβούλια του Ενιαίου Οικονομικού Χώρου.

Συμμετοχή ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς σε αγώνες στο Κιλκίς και στην Καβάλα

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς 
Σε δύο φιλικούς αγώνες Κιλκίς 1/3/24 με 25 αθλητές-ριες και στην Καβάλα στις 18/2 με 22 αθλητές-ριες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 10 τερέν η κάθε μία, με διαιτησία προστατευτική για το μικρό της ηλικίας των αθλητών-ριών και με κανονισμούς για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 5/3/2024, 6:18 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κοπή βασιλόπιτας με μήνυμα στήριξης στα γενναία παιδιά που αντιμετωπίζουν τον παιδικό καρκίνο

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος»

Με μήνυμα στήριξης στα γενναία παιδιά που αντιμετωπίζουν τον παιδικό καρκίνο έκοψε τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς, την Πέμπτη 5/3/2024

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΕΩΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΕΩΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΠΟ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΕΩΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 07/03/2024 Πέμπτη από ώρα 08:30 έως 09:30.

Το τοπικό συμβούλιο Καστανιών, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
τοπικού συμβουλίου Καστανιών

Ο Πρόεδρος το τοπικό συμβούλιο Καστανεών καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανεών ευχαριστούν το Δασαρχείο και ιδιαίτερα την Δασάρχη Κιλκίς στην άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας για την προμήθεια δασικών δέντρων στην δενδροφύτευση που πραγματοποιήσαμε με μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού της Μεγάλης Βρύσης καθώς και όλους τους συγχωριανούς που βοήθησαν για να γίνει στη νότια πλευρά του χωριού.

Επίσκεψη Γάλλων εκπαιδευτικών στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
Τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη επισκέφτηκαν Γάλλοι εκπαιδευτικοί που προέρχονται από το Lycée Christian Βourquin από την Argelès-sur-Mer, γαλλική κοινότητα στο νομό των Ανατολικών Πυρηναίων, στη διοικητική περιοχή της Οξιτανίας.

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (5/3/2024)

Ζητείται άτομο 25 έως 30 ετών για εργασία στο Αναψυκτήριο Ράντσο Κιλκίς.
Πληροφορίες: 6976993221

Συνάντηση Κώστα Σιωνίδη με με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Γεωργαντά για θέματα που αφορούν τον Δήμο Παιονίας.

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών η οποία ενέκρινε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και προχώρησε στην εκλογή εφορευτικής επιτροπής και ψηφολεκτριών προκειμένου στη συνέχεια να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη 11 μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 6η Μαρτίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ολοκληρώθηκε η α' φάση των αγώνων του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Δελτίο τύπου ΕΠΣ Κιλκίς

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 διεξήχθη η 6η αγωνιστική, ολοκληρώθηκε η α΄ φάση των αγώνων του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Ενωσιακό Μεικτών).

Η Χ. Γιασκουλίδη, η Ρ. Παπαδοπούλου, η Α. Κωνσταντινίδου, ο Ε. Φράγκος και η Α. Σακαλάκη πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θ. Μαρκόπουλο και το Ν. Νίτσα στον OkRadio

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (5/3/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς και πρόκριση στα νοκ-άουτ της ΕΠΣ Μακεδονίας
Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε και η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης της ΠΑΕ Ηρακλής στο γήπεδο του Μακεονικού και πέρασε στην φάση των «16» της ΕΠΣ Μακεδονίας! Μια ομάδα σφυρηλατημένη από τα πιο σκληρά υλικά. Μια ομάδα που εδώ και μια πενταετία έχει απίστευτες διακρίσεις! Πρωτάθλημα στην Κ12, την σταμάτησε μόνον ο κορωνοϊός στην Κ13 και στην Κ14, πρωτάθλημα στην Κ15, τέταρτη θέση στην Κ16 και πρωταθλητές πέρσι αν και μικρότερη ηλικιακά στην Κ17! Αυτή η ομάδα δεν μπορούσε να μείνει εκτός συνέχειας.