Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

(Video) Το Ράδιο Αρβύλα, η Γνώμη και το τσιμεντόπαρκο Κιλκίς

Κάντε κλικ ΕΔΩ ή στην εικόνα

Το εκκολαπτόμενο πολιτικο-επιχειρηματικό φέουδο Σκρέκα-Κρομύδα

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Με έκπληξή τους είδαν οι εργαζόμενοι στην εταιρία παραγωγής ρετσίνας “Μαλαματίνα”,-το πρωί της 6ης Απριλίου 2022, δηλαδή κατά την ημέρα που είχε κηρύξει η ΓΣΕΕ πανελλαδική πανεργατική απεργία-, ικανή ομάδα αστυνομικών, υπό την καθοδήγηση αξιωματικών του σώματος, “αστεράδων” κατά τους εργαζόμενους, να δηλώνουν “παρόντες” στην πύλη του εργοστασίου.

Στο gov.gr η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης για το 2022

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Σε μια σημαντική διευκόλυνση για τον Έλληνα παραγωγό προχωρούν τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς από το απόγευμα της Πέμπτης είναι διαθέσιμη στο gov.gr η πλατφόρμα για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης για το 2022. Με τον τρόπο αυτό συστηματοποιείται και επιταχύνεται η υποβολή, η συλλογή και η επεξεργασία των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης. 

Διήμερη επίσκεψη της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Δελτίο τύπου παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Συναυλία σπουδαστών με τις τάξεις πιάνου και βιολοντσέλου


Συναυλία σπουδαστών με τις τάξεις πιάνου και βιολοντσέλου των καθηγητριών Έλλης Ζαχαροπούλου και Δήμητρας Κογιουμτζίδου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 Aπριλίου 2022
ώρα 17.45, αίθουσα εκδηλώσεων ωδείου

Υπέροχη διοργάνωση αγώνων από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Για πρώτη φορά, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου διοργανώθηκαν αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς με μεγάλο αριθμό συμμετοχών από το Βόλο, τις Σέρρες, τη Χαλκιδική αλλά και τη Βουλγαρία. Ο αγώνας υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους.

Δήμος Παιονίας: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 14/4/2022, 8:16 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (13 Απριλίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνη βάρους 20,95 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, καθώς και χρηματικό ποσό 2.280 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Βραδινή πορεία στην Ροζ Πανσέληνο του Απρίλη

Δελτίο τύπου 
Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας

Το ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παλιά και νέα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ το οποίο είναι:

Δήλωση Γκουντενούδη για την πλήρη δικαίωση του από τα δικαστήρια

Υπογράφει o
Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ

Επί 5 και πλέον χρόνια επιχειρήθηκε εναντίον μου η σπίλωση του ονόματος μου και της τιμής μου, με την δήθεν κατηγορία περί παράβασης καθήκοντος και ότι ζημίωσα το Δήμο Παιονίας κατά το χρονικό διάστημα 2016-2017 που ήμουν Δήμαρχος.

Ευχαριστήριο Γιάννη Καραϊτη προς την κυνηγετική οικογένεια Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιάννης Καραϊτης
Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι κυνηγοί επικοινωνούν τακτικά μαζί μου το τελευταίο διάστημα για να διερευνήσουν τις προθέσεις μου σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς.

Νηρέας Κιλκίς: Σεμινάριο για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας

Ανακοίνωση Νηρέα Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας με τίτλο: «Μεγαλώνοντας καλύτερα μαζί». Απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες/φροντιστές (ανεξαρτήτου φύλου, κοινωνικό-οικονομικής κατάστασης, εργασιακής κατάστασης, εθνικότητας κ.ά.) που μεγαλώνουν παιδιά ηλικίας 0-5 χρονών και κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. 

Τιμητικές διακρίσεις για δύο μαθήτριες της Π.Ε. Κιλκίς στον Διαγωνισμό “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022”

Τιμητικές διακρίσεις στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022” έλαβαν δύο μαθήτριες του νομού Κιλκίς. Πρόκειται για την Βαρβάρα Μαρκίδου, μαθήτρια της Β’ τάξης του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς και την Αλέξογλου Δήμητρα μαθήτρια της Β’ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς που διακρίθηκαν στις κατηγορίες Κόμικς Λυκείου και Σκίτσο Γυμνασίου αντίστοιχα. 

Επίσκεψη 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη στη Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. Συμμετείχαν τα τμήματα Γ3 και Γ4 του σχολείου μας, με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς κ. Δεβετζή, κ. Κατσαρού και κ. Ευαγγελοπούλου.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κούπκας μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Μπάμπη Καραγεωργίου


Συνέντευξη από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης, κο. Μιχάλη Κούπκα στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Μπάμπη Καραγεωργίου

Ποιο είναι το μεγάλο θετικό της Θεσσαλονίκης, ποιο την κάνει ποιο ελκυστική οικονομικά, επενδυτικά, επιχειρηματικά, σε σχέση με άλλες μεγάλες μητροπόλεις της ευρύτερης περιοχής (εντός - εκτός Ελλάδος).
Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά που κάνουν την Θεσσαλονίκη μια ξεχωριστή πόλη. Καταρχήν η θέση της στο χάρτη που διαχρονικά της δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα. Αυτό όμως σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των υποδομών που καθιστούν την πόλη κέντρο εξωστρέφειας όπως το λιμάνι, το νέο αεροδρόμιο, οι αυτοκινητόδρομοι, το μετρό το Fly Over κ.ο.κ.

Κορωνοϊός (14/4/2022): 9.308 νέα κρούσματα (42 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 57 θάνατοι και 334 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 9.308. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.216.256 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 176 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 119.722(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Κιλκίς: Η σύνδεση ενός κτηρίου με το αποχετευτικό δίκτυο δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες μας

Από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διευκρινίζεται ότι:
Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ως αρμόδια Υπηρεσία συντήρησης της ΠΕΟ 1 (Αξιοχώρι – Πολύκαστρο – Εύζωνοι), στην οποία εντάσσεται και η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πολύκαστρο, έχει ως αρμοδιότητα την έκδοση αδειών τομών επί του οδοστρώματος.

Στοματική Υγιεινή στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Τετάρτη 13 Μαΐου επισκέφθηκε το 1o Γυμνάσιο Κιλκίς η κα Παναγιώτα Γκόλιαρη, Ειδικός Ορθοδοντικός και πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Κιλκίς, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για τη στοματική υγιεινή. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας 2022, η οποία για τη φετινή χρονιά έχει ως κεντρικό μήνυμα «Νιώσε περήφανος για το Σώμα σου!.. Νιώσε περήφανος για το Στόμα σου! Δώσε αφορμές στον εαυτό σου ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!»

Συμμετοχή του αθλητή του "Αίαντα" Κιλκίς Κυριάκου Σαχπεκίδη στον 16ο Μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
O αθλητής του "Αίαντα" Κιλκίς Κυριάκος Σαχπεκίδης συμμετείχε στον 16ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση, καθώς κατετάγη 18ος στα 5 χιλιόμετρα στη γενική κατάταξη των ανδρών και 9ος στην κατηγορία 19-34 ετών.

Δράση προώθησης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς
Την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, η 1η ΤΟΜΥ και το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησαν δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την εθελοντική αιμοδοσία σε κεντρικό σημείο της πόλης, έχοντας στο πλευρό τους το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα και τίμησε την δράση αυτή με την παρουσία δύο εθελοντών.

Η Μ. Μεζέντσεβα και ο Δ. Σκιαδάς μιλούν με τον Θ. Μαρκόπουλο και το Ν. Νίτσα στον OkRadio

Σημείωση: 11:30, συνομιλούμε με την κυρία Βουλευτή από την Ουκρανία και το Χάρκοβο, εφόσον αυτό είναι δυνατό βάση της αντικειμενικά δύσκολης επικοινωνίας με την περιοχή εκείνη, εξαιτίας αδύναμου σήματος κινητής τηλεφωνίας και δορυφορικού συστήματος διαδικτύου.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Έξυπνη χρήση του νερού και ψηφιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

Έξυπνη χρήση του νερού και ψηφιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς: το έργο MED-QUAD, με επικεφαλής την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ, κάνει πραγματικότητα την απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού για το Δήμο Κιλκίς.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στην οδό 21η Ιουνίου από το ύψος της Σόλωνος μέχρι το ύψος της Παπαλουκά, ότι την Παρασκευή 15-04-2022 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης & ακύρωσης του παλαιού δικτύου.

(Video) Τηλεσύνδεση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με το Αστεροσκοπείο Αθηνών

Τηλεσύνδεση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022.

Επιστροφή στις νίκες για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς



Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για την ΚουΠα Κιλκίς που επικράτησε του Ζαφειράκη Νάουσας στο Νέο ΔΣΚ Κιλκίς με 92 – 52, στο πλαίσιο των play off του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Σκοτώθηκε 49χρονη πεζή σε τροχαίο στη Βέροια

Χθες (13 Απριλίου 2022) και ώρα 05.30 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Βέροιας - Σκύδρας, 49χρονη ημεδαπή γυναίκα που κινούνταν πεζή, παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο οχήματα που οδηγούσαν δύο ημεδαποί άνδρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, ωστόσο εντοπίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

KINESIS GYM: Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας και ομαδικών προγραμμάτων άθλησης

Ανακοίνωση KINESIS GYM

Λίγες μέρες ακόμη έμειναν για να μπούμε σε εορταστικό κλίμα καθώς το Πάσχα είναι προ των πυλών. Παρακάτω το ωράριο λειτουργίας για την Μ. Εβδομάδα καθώς και τα ομαδικά προγράμματα άθλησης.

Επίσκεψη Μητροπολίτη κ.κ. Βαρθολομαίου στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Παρασκευή 8-4-22 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της πανδημίας

Δήλωση Γ. Φραγγίδη
Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την κατάργηση όλων των μέτρων κατά της πανδημίας, από τον Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο. Ουσιαστικά αγνοεί τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, που εξακολουθεί να μας δείχνει το αμείλικτο πρόσωπό της. Μετράμε ήδη πάνω από 28.000 νεκρούς, ενώ θρηνούμε καθημερινά μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας.

Σταθερή η προσήλωση της Π.Ε. Κιλκίς στην προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού κεφαλαίου

Το έντονο “αποτύπωμα” της αρχαίας Ευρωπού υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, σε χαιρετισμό του προς τους εταίρους του προγράμματος διακρατικής συνεργασίας «Ευρωπός -Παλατιανό – Στόβοι - Ευρωπαϊκές πολιτιστικές αξίες του παρελθόντος και του μέλλοντος / Europos - Palatiano - Stobi - European past and future cultural values», η δεύτερη συντονιστική συνάντηση των οποίου, διεξήχθη, σήμερα, στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ευρωπού.

Παράταση έως 31/12/2022 της προθεσμίας για την προμήθεια και εγκατάσταση των ειδικών προστατευτικών μπαρών-αψίδων στα τρακτέρ

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με την απόφαση, που υπέγραψε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος, σύμφωνα με το οποίο παρατείνεται μέχρι 31/12/2022 η προθεσμία, για την προμήθεια και εγκατάσταση των ειδικών προστατευτικών μπαρών-αψίδων στους γεωργικούς ελκυστήρες -τρακτέρ, που κατασκευάστηκαν και πήραν άδεια κυκλοφορίας στη χώρα μας πριν τις 22 Μαΐου 1998.

Μεταίχμιο



Του Φώτη Μισόπουλου
Το πεπρωμένο, υπηρετείς, την Τύχη, τους απελπισμένους και τους βασιλιάδες
ΤΖΟΝ ΝΤΑΝ [1]

Η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας μιλά στους Χ. Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας και Βουλευτής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, μιλά στους Χρυσή - Ουρανία Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

- Γυναίκες ανέρχονται γοργά και δυναμικά -ίσως χρειάζεται και ακόμη πιο γοργά όμως- σε κυπριακά, ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή πόστα και οφίτσια. Νιώθετε οτι κάτι αλλάζει στη σημερινή κοινωνία προς τη θετική κατεύθυνση; Να είμαστε αισιόδοξες και αισιόδοξοι;
Ακόμη και ο τρόπος που κάνατε την ερώτηση σας, το ότι απευθυνθήκατε και στα δύο φύλα «αισιόδοξες και αισιόδοξοι», έχει τη σημασία και τη βαρύτητα του. Αδιαμφισβήτητα έχει γίνει πρόοδος και έχει κλείσει η ψαλίδα απ’ την εποχή που οι γυναίκες διεκδικούσαν ακόμη και τα πιο αυτονόητα, όπως το να έχουν ψήφο για παράδειγμα. 

Εντυπωσιακό line-up ομιλητών στο κεντρικό συνέδριο της ECDM Expo SE Europe 2022

Η οργανωτική επιτροπή τής eCommerce & Digital Marketing Expo, Greece & Southeastern Europe 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, στις 14 & 15 Μαΐου 2022, προχώρησε στην 3η κατά σειρά ανακοίνωση ομιλητών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο κεντρικό διήμερο Συνέδριο της έκθεσης.

Κιλκίς: Πρόσκληση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού στο πλαίσιο του έργου TOURCOOP (COSME)

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς

Στο πλαίσιο του έργου COSME «Ενίσχυση της ανάπτυξης του βιώσιμου τουρισμού και της ικανότητας των τουριστικών ΜΜΕ μέσω της διακρατικής συνεργασίας και της μεταφοράς γνώσης», δύο από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καλούν ΜΜΕ του τουρισμού να συμμετάσχουν στα καθεστώτα στήριξής τους και να λάβουν άμεση στήριξη σε διάφορα κράτη μέλη.

Μέτρα για την απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη για το έτος 2022

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη για το έτος 2022 (από 15 Απριλίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 έως 16 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ) για την προστασία της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, και τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ( ΟΦΥΠΕΚΑ) Παράρτημα Κερκίνης, για την αποτελεσματική φύλαξη της λίμνης Δοϊράνης κατά την περίοδο της απαγόρευσης αλιείας όπως και μετά το πέρας αυτής, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης αλιείας θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.