Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

"Ο Κυρ-Γιώργης, εκπαιδεύεται..."

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) 
Στα «θρανία» θα καθίσουν, αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στελέχη των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στα ζητήματα Κοινωνικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της 3ης Επιμορφωτικής Συνάντησης, που γίνεται με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστιες οι περικοπές στο επίδομα θέρμανσης

Επίδομα θέρμανσης - Οι διαφορές
Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο προϋπολογισμός της ΝΔ επιβεβαιώνει την ταξική της μεροληψία. Μετά τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για την "εκ των προτέρων καταβολή του επιδόματος θέρμανσης", το υπουργείο Οικονομικών προχωρά στην περικοπή του σε ποσοστό που υπερβαίνει το 60% για τις πιο κρύες και ορεινές περιοχές της χώρας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από σήμερα Κυριακή, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 24/11/2019, 01:30 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (23 Νοεμβρίου 2019) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 631 γραμμαρίων και 35 ναρκωτικά δισκία EXSTASY.

Σταμάτα να πληγώνεις αυτές που σε έφεραν στον κόσμο


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Από την στιγμή που άρχισα να καταλαβαίνω αυτό τον κόσμο και όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι πόσο άδικος είναι απέναντι στη γυναίκα. Αυτή που πάντα ονομάζουμε ως το αδύναμο ή ασθενές φύλο. Πράγματι η σωματική δύναμη της γυναίκας δεν είναι όμοια του άνδρα, είναι όμως αυτός λόγος να έρχεται πάντα δεύτερη;

Η σημασία του σωστού πρωινού στα παιδιά


Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ένα από τα σημαντικότερα γεύματα για την διατροφή των παιδιών, θεωρείται το πρωινό γεύμα. Ένα ισορροπημένο πρωινό θα πρέπει να περιέχει περίπου το 25% της ημερήσιας ενεργειακής τους πρόσληψης και να περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά).

Ιατρικές εξετάσεις των αθλητών του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από ειδικευμένο ιδιώτη παθολόγο γιατρό. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των ενεργών αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται.

(Video) Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ατρόμητοι π. Δήμου Γαλλικού vs Αετός Κιλκίς


Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ατρόμητοι π. Δήμου Γαλλικού vs Αετός Κιλκίς, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη Κιλκίς.