Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 11/7/2024, 10:16 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη 
προχθές (9 Ιουλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

"Ο κ. Πιερρακάκης ως νέος μάγος Λαμάρ: 10.000 νέους διορισμούς προπαγανδίζει- λιγότερους εκπαιδευτικούς εμφανίζει στα σχολεία"

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Το ΠΑΣΟΚ, εξ ’αρχής και χωρίς κανένα δισταγμό αναγνώρισε ως θετική εξέλιξη την κυβερνητική απόφαση για 10.000 μόνιμους διορισμούς στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υπερψήφισε στη Βουλή τη σχετική ρύθμιση.

(VIDEO) Το δράμα των Δίδυμων Καπναποθηκών στο Κιλκίς

Το δράμα των Δίδυμων Καπναποθηκών στο Κιλκίς.
Κιλκίς, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024.
- Το κτίριο της ντροπής
- Το σύμβολο της ανικανότητας
- Το μνημείο της αδιαφορίας

Κρίμα.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ, ΑΝΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΜΕΣΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ , μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 16-07-2024 ΤΡΙΤΗ, από ώρα 07:00 έως 11:00.

Μιλένα Αποστολάκη στο "To the Point" και τον Μπ. Καραγεωργίου: “Υπερασπίζομαι ένα αυτόνομο ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι ένας βολικός εταίρος για τον κ. Μητσοτάκη”

Στο podcast “To the Point” και τον δημοσιογράφο Μπάμπη Καραγεωργίου μίλησε η υποψήφια για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλεύτρια του Βορείου Τομέα της Αθήνας, κ. Μιλένα Αποστολάκη.

Συλλυπητήρια Στέφανου Παραστατίδη για το θάνατο της Δέσποινας Παναγιωτίδου

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και απευθύνω τα θερμότατα συλλυπητήρια μου στη Σόνια, στον Γιώργο και στον Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, για την απώλεια της αγαπητής μητέρας τους, Δέσποινας Παναγιωτίδου. Κουράγιο και δύναμη σε όλους τους οικείους και λοιπούς συγγενείς της.

Ένωση Γονέων Κιλκίς: Το Υπουργείο Παιδείας να λύσει τα προβλήματα των σχολείων και όχι να δημιουργεί νέα

Δελτίο τύπου Ένωσης Γονέων Κιλκίς
- Να μην προχωρήσει η υποβάθμιση του Δημ. Σχολείου Μεγάλης Βρύσης
- Να εξασφαλιστεί η δωρεάν και ασφαλής μεταφορά των αποφοίτων του 4ου Δημ. Σχολείου Κιλκίς στο 3ο Γυμνάσιο

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς εκφράζει τη διαφωνία του με την προσπάθεια υποβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Μεγ. Βρύσης. Επίσης, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη, δωρεάν και ασφαλής μεταφορά των αποφοίτων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.

Τι λέει η Πυροσβεστική Κιλκίς για την τέλεση υπαίθριων θρησκευτικών, πολιτιστικών ή αθλητικών εκδηλώσεων

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Για την «Τέλεση θρησκευτικών ή Πολιτιστικών ή Αθλητικών Εκδηλώσεων» κατά την χρονική περίοδο από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου (κάθε έτους) που ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ «άναμμα, η διατήρηση και χρήση πυρός» ως μέρος αυτών των εκδηλώσεων, ΠΡΕΠΕΙ να συμμορφώνονται ΠΛΗΡΩΣ στα αναγραφόμενα του ΑΡΘΡΟΥ 10 της υπ' αρ. 995/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης (ΦΕΚ 2387 τ. Β' / 22.04.2024).

Συλλυπητήρια Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο της Δέσποινας Παναγιωτίδου

Ανακοίνωση 
Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Δέσποινας και του εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο.

Γιορτή Ντολμά στη Ευρωπό Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Σάββατο 6 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη Γιορτή Ντολμά, στον Ευρωπό του Δήμου Παιονίας, ένας θεσμός που τιμά την τοπική γαστρονομία και την παράδοση. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά εδέσματα, φτιαγμένα με μεράκι από εθελοντές της κοινότητας. Τα τραπέζια γέμισαν με ποικιλία ντολμάδων και άλλων παραδοσιακών εδεσμάτων, προσφέροντας ένα πανδαιμόνιο γεύσεων και φυσικών αρωμάτων.