Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Όταν η ανθρώπινη αξιοπρέπεια πιάνει πάτο...


Για να δείτε το video της ΝΤΡΟΠΗΣ κάντε κλικ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα
Υπογράφει ο Θόδωρος Βαφειάδης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ
Θυμό, λύπη, στενοχώρια, ντροπή, απογοήτευση, και άλλα πολλά πρωτόγνωρα συναισθήματα νιώσαμε σήμερα κατά την επίσκεψή μας στην συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στο Λειψύδριο του Δήμου Κιλκίς.

Καμπανιώτικα 2024 στον Καμπάνη Κιλκίς

Παρούσα η Π.Ε. Κιλκίς στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση φυσικών καταστροφών

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στελεχών των αρμοδίων Υπηρεσιών της Π.Ε. Κιλκίς, του Πυροσβεστικού Σώματος και των ενταγμένων εργοληπτών στο Μητρώο Εργοληπτών Φυσικών Προσώπων – Εταιρειών της ΠΚΜ, που έχουν έδρα στο Κιλκίς, στο πλαίσιο του συντονισμού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που θα προκύψουν από κάποιο φυσικό φαινόμενο – καταστροφή.

Συμπαράσταση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, στους εργαζομένους στη ΛΑΡΚΟ και στη FIERATEX

Ανακοίνωση Συλλόγου 
Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και στη FIERATEX και καλεί όλους τους συνταξιούχους να υποστηρίξουνε με οποιονδήποτε τρόπο τον αγώνα των εργαζομένων για:

Έλλη Φρεγγίδου: Από που αντλούν «οι Αυγενάκηδες» το αίσθημα της υπεροχής και της αλαζονείας;

Υπογράφει η Έλλη Φρεγγίδου

Ψυχολόγος
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής
Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δίνει με τη συμπεριφορά του τον πιο σαφή ορισμό της έννοιας «κατάχρηση εξουσίας».

Στέφανος Παραστατίδης: Τελικά, το μόνο που διαγράφηκε είναι η Πολιτική από τις διαδικασίες μας


Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Μιλώντας χθες σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην εκπoμπή του Τάκη Σαράντη, ο κύριος Παραστατίδης ανέφερε σε ερώτηση σχετικά με τις διαδικασίες εκλογής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ τα εξής:

Χορός ΝΙΚΗΣ Ευκαρπίας Κιλκίς



Ζητούνται επαγγελματίες για εστιατόριο στη Χαλκιδική.

Ζητούνται επαγγελματίες για εστιατόριο στη Χαλκιδική.
Περιοχή: Καλαμίτσι. Εστιατόριο Giorgakis
Διάρκεια συνεργασίας: Ιούλιος με 30 Σεπτεμβρίου.

117η αιμοδοσία της Τρἀπεζας Αίματος των ΑΚΡΙΤΩΝ Πολυκάστρου

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Με την ίδια δυναμική και την ίδια διάθεση προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο συνεχίζουμε για 35ο χρόνο τον κύκλο των αιμοδοσιών πραγματοποιώντας την 117η αιμοδοσία των μελών της “Τρἀπεζας Αίματος” την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, όπως πάντα στο “Σπίτι του Πόντου” από τις 09:30 έως τις 13:00.

Πετυχημένη η Ενημερωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο υπό σύσταση Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Την Πέμπτη 27/06/2024 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ που αποτελείτο από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καββαθά, τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Κοτσαμπά και το μέλος κ. Ιωάννη Παπαργύρη και τους επαγγελματίες του κλάδου Εστίασης και Αναψυχής της Π.Ε. Κιλκίς.

Refashion For Good, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το Refashion For Good είναι ένα Erasmus+ project το οποίο έχει ως στόχο την μείωση της παραγωγής υφασμάτων καθώς και την επαναχρησιμοποίηση των ρούχων με απώτερο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Πιστοποιημένο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς με χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή πιστοποιημένου σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στις 6-7-2024 & 7-7-2024 και ώρες 09:00-15:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat.

MRC Junior Festival Κιλκίς 2024

Δελτίο τύπου MICROstudies Robotics
Στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 (ώρες 10.00-15.00) – για πρώτη φορά στην πόλη του Κιλκίς - το Φεστιβάλ Ρομποτικής MRC Junior Festival 2024, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος Summer Camp 2024 των ρομποτικών ακαδημιών, με τον οποίο ολοκληρώνεται ο κύκλος της δράσης και εκπαίδευσης αυτής.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 3/7/2024, 9:30 π.μ.

Συνελήφθησαν 4 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν 
τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, 1 ημεδαπός άνδρας και 3 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σκοτώθηκε 85χρονος πεζός σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:05 περίπου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Δ.Χ.Φ όχημα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 85χρονο ημεδαπό, που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 85χρονου και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος στην Ουγκάντα (Φωτογραφίες)

Την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, επισκέπτεται επίσημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίος για δωδεκαήμερη ιεραποστολική αποδημία, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμπάλας κ. Ιερωνύμου μέσα στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου με αφορμή τα Εγκαίνια ενός Σχολείου που ανήγειρε και εξόπλισε η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου στην ιεραποστολική αυτή χώρα της Ορθοδοξίας.

Πετυχημένη εκπαίδευση από την Επιμορφωτική Κιλκίς στις πρώτες βοήθειες, που οδηγεί σε τριετή πιστοποίηση του ERC

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς σε συνεργασία με την First Aid Tactics υλοποίησε σεμινάριο για την εκπαίδευση των πολιτών στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής (πρώτες βοήθειες). Στις 27.6.24 στο Παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο, συμμετείχαν ενεργά πολίτες διαφόρων επαγγελματικών ιδιοτήτων από την περιοχή της Παιονίας. Μέσω της επιτυχημένης συμμετοχής οι εκπαιδευόμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν τριετή πιστοποίηση από το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) και για την επιπλέον ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ, έλαβαν σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο ΚΔΒΜ-με ισχύ εφ’ όρου ζωής.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

(VIDEO) Πολύκαστρο: Ημερίδα του Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας, με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία, Νομικό Πλαίσιο, Ψυχική διάσταση και τρόποι Αντιμετώπισης"

Πολύκαστρο: Ημερίδα του Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας, με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία, Νομικό Πλαίσιο, Ψυχική διάσταση και τρόποι Αντιμετώπισης". Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.