Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Κιλκίς



Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Το μεγάλο επόμενο βήμα και το ξεκάθαρο αίτημα της κοινωνίας

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος
Οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα είναι σημαντικές για μία μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων στην Ελλάδα. Το συναισθηματικό «δέσιμο» δεν είναι απόρροια μόνο του θρησκευτικού συναισθήματος, αλλά προκύπτει καθώς αυτές οι μέρες αποτελούν για πολλούς από εμάς ένα σημείο καμπής των αναμνήσεων μας. Οι «προειδοποιήσεις» του Κυριάκου Βελόπουλου, προς τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, το μεγαλειώδες άδειασμα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, οι ακραίες τοποθετήσεις συκκεκριμένων ιερωμένων, οι επιθέσεις στους ναούς έφεραν με έναν τρόπο ξανά στο προσκήνιο το θέμα του Διαχωρισμού μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας.

Δήλωση Θεόδωρου Φρεγγίδη για την απώλεια του Τάσου Χαραλαμπιδη

Γράφει Θεόδωρος Φρεγγίδης
Παθολόγος -διαβητολόγος

Ήταν το καλοκαίρι του 2005 όταν, ως νεαρός ειδικευόμενος στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, γνώρισα τον γιατρό Τάσο Χαραλαμπίδη. Η φήμη του έμπειρου, αυστηρού αλλά ακριβοδίκαιου Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής, έκανε τις παλάμες μου να ιδρώνουν για την εντύπωση που θα άφηνε η πρώτη μας χειραψία.

Συλλυπητήρια Στέφανου Παραστατίδη για την απώλεια του Αναστάσιου Χαραλαμπίδη


Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απρόσμενη απώλεια του Αναστάσιου Χαραλαμπίδη, ιατρού, τ. Διευθυντή της παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς που υπηρέτησε επάξια και υποδειγματικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αναγγελία γάμου Χρήστου Σιούτη και Παρασκευής Δανιηλίδου

Ο Χρήστος Σιούτης του Πέτρου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα και η Παρασκευή Δανιηλίδου του Χρήστου και της Κωνσταντίνας, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Κιλκίς, πρόκειται να παντρευτούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυκέρασου Καστοριάς. 

Συλλυπητήρια Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς για το θάνατο του ιατρού Αναστάσιου Χαραλαμπίδη

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Ο ιατρός Αναστάσιος Χαραλαμπίδης διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου μας υπηρετώντας με συνέπεια την Ιατρική επιστήμη, με πρωταρχικό μέλημα την υγεία των ασθενών αλλά και την εκπαίδευση των νέων ιατρών εμπνέοντας σεβασμό και ήθος σε όλους εμάς που εργαστήκαμε κοντά του.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (7-5-2024)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 02/05/2024 - 4ΠΔΑ/2024 : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων που αφορούν στα όργανα διοίκησης Φορέων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Ομάδα Α)
2. 02/05/2024 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.» (Ομάδα Β)
3. 02/05/2024 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Προέδρου και Αντιπροέδρου ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ (Ομάδα Β)
4. 11/04/2024 - Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών και υπόδειγμα πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την επιλογή διοικήσεων των νομικών προσώπων της Ομάδας Β - Ν. 5062/2023

Επίσκεψη του υπ. ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Την Τετάρτη 08/05 και ώρα 10:00 το πρωί, θα υποδεχτούμε στην πόλη του Κιλκίς,τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το2004 και πλέον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος, κ. Θοδωρή Ζαγοράκη.

Συλλυπητήρια Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο του ιατρού Τάσου Χαραλαμπίδη

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς με θλίψη και οδύνη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην εκλεκτή συνάδελφο Κυριακή Παντελίδου και τους οικείους για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Τάσου Χαραλαμπίδη και τους εύχονται ολόψυχα δύναμη και κουράγιο.