Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

"Ευχαριστούν θερμά τον κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο..."

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια του  1ου Δημοτικού  Σχολείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Φαναριώτης) για τη δωρεά προς το Σχολείο μας μιας προσωπικής συλλογής του που αποτελείται από χειροποίητες κατασκευές (μικρογραφίες) με θέματα παρμένα από την πλούσια ιστορία του ελληνικού έθνους, όσο και τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, επισκέπτεται το Κιλκίς

Διήμερη περιοδεία στο νομό Κιλκίς την Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Επικρατείας Πάνος Σκουρλέτης. Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της διεύρυνσης και εγγραφής νέων μελών.

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας των Γυναικών

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Η βία κατά των γυναικών βρίσκεται στο στόχαστρο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της εδώ και 43 χρόνια. 

Ο ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης ενέκρινε την πίστωση 41 εκατομμυρίων ευρώ για την πληρωμή των Βιοκαλλιεργητών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης ενέκρινε και υπέγραψε την πίστωση ποσού 41.275.855,10 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα κατευθυνθεί στην πληρωμή των δικαιούχων του μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020.

(Video) Η ψυχολόγος Ε Φρεγγίδου μιλά για το Bullying, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Η ψυχολόγος Ε Φρεγγίδου μιλά για το Bullying, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019.

Άσκηση "ΣΙΔΗΡΑ ΞΥΗΛΗ '19" από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος"


Άσκηση  "ΣΙΔΗΡΑ ΞΥΗΛΗ '19" από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος", με την αντίστοιχη Αμερικανική, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στο στρατόπεδο Κορομηλά στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

(Video) Κιλκίς: Αστυνομικοί μοιράζουν φυλλάδια για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών


Κιλκίς: Αστυνομικοί μοιράζουν φυλλάδια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019.

Πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019


Βαθύ μπλε, ανοιχτό τιρκουάζ

Υπογράφουν οι: Γιαννέλου Χριστίνα, Κουτσουπιά Φ. Μαρία-Ωραιοζήλη, Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς***
Eναλλακτικός τίτλος θα μπορούσε να είναι ''Οι 50 αποχρώσεις του μπλε''... Συνέδρια, διαφοροποιήσεις, διαγραφές, παραιτήσεις, ο ψηλός, τα μουστάκια, οι ξανθές μπούκλες, καραμανλικοί, μητσοτακικοί, σαμαρικοί, η Ντόρα, ο Τζιτζικώστας, ο Άδωνις, οι βαρόνοι, οι δούκες και οι μαρκήσιοι… καλά και Άγια όλα αυτά, αλλά τελικά ποιο το ιδεολογικό στίγμα ή τα πολλά ιδεολογικά στίγματα, γιατί όχι, της μεγάλης κεντροδεξιάς φιλοευρωπαϊκής παράταξης; Γνώμη μας, όλες οι παραπάνω υπό-ομάδες έχουν -μάλλον- μικρή σημασία. Σεβόμαστε απόλυτα προφανώς άτομα που ανήκουν σε όλα τα παραπάνω.

(Video) Κιλκίς: Συναυλία με 9 άρπες και τίτλο "Ένα ταξίδι μέσα από 423 χορδές"


Η συναυλία με 9 άρπες και τίτλο "Ένα ταξίδι μέσα από 423 χορδές", έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ.

(Video) Fiesta Latina από την ΤΕΧΝΗ, στο "Λόφο" Κιλκίς


Fiesta Latina από την ΤΕΧΝΗ, στο "Λόφο" Κιλκίς, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.