Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 11/6/2020, 11:10 μ.μ.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης 
Συνελήφθησαν προχθές (9 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας αλλοδαπός άνδρας και μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς νωρίτερα προσποιούμενοι τους πελάτες αφαίρεσαν από 3 καταστήματα, διάφορα προϊόντα αξίας 445 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. 

Πετυχημένη η διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο, «Γονείς και εκπαιδευτικοί ασπίδα για το δημόσιο σχολείο»

Δελτίο τύπου Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Με επιτυχία έγινε η διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση της θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τίτλο «Γονείς και εκπαιδευτικοί ασπίδα για το δημόσιο σχολείο».

Ευτυχώς η Δεσποινούλα μεγάλωσε σε κοινωνία «αγράμματων» Κιλκισιωτών…

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Με αφορμή την είδηση από την Ξάνθη, ότι μια οικογένεια με αυτιστικό παιδί κινδυνεύει με έξωση λόγω των γειτόνων, θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη πριν σαράντα πέντε χρόνια περίπου.

24ωρη Πανελλαδική Απεργία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν, την Τρίτη 16/6/2020

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, συστρατεύεται στην απόφαση της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για την Πανελλαδική Απεργία την Τρίτη 16/06/2020 και καλεί τα μέλη του στις 12:00 μ.μ. έξω από το γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου μας (κεντρική είσοδο - προαύλιο) για διαμαρτυρία. Κατόπιν θα ακολουθήσει πορεία προς στα γραφεία των τοπικών Βουλευτών, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Επίσκεψη Διοίκησης ΕΠΣ στο Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς 
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες την επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς Χαράλαμπου Δαμιανίδη του Γενικού Γραμματέα Κώστα Πάταρα και του μέλους της ΕΠΣΚ Δημήτρη Θεοδωρίδη και Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Κέντρου  Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Σε συνέχεια της χρηματικής δωρεάς που πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο (Γ.Φ.Τ.) της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης παρέλαβε θεραπευτικό υλικό και εξοπλισμό για την αίθουσα της λογοθεραπείας που περιλαμβάνει τραπεζάκι και καρέκλες για παιδιά σε μικρές ηλικίες, πίνακα για τοποθέτηση καρτών, ενσφυνώματα τοίχου, παιχνίδι στόχου και ρυθμιζόμενο θρανίο για την εξυπηρέτηση ωφελούμενων σε αμαξίδιο. 

Η χειραφέτηση της Ευρώπης

Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής 
Στις 9 Ιουνίου και σε κοινό τους άρθρο που δημοσιεύεται στην “Καθημερινή” με τίτλο “Για μία ενωμένη, ανθεκτική, κυρίαρχη Ευρώπη”, οι Ζοσέπ Μπορέλ (Ύπατος Εκπρόσωπος της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφαλείας) και Τιερί Μπρετόν (αρμόδιος Επίτροπος για την Εσωτερική Αγορά) αναφέρουν την ανάγκη “για μία ενωμένη, ανθεκτική, κυρίαρχη Ευρώπη”. 

Ενοικιάζονται γραφεία στο Κιλκίς - 11/6/2020

Ενοικιάζονται γραφεία αυτόνομα στο κέντρο του Κιλκίς. Ανακαινισμένα, σύγχρονα κουφώματα, κλιματισμός, 1ος όροφος. 
Πληροφορίες: 698 206 4815.

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο Κιλκίς - 11/6/2020

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα σε νέα οικοδομή περιοχή του νοσοκομείου Κιλκίς με αυτόνομη θέρμανση, πάρκινγκ και πόρτα ασφαλείας.
Πληροφορίες: 698 206 4815

Τηλεδιάσκεψη Μηνά Παπαδόπουλου με Κυριάκο Μητσοτάκη

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2020 η πρώτη πανελλήνια ψηφιακή διάσκεψη Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την διεξαγωγή Camp επιλογής

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την διεξαγωγή Camp για τη στελέχωση δυναμικών τμημάτων, τα οποία θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας την περίοδο 2020-2021.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Γνωριμία φορέων με το πολιτισμικό-τουριστικό κεφάλαιο της αρχαίας Ευρωπού


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και η Τοπική Κοινότητα Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας της Π.Ε. Κιλκίς, με στόχο την ενημέρωση και διάδραση πολιτειακών, εκπαιδευτικών, επιχειρηματικών, πολιτιστικών και τουριστικών φορέων της περιοχής με το πολιτισμικό κεφάλαιό της και τις δυνατότητες πολύπλευρης αξιοποίησής του ως εφαλτήριο ανάπτυξης, διοργανώνουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, ώρες 10.00 και 11.30, περιήγηση στο νεοσύστατο Κέντρο Ενημέρωσης και το επισκέψιμο τμήμα του αρχαιολογικού χώρου Ευρωπού.

Δήμος Κιλκίς: Συνεχίζεται το πρόγραμμα φροντίδας των αδέσποτων σκύλων

Με τη συνέργεια Δήμου Κιλκίς της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και του Φιλοζωϊκού Συλλόγου συνεχίζεται ομαλά το πρόγραμμα εμβολιασμού και αποπαρασίτωσης των αδέσποτων σκύλων.

Πυγολαμπίδες στην Γουμένισσα



Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο ξενώνας «Δημοσθένης» της Γουμένισσας, θα είναι πιστός στο ετήσιο βραδινό ραντεβού του με τις Πυγολαμπίδες. Πρόκειται για τα μικροσκοπικά έντομα (κολεόπτερα) που παράγουν φως από μόνα τους, δημιουργώντας ονειρικές εικόνες μέσα στη νύχτα.