Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Τιμούμε την Ημέρα Μνήμης μέχρι να ξημερώσει Ημέρα Δικαίωσης



Υπογράφει ο Νίκος Σαχπεκίδης
Έχουν περάσει 100 και πλέον χρόνια από την μαύρη εκείνη περίοδο του Ποντιακού Ελληνισμού και την Καταστροφή της Μικράς Ασίας και ο πόνος που έχουμε στην καρδιά μας δεν κοπάζει.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 19/5/2022, 9:11 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών
· Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Σκοτώθηκε 21 ετών άνδρας σε τροχαίο στις Σέρρες

Χθες (18 Μαΐου 2022) στις 23.55΄περίπου στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Λευκώνα – Προμαχώνα, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο ασφάλειας, στη συνέχεια ανετράπη στο οδόστρωμα. Ο 21χρονος οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Στο Final Four Κοριτσιών Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ο Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου το Final Four της κατηγορίας Κοριτσιών Κ16 της ΕΣΠΕΜ.
Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε κάθε έναν από τους τέσσερις ομίλους της πρώτης φάσης και είναι οι εξής:

Συγκίνηση και αισιοδοξία στην 18η τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς

Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου
Σε κλίμα χαράς, αισιοδοξίας, ικανοποίησης, αλλά και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου η 18η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.

Κιλκίς: Eκδήλωση με θέμα "Εργατικά Ατυχήματα"

Το Σωματείο Τροφίμων Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας και το Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας καλούν τους εργαζόμενους του Νομού Κιλκίς στην εκδήλωση με θέμα «Εργατικά Ατυχήματα- Η διεκδίκηση μέτρων προστασίας να γίνει υπόθεση των ίδιων των εργαζόμενων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 6:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας - 19/5/2022

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
104η επέτειος της Μάχης του Σκρα 
Η 104η επέτειος της Μάχης του Σκρα τιμήθηκε από το Δήμο Παιονίας με εκδηλώσεις στις 14 και 15 Μαϊου. Το Σάββατο 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ημερίδα που διοργανώθηκε από το δήμο με θέμα "Η σπουδαιότητα της Μάχης του Σκρα τον Μάιο του 1918", στην Αξιούπολη.

Εκπαιδευτική εκδρομή του1ου Γυμνασίου Κιλκίς στο Δίον

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Παρασκευή 13 Μαΐου το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στο αρχαίο Δίον και στο γραφικό Λιτόχωρο.

Επίσκεψη ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος στην έκθεση φωτογραφίας "Μνήμης Λίθοι" του Γιάννη Σιταρίδη

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Κδαπ Παιδόκοσμος επισκεφθήκαμε την Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, όπου ξεναγήθηκαμε στην έκθεση φωτογραφίας "Μνήμης Λίθοι" του Γιάννη Σιταρίδη. Μια μοναδική ατομική έκθεση φωτογραφίας που ξεδιπλώνει τις πολεμικές μάχες και την ιστορία του τόπου μας, κρατώντας την μνήμη ζωντανή.

Κορωνοϊός (19/5/2022): 3.928 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 23 θάνατοι και 160 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.928. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.410.481 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 453 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 130.952(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Με μηδενικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της, η Δημοτική Αρχή Κιλκίς

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στην εικόνα
Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ενώ έχει υπό την κατοχή του ολόκληρο στόλο από γκρέιτερ και πρόσφατα δαπάνησε χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση νέων μηχανημάτων εργου, για χωματουργικές εργασίες προχώρησε στην ανάθεση χιλιάδων ευρώ για αγροτική οδοποιία. Η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή είμαι βέβαιος πως θα μείνει στην Ιστορία ως η Δημοτική Αρχή με τις περισσότερες αναθέσεις, καθως και με μηδενικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της.

"Συλλυπητήριο για την Ποπίτσα μας"

Υπογράφουν οι δάσκαλοι & οι φίλοι σου από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης
Ποπίτσα μας,
2002 ήταν όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και ήσουν από τα πρώτα παιδιά που γνώρισα και φυσικά μου επιφύλαξες θερμή υποδοχή.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πόσο κοινωνική, πρόσχαρη και γελαστή ήσουν. Το δυνατό και γάργαρο γέλιο σου ακόμα αντηχεί στα αυτιά μας.

(Video) Τελετή λήξης και επίσκεψη Γάλλων μαθητών γεωπόνων στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Τελετή λήξης και επίσκεψη Γάλλων μαθητών γεωπόνων στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, την Τετάρτη 18 Μαϊου 2022.