Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Περί εγγραφών στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του νομού Κιλκίς


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
ΓΥΜΝΑΣΙΑ
Για την εγγραφή του μαθητή/τριας στην A ΄ Γυμνασίου απαιτούνται:
· Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Πιστοποιητικό Γέννησης (εφόσον ο/η μαθητής/τρια δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος. Το σχολείο μπορεί να αντλήσει διαδικτυακά το πιστοποιητικό με αυτεπάγγελτη αναζήτηση).

Κορωνοϊός (18/6/2021): 469 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 20 θάνατοι και 307 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 469, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 417.706 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 26 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 951 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Βραβεύσεις νηπίων και μαθητών στα ‘’Χρώματα της Επανάστασης’’


Με έμπνευση τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων τα νήπια των Νηπιαγωγείων και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς άνοιξαν τα μπλοκ της ζωγραφικής και με σχήματα και χρώματα απέδωσαν τις σκέψεις τους για την Ελληνική Επανάσταση.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος σε έντεκα οικισμούς την Τετάρτη 23 Ιουνίου


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 23 Ιουνίου από τις 8:00 έως τις 14:00 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Μεγάλη Στέρνα, Ηλιόφωτο, Ακρίτας, Χέρσο, Ελευθεροχώρι, Καλίνδρια, Δοϊράνη, Σωτηρούδα, Ηλιόλουστο, Μιχαλίτσι, και Σουλτογιαννέικα λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Κιλκίς: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς της 21ης Ιουνίου, 25ης Μαρτίου και Εθνικής Αντίστασης


Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς την Παρασκευή και τις αργίες του Σαββατοκύριακου τους επόμενους τρεισήμισυ μήνες.

Κοινωνιολογία για καλά προετοιμασμένους, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η Χημεία και το ΑΕΠΠ


Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Τα θέματα του μαθήματος της Κοινωνιολογίας ήταν διατυπωμένα με ακρίβεια και σαφήνεια χωρίς να δημιουργούν προβληματισμούς και απορίες στους μαθητές. Καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος μπορεί να επιτύχει υψηλές βαθμολογίες.

Eργασίες συντήρησης σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Eργασίες συντήρησης
θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Ευχάριστα γαβγίσματα στην αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Χαράλαμπος Σιμιτσής
Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για τη δυνατότητα που έδωσε στους μαθητές του 7ου Δημ. Σχ. Κιλκίς, να ενημερωθούν από τον αστυνομικό και εκπαιδευτή σκύλων κ. Συγγουρίδη Ηρακλή, για τη σωστή συμπεριφορά απέναντι στα αδέσποτα σκυλιά, καθώς και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των δεσποζόμενων σκύλων, τόσο απέναντι στα ζώα τους όσο και απέναντι στην κοινωνία.

(Video) Παιδιά της 5ης Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς μιλούν στον OkRadio για τη Μάχη του Κιλκίς

Παιδιά της 5ης Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς μιλούν στον OkRadio για τη Μάχη του Κιλκίς, την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Α. Βεργίδη για την 108η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς


Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Α. Βεργίδη για την 108η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς
«Συμπληρώνονται φέτος στις 21 Ιουνίου 2021, 108 χρόνια από την επική και συγχρόνως φονική μάχη του Κιλκίς, που σηματοδότησε την απελευθέρωση ολόκληρης της Μακεδονίας.

Σκοτώθηκε 38χρονος σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Προχθές (16 Ιουνίου 2021) και ώρα 13.50΄περίπου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός και επέβαινε σε αυτή 18χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 57χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών ανδρών. Ο 38χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας υπέκυψε στη συνέχεια στα τραύματά του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Ποδοσφαιρικό παιχνίδι γνωριμίας στο γήπεδο της Πλαγιάς


Ανακοίνωση 
"Αναγέννησης" Πλαγιάς Κιλκίς
Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 (19:00) στο γήπεδο Πλαγιάς η ομάδα µας "Αναγέννηση" (εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στα Εθνικά Πρωταθλήματα Γ' Εθνικής) διοργανώνει αγωνιστικό παιχνίδι 11vs 11 µε σκοπό να αποκτηθούν αθλητές που επιθυμούν να πλαισιώσουν το ήδη πετυχημένο ράστερ µε τους Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές µας.

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού από τα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Το καλοκαίρι έφτασε, ο καιρός ζέστανε και επιτέλους μπορούμε να οργανώσουμε ομαδικές δράσεις σε εξωτερικούς χώρους για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα. Ήρθε η ώρα λοιπόν για το πρώτο μας «Κυνήγι Θησαυρού».