Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Σέρρες: Σκοτώθηκε 43χρονη σε τροχαίο


Προχθές (23 Σεπτεμβρίου 2020) και ώρα περίπου 23:20 στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – Νιγρίτας, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 43χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων των οδηγών και τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο, όπου σήμερα (25 Σεπτεμβρίου 2020) η 43χρονη οδηγός του επιβατικού οχήματος κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Παρασκευή 25/9/2020, 10:45 μ.μ.


Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (24 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 90 εκατοστών, που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με την μέθοδο της υδροπονίας, ποσότητα κάνναβης βάρους 70,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας που χρησιμοποιούσε (λαμπτήρας, σύστημα εξαερισμού κ.α.)

(Video) Τεράστια η ζημία από πυρκαγιά σε αγροτική αποθήκη στη Βάθη Κιλκίς

Τεράστια η ζημία από πυρκαγιά σε αγροτική αποθήκη στη Βάθη Κιλκίς, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Πανελλήνια φωτογραφική πρωτιά για τον δικό μας Κιλκισιώτη Αλέξανδρο Περτσινίδη


Μια σημαντική πρωτιά κατέκτησε ο Κιλκισιώτης ερασιτέχνης φωτογράφος και βασικό μέλος της δραστήριας Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς Αλέξανδρος Περτσινίδης, στον πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε φέτος η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), με θέμα «Φωτογραφίζοντας τον άνεμο στην Ελλάδα». 

Φιλικό παιχνίδι του "Αετού" Κιλκίς με τον "Πρωτέα" Κορδελιού


Υπογράφει ο Νίκος Νίτσας
Υπεύθυνος τύπου "Αετού" Κιλκίς
Το ανδρικό τμήμα του  "Αετού" Κιλκίς, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, έδωσε το πρώτου φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Κορδελιού Θεσσαλονίκης, με την ομάδα του "Πρωτέα" Κορδελιού. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες στις 20:00.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από τη νύχτα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 21/25-09-2020) που ισχύει από τη νύχτα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του Νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Εγκρίθηκαν, με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί στο Υπουργείο για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του νομού Κιλκίς.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων


Συνελήφθη χθες (24 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

(Video) Εγκαίνια της Νέας Βιβλιοθήκης του Τρίτου Γυμνασίου Κιλκίς

Εγκαίνια της Νέας Βιβλιοθήκης του Τρίτου Γυμνασίου Κιλκίς, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Η ελπίδα αποκοιμήθηκε και ο φόβος καλπάζει


Γράφει η Σοφία Ψαρρά
Μέλος Διευρυμένης Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Βλέπουμε κινητοποιήσεις τις τελευταίες μέρες με αφορμή την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων και μεταναστών στα σχολεία της περιοχής μας.
Προβλήματα υπάρχουν και πρέπει να λυθούν.