Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Γ. Γεωργαντάς στη FoodExpo: Στηρίζουμε τους παραγωγούς, μεταποιητές και εξαγωγείς γιατί έτσι στηρίζουμε την οικονομία και την ελληνική την περιφέρεια


Με συγκεκριμένα μέτρα η κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους παραγωγούς, τους μεταποιητές και τους εξαγωγείς ελληνικών προϊόντων, γιατί έτσι στηρίζουμε την ελληνική οικονομία και κρατάμε ζωντανή την ελληνική περιφέρεια, τόνισε ο ΥπΑΑΤ κ. Γιώργος Γεωργαντάς, εγκαινιάζοντας την έκθεση FoodExpo.

Ψήφισμα για το θάνατο του Γεωργιάδη Κωνσταντίνου και της Τσαφρακίδου-Ψαρουδάκη Ελένης


Ψήφισμα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου των εκλεκτών μελών μας Γεωργιάδη Κωνσταντίνου (20-09-2021) και Τσαφρακίδου-Ψαρουδάκη Ελένης (25-01-2022), σε έκτακτη συνεδρίαση του που έγινε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00, αποφάσισε ομόφωνα:

Κορωνοϊός (12/3/2022): 19.002 νέα κρούσματα (93 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 39 θάνατοι και 363 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.002, εκ των οποίων 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τ ης χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.623.628 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 49.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 214 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.305 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αγώνες ανάπτυξης ιππικής αντοχής από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς


Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 12/3/2022, 6:36 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (11 Μαρτίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 543 γραμμαρίων.

Τηλεδιάσκεψη Γ. Φραγγίδη με εκπροσώπους των εργαζομένων στην 1η & 2η Υγειονομική Περιφέρεια


Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων 1Ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας είχε την Τετάρτη 9/3 ο υπεύθυνος κοινοβουλευτικού τομέα υγείας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων

- Συνελήφθη μία γυναίκα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος συνεργών της
- Εξαπατούσαν πολίτες με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα

Εξιχνιάσθηκαν μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα.

Παράταση στην προθεσμία προσαρμογής των καταστατικών των Αγροτικών Συνεταιρισμών

Με νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, προβλέπεται η παράταση στην προθεσμία προσαρμογής των καταστατικών των Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Γενική συνέλευση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου νομού Κιλκίς
Σύμφωνα με τα άρθρα 9 έως και 15 του καταστατικού και την υπ' αριθμ. 3/3-3-22 απόφαση του Δ.Σ. καλούνται  τα μέλη του Συλλόγου μας σε τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:30, στην αίθουσα του Συλλόγου, Τσιρογιάννη 8 Κιλκίς, με θέματα:

Γ. Φραγγίδης: Εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες για τους διασωληνωμένους- θανάτους εκτός ΜΕΘ


Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στην εικόνα
Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Βουλή τοποθετήθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Κιλκίς, κατά τη διάρκεια της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα «Η αποτυχημένη διαχείριση, η υγειονομική τραγωδία και οι εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες για τους διασωληνωμένους- θανάτους εκτός ΜΕΘ».

ΑΔΕΔΥ: Σταματήστε τον πόλεμο