Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων "Ένατη Διάσταση", στο φεστιβάλ κόμικς “comicsville” του Κιλκίς


Υπογράφει ο Νίκος Δαλαμπύρας
Εκδόσεις "Ένατη Διάσταση"

Οι εκδόσεις Ένατη Διάσταση, προσκεκλημένοι του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου «η πόλις», θα δώσουν το παρόν στο θεματικό φεστιβάλ κόμικς “comicsville” της πόλης του Κιλκίς και, εκτός από την εμπορική συμμετοχή με περίπτερο εντός του χώρου της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής (Νικ. Παναγιώτου 50), θα παρουσιάσουν δυο επιλεγμένους νέους τίτλους, στα πλαίσια του προγράμματος ομιλιών της διοργάνωσης, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς (οδ. Καπέτα 17).

Δήμος Κιλκίς: Νέα μέτρα για την είσοδο του κοινού στις δημοτικές υπηρεσίες


Σε εφαρμογή τίθενται από αύριο και στο Δήμο Κιλκίς τα νέα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της Covid – 19 όπως περιγράφονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ αρ. Δια.Γ.Π.οικ.69136, ΦΕΚ αρ. φύλλου 5138).

Δήμος Κιλκίς: Πρόληψη, Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού με διήμερο εκδηλώσεων


Η πρόληψη είναι το ανάχωμα, ο καθοριστικός σταθμός για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού διεκήρυξαν σε όλους τους τόνους οι γιατροί που πήραν μέρος στην διαδικτυακή ημερίδα που πραγματοποίησε ο Δήμος Κιλκίς την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του διήμερου εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών και της νέας γενιάς για τη νόσο που εμφανίζεται με τη μεγαλύτερη συχνότητα στον γυναικείο πληθυσμό.

Γιώργος Αναστασιάδης: Με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι της παράταξης το κίνημα μας μπορεί να καταστεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων

Την παρακάτω παρέμβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης: ''Οι κοινωνικές δυνάμεις της χώρας μας δεν σταματούν να υφίστανται, παραμένουν όμως κλειδωμένες πολλά χρόνια τώρα εξαιτίας των αλλεπάλληλων κρίσεων στις οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν οι πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Θεατρικό αναλόγιο στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών ετοιμάζει θεατρικό αναλόγιο με κείμενα του Μενέλαου Λουντέμη, του Γιάννη Σολδάτου, του Σταμάτη Πολενάκη, του Λέανδρο Πολενάκη, του Θανάση Χειμωνά, του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές και του Κωστή Γκιμοσούλη. Οι πρόβες, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι σε εξέλιξη, προσφέροντας στους συμμετέχοντες απίστευτες στιγμές συγκίνησης και τροφή για συζήτηση.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 7/11/2021, 6:32 μ.μ


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη σήμερα (7 Νοεμβρίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους 32,5 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2,5 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, βάρους 5 γραμμαρίων.

Κορωνοϊός (7/11/2021): 4.307 νέα κρούσματα (76 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 52 θάνατοι και 470 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.307, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 784.904 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 153 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.796 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου στο Κιλκίς

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου στο Κιλκίς, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, με ομιλητή το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη.

Η παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» του Ingmar Bergman στο Κιλκίς


Το Θέατρο Σοφούλη σε συνεργασία με τη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς, παρουσιάζουν την παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» του Ingmar Bergman την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς και ώρα 21:00 (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310423925).

Η Μάχη στο Κίνημα Αλλαγής


Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Με τις πρώτες μετρήσεις να βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας, τα επιτελεία των υποψηφίων να λαμβάνουν θέσεις για την μητέρα των μαχών στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ να τάσσονται υπέρ του ενός ή υποψηφίου οδηγούμαστε σε ένα πρώτο συμπέρασμα. Η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής θα είναι μία σύγκρουση μεγατόνων μεταξύ τριών υποψηφίων.

Τέρπυλλος Κιλκίς: Μπορεί να σώπασε ο ταχυδρόμος δεν στέρεψε όμως η αγάπη


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Με τα προβλήματα και τα αδιέξοδα να συσσωρεύονται καθημερινά και οι επαναλήψεις χωρίς αποτέλεσμα να μπλοκάρουν το δικαίωμα που μας δίνει η φύση για την ίδια την ζωή μας φτάσαμε απέναντι σε ένα τοίχο μην μπορώντας να συνεχίσουμε την πορεία μας.