Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από τη ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
 
Η ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ, Η ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ, Η ΔΗΜΤΟ ΠΑΙ0ΝΙΑΣ και η ΟΝΝΕΔ ΚΙΛΚΙΣ προχωρούν άμεσα στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηρίξουν τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Ανακοίνωση 
Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Συνάδελφοι - Εργαζόμενοι το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συμπαράστασης στους πληγέντες της Θεσσαλίας, συμμετέχει στην πρωτοβουλία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καλεί τους εργαζόμενους στο. Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς, να βοηθήσουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως: τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής, φαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες κλινοσκεπάσματα και απαραίτητα εμφιαλωμένα νερά, που θα σταλλούν στις πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Τουρνουά Φιλίας 2023 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών», με τη συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του ΄Αρη Θεσσαλονίκης, της Α.Ε. Πολυκάστρου και του Κιλκισιακού.

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», διοργάνωσε το καθιερωμένο ετήσιο «Τουρνουά Φιλίας 2023 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών», τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ποδοσφαίρου Κιλκίς, με τη συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του ΄Αρη Θεσσαλονίκης, της Α.Ε. Πολυκάστρου και του Κιλκισιακού.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 9/9/2023, 11:20 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές πολυτελών οχημάτων στη Χαλκιδική

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές πολυτελών οχημάτων, από οικίες παραθεριστών στη Χαλκιδική.

Το Έθνος πενθεί. Επίσημα.

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Μετά τις καταστροφικές φωτιές που έσπασαν κάθε ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πατρίδα μας μαστιγώνεται από τις φονικότερες πλημμύρες στην ελληνική ιστορία. Θεομηνία έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Παιδαγωγική ενέργεια του Θεού, σχολιάζουν άλλοι, μήπως συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της αποστασίας μας, η οποία ασφαλώς αφορά όχι μόνον στις σχέσεις μας με τον Θεό, αλλά και σε όλες τις ενσυνείδητες παραλείψεις θεσμικών οργάνων και ιδιωτών προς απόκτηση ιδίου οφέλους.

Η εταιρεία ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

25.000 λίτρα εμφιαλωμένου νερού προσέφερε για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας η εταιρεία από την Βόρεια Ελλάδα, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ.
Η εταιρεία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως: «Με αίσθημα ευθύνης η εταιρεία μας σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Θεσσαλίας, απέστειλε ένα φορτίο 25 τόνων εμφιαλωμένου νερού, προκειμένου να συμβάλλει στοιχειωδώς στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και ευχόμαστε η δοκιμασία αυτή να λήξει σύντομα, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για όλους».

VIDEO: SOS από τους γονείς μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

SOS από τους γονείς μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Μία ημέρα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ' κατηγορίας - 8/9/2023

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ' κατηγορίας για ζωάδικο. Μόνο για Δευτέρα και Τρίτη από 4 ώρες την ημέρα. Τηλ.: 6974 241 719 κ. Στέλιο, από τις 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.