Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Πέτρος Παππάς: Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς για την κατάρρευση της Παθολογικής Κλινικής

Δελτίο τύπου βουλευτή Πέτρου Παππά
Η κραυγή αγωνίας του γιατρού της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα "Ειδήσεις" , αποτελεί το ύστατο σημείο ανοχής στην υποβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κιλκίς την οποία βιώνουν οι πολίτες, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Να γελάς ή να κλαίς για την κατάντια μας...

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Το έζησα σήμερα και δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω με αυτό το απίστευτο θέαμα. Στην Ελλάδα μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας από το 1981. Στην Ελλάδα που έχασε τα παιδιά της πριν λίγο καιρό στα Τέμπη. 

Δήλωση Μηνά Παπαδόπουλου για την αχαριστία

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Οι μορφές της αχαριστιας πολλές,όσες και οι εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής. Κάνεις την χάρη σε κάποιους, θέλει και άλλες, την κάνεις κι αυτό, αυξάνει τις "απαιτήσεις" του.

Ο ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς υλοποίησε βιωματικό σεμινάριο με θέμα “Η επιστήμη της πρόληψης”

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών και σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κιλκίς, σχεδίασε και υλοποίησε βιωματικό σεμινάριο με θέμα “Η επιστήμη της πρόληψης”. 

(VIDEO) Ολομέτωπη επίθεση Καλλισθένης Πάκα, στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο

Ολομέτωπη επίθεση Καλλισθένης Πάκα, στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο. Κιλκίς, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στον οικισμό Πεδινό Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΕΔΙΝΟ (ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 02-07-2024 ΤΡΙΤΗ, από ώρα 12:00 έως 14:30.

Σκοτώθηκε 77χρονος σε τροχαίο

Χθες (27 Ιουνίου 2024) και ώρα 17:55 περίπου, στο 0,8ο χιλιόμετρο της παράπλευρης της περιφερειακής οδού Σερρών, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 77χρονος οδηγός κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Χριστόφορος Μουρατίδης: Η εικόνα των δρόμων μιας πόλης δείχνει τον καθημερινό πολιτισμό και το πρόσωπό της

Παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Χριστόφορου Μουρατίδη, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς
Το Κιλκίς φημίζεται ότι είναι μία μικρή φιλόξενη πόλη, κάτι σαν μια γειτονιά, όπου τα παιδιά τριγυρνούν ελεύθερα έξω και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια τους.

(VIDEO) «Ένας Ηρακλής αλλιώτικος από τους άλλους» από τη νεοσύστατη παιδική θεατρική της ΤΕΧΝΗΣ

«Ένας Ηρακλής αλλιώτικος από τους άλλους» από τη νεοσύστατη παιδική θεατρική της ΤΕΧΝΗΣ, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Θεατράκι της ΤΕΧΝΗΣ.

Ο κόσμος και ο άνθρωπος (Α΄ Μέρος)

Του Κώστα Μπούζα
1. Οι στοχασμοί
Άνθρωπος μες στους ανθρώπους. Στο κέλυφος ενός μικρού πλανήτη γαντζωμένος, στις όχθες του Σύμπαντος εγκλωβισμένος, συνεχίζω να κάνω αυτό για το οποίο λες κι είμαι πλασμένος. Αναρωτιέμαι...

Δημήτρης Νατσιός στη Βουλή: Έγιναν οι αξίες σκουπίδια και τα σκουπίδια αξίες

(VIDEO) Απονομή τίτλων σπουδών 2024, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Απονομή τίτλων σπουδών 2024, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς. Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024.